Community Status Updates
Lilia20 → Raven Princess
Δεν θυμωνω καλε, μη το ξαναπεις!! ;333 Βασικα ουτε γω ξερω απο ποιο ανιμε ειναι >.< λολ μπορει και να μην ανηκει σε καποιο xppp
Gt δεν κανει να τρως γλυκα??!! Ο_Ο Πως ζεις???!!! JK xD
OMG ξερεις λατινικα??? Θελω κι εγω~~~!! DX
Dec 15 2008 14:17
Hikari-sama → Raven Princess
Λοιπόν, για κάποιον άγνωστολόγο, τα επισόδεια προβλήθηκαν σε αλλαγμένη χρονολογική σειρά. Δηλαδή, το επ. που προβλήθηκε πρώτο, είναι χρονολογικά το 8ο, ενώ αυτό που προβλήθηκε 2ρο, είναι χρονολογικά 1ο, κτλπ. Καλύτερα να τα δεις μπερδεμένα, είναι μεν λίγο ακαταλαβίστικο, αλλά το τέλος της σειράς είναι καλύτερο.
Dec 15 2008 14:14
Lilia20 → jimmare
Tι λες???!!! xDD lol με μπερδεψες!!! χαχαχα τι να μη μ'αρεσε? ο.ο
Προτεινε μου κανενα ανιμε τοτε "Anime master" xppp
Dec 15 2008 14:12
Lilia20 → LexKuro
Ohayo~~ Lex-kun ^^ Sorry αλλα ξεχασα να σε ρωτησω κατι χθες >.<
Γυμνο επιτρεπεται και βιαιες σκηνες??(Oxi hentai και τετοια λολ) Για να ξερω πιο στορυ θα κανω xDD
Dec 15 2008 14:10
jimmare → Lilia20
Manga?
Μπα...Αφου εγω τα φτιαχνω ολα:) XD
Ειμαι ο μεγαλος προεδρος της Shonen jump!!!
Δεν σ'αρεσε?Τι θα πω τωρα στον dennisuke???
Dec 15 2008 14:09
Lilia20 → jimmare
Ωωω...~~!! Arrigato για το γλυκο !!! Φαινεται τελειο! x333
Lovely complex το χω δει ^^ και μ αρεσε παρα πολυ lol "To LOVE ru" εχεις δει? xDD πολυ γελιο!!! Εγω προσπαθω να μην τα βλεπω ολα μαζι, γιατι τρελαινομαι !! Αυτο που πες κι εσυ, ενα, ενα!! Εχουμε καιρο, χαχα!!
Τωρα μολις τελειωσα το Elfen Lied (Τελειο~~!!!!! ηθελα να τα δω ολα μαζι xp) δες το αν δεν το χεις δει ειναι απ τα must ^^
Επισης, περιμενω να βγει το επομενο του Vampire Knight και γενικως ψαχνω για το τι αλλο να δω xppp
Tελευταια εχω πορωθει με τα manga, διαβαζω Claymore, Bloody kiss, Naruto και μολις τελειωσα το Bitter Virgin ^^ Eσυ διαβαζεις manga???
Dec 15 2008 14:05
dimitorisu → Erisadesu
lol ξερω για τι μιλας... κ σε περιπτωση που δε ξερω πες πρωτα για τι μιλας
οκ θα δω για την μεταφραση τι μπορω να κανω. Μπορει να ναι αρκετα ευκολο για μενα
Dec 15 2008 14:04
dimitorisu
lol ξερω για τι μιλας... κ σε περιπτωση που δε ξερω πες πρωτα για τι μιλας
οκ θα δω για την μεταφραση τι μπορω να κανω. Μπορει να ναι αρκετα ευκολο για μενα
Dec 15 2008 14:04
Erisadesu → dimitorisu
....ε?
αφού δεν ξέρεις γιατί το είπα γιατί προ τρέχεις και με προσβάλλεις;
anyway αφού μιλάτε ιταλικά μίλα με τον flame
και πείτε μου αν ψήνεστε να μπείτε
για μετάφραση απο ιταλικά στα ελληνικά για την
animeclipsε και για το anime Blue Noah
για το οποίο έχουμε μόνο ιταλικούς υπότιτλους.
αν δεν μπορείτε δεν τρέχει και τίποτα.
Dec 15 2008 13:45
Raven Princess → Lilia20
Γεια Lilia-chan!!!!!Τι κανεις????Να κανω μια ερωτησουλα(δεν θυμαμαι αν την εχω ξανακανει,αν ναι μη θυμωνεις εχω πολλα στο μυαλο μου και ξεχνω!!!) απο ποιο ανιμε ειναι το αβαταρ?? Πολυ τελεια τα γλυκακια στο προφιλ σου .Μου ανοιξες την ορεξη και δεν κανει να τρωω και γλυκα!!!!!!^__^
Dec 15 2008 13:38
dimitorisu → Erisadesu
lololol Το ξερω οτι το flame μου κ οι ατακες μου ειναι περαν καλυτερες απ τις δικες σου αλλα δεν ειναι αναγκη κ να κλαιγεσαι. Ολοι χανουν στον κοσμο να το ξερεις... κ δε σημαινει οτι βρισκεσαι περισσοτερο καιρο απο μενα στο Φορουμ οτι σκιζεις στις ατακες... Χμμ οι βαθμολογια για τις ατακες σου για μενα ειναι στο 3/10 πολυ χαμηλο η 2/10 αντε στο κανω 3/10 γ να χαιρεσαι...
Οσο για το get a life εχω ειδη μια. Εσυ θα επρεπε να παρεις μια νομιζω τωρα πια στα 27 σου δε νομιζεις?
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Dec 15 2008 13:36
Raven Princess → Hikari-sama
OK thanks για την περιληψουλα.Θα του ριξω μια ματια οποτε τα καταφερω.Το μονο που δεν καταλαβα ηταν η περιεργη σειρα των επεισοδιων.Μηπως μπορεις να μου το εξηγησεις καλυτερα???
Dec 15 2008 13:33
jimmare → GkLoc
Kαιρο εχουμε να τα πουμε ρει...
Ειδα το Dragonball evolution.Ενταξει,καλο ειναι αλλα ο piccolo πως ειναι ετσι?
Δλδ ελεος!!!
Dec 15 2008 12:27
SirJim → Yunancy
Πραγματικά το καρέ μαλλί το συχένομαι... Και είδα και αυτόν και πάει...
Όχι δεν τις έχω δει αλλά πράγματι έχω ακούσει ότι δεν είναι καλές.... Κάποια στιγμή ίσως τις δοκιμάσω...
Κάτσε να βγουν τα μόρια, και βλέπουμε.... XP
Εννοιείται πως θα πάρουμε... Στον πόλεμο, χωρίς όπλα δεν γίνεται.... :hahaha:
Βασικά από το FF όλους τους πήγαινα... Κυρίως όμως Rikku και Auron...
Λοιπόν σε addάρω σε λίγο.... Mine is [email]ti_n_to_msn@hotmail.com[/email]
LaterzZz....
Dec 15 2008 12:17
Chasapos → Labrokratis
Φίλε Labrokratis μόλις είδα το πρώτο επεισόδιο του the Cockpit και ήθελα να σου πω συγχαρητήρια για τη δουλειά σου. Πραγματικά άψογη. Και to anime μου άρεσε πολύ επίσης. Άντε περιμένουμε την αλυσίδα σου να την ξεκοκκαλήσουμε!
Dec 15 2008 11:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed