Community Status Updates
Erisadesu
→
Azathoth
τι δεν κατάλαβες η όλη σου η στάση δείχνει παντελής αδιαφορία
για ένα τόσο σημαντικό θέμα άρα είσαι από τα άτομα που
δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξει η ζωή τους και η ζωή των άλλων.
αλλά τι να πω ίσως είσαι απο εκείνους τους βολεμένους ή απλά
δεν ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις χιούμορ.
Για ότι έγινε με τον σπόρο στην Αθηνα δεν φταίνε οι μπάτσοι ή ο σπόρος φταίμε εμείς
που δεν κάνουμε τίποτα, αλλά προτιμάμε να πάμε για ψώνια όπως εσύ.
Dec 15 2008 00:27
Matu-san → GeRi
Τι σημαίνει η υπογραφή μου...
Ένα Σάββατο βράδυ ήμουν με κάποια παιδιά από το forum στο Μοναστηράκι, έξω από τον σταθμό του ηλεκτρικού.
Εκεί που συζητάμε για το που να πάμε, ακούμε δύο τύπους να φωνάζουν. Κοιτάμε προς το μέρος τους, και βλέπουμε μια παρέα 4 παιδιών 2 αγόρια και 2 κορίτσια 15-16 χρονών μάξιμουμ, πιθανότατα ΕΜΟ. Ήταν τα δυο αγόρια που φώναζαν και χαστουκίζονταν μεταξύ τους. Νομίζαμε πως τσακώνονταν για τις κοπέλες που ήταν μαζί τους (και καλά, μου έφαγες την γκόμενα). Στο επόμενο δευτερόλεπτο ο καυγάς κοπάζει, και αγκαλιάζονται χαιδεύοντας ο ένας το κεφάλι του άλλου.
Φυσικά, έχουν γίνει θέαμα σε όλο τον κόσμο που περνά απο εκεί.
Εγώ, επειδή δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί στον κόρακα αυτοί οι τύποι μια τσακόνονται και μια αγκαλιάζονται, γυρνάω στην παρέα και τους ρωτάω "Τι στο yaoi συμβαίνει?". Όλοι μας σκάμε στα γέλια αμέσως!
Απο τότε έχει γίνει η ατάκα σήμα κατατεθέν μου!
Dec 15 2008 00:14
jimmare → Lilia20
Βασικα,εχω βαρεθει να βλεπω anime...Εχω δει τοσα πολλα μαζεμενα,που εχω βαρεθει να βλεπω.Οχι οτι δεν βλεπω και καθολου...
Τωρα βλεπω:
Yugioh!5D's
Rosario+Vampire
Kekaishi
Lovely complex(στο προτεινω!!!)
εσυ τι anime βλεπεις αυτον τον καιρο?
Υ.Γ.Επειδη την πρωτη φορα απαντησα με αδεια χερια,this is for you!
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img136.imageshack.us/img136/5245/46101fo4.jpg[/IMG][/URL]
Dec 14 2008 23:45
Radagast → Adventurer
Ναι άστα και γω τρομάζω.
Μάλλον θα φταίει η κοινή πορεία προς τα Μαθηματικά.
(αν και γω δε την τέλειωσα την σχολή και την έχω αφήσει σε hold τη συγκεκριμένη)
Dec 14 2008 23:43
Adventurer → Radagast
Οντως, εμεις οι δυο συμφωνουμε σε τοσα πολλα που με τρομαζει:hahaha:
Οσον αφορα το ποστ σου στο Cool Character Thread, απλα το παιδι εκανε δυο πανομοιοτυπα threads και το ενα (πως λεμε double post, εδω ειχαμε double thread) και το ενα το οποιο περιειχε μονο το ποστ σου σβηστηκε.
Dec 14 2008 23:25
pagama → Yunancy
sry yunanci αλλα τωρα μπηκα στο ανιμε.gr μετα απο καιρο
καλα ειμαι εσυ?και εγω καμενος με πολλα ανιμε
τι ανιμε βλεπεις?
Dec 14 2008 23:13
Nighteyes → Kenny
Εμ αυτό ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Ποιον να πρωτοδιαλέξω. Gintoki, Katsura, Hijikata; (Και πάει λέγοντας.)
Τώρα μ' έβαλες να χω τύχεις.:cry5:
Dec 14 2008 22:01
Kenny → Nighteyes
Αφού σ' αρέσει κι εσένα το Gintama, βάλε κι εσύ τον Katsura σ' εκείνο το thread, να γίνουμε περισσότεροι. :hahaha:
Dec 14 2008 21:46
Nomis Tnomleb → Lilia20
Greetings lady!how youve been?
μπορεις να μου μιλας στον ενικο αν επιθυμεις...τα διαβασες τα αλλα βιβλια που σου προτεινα?
χμμ...θα προτεινα να κοιταξεις τους william shakespear και henrik ibsen εχουν αρκετα ομορφα εργα!
2 καλα εργα του ibsen ειναι τa:the lady from the sea και love's comedy.
[IMG]http://i209.photobucket.com/albums/bb80/rlannable/contentimg493imgqe8.jpg[/IMG]
Dec 14 2008 21:18
Glastenen → Carnival Of Rust
καλέ τι ωραία που τα λες, δικός μας είσαι συ :wooi2: εύγε τέκνον!
αμά μισείς και την Σάρα Μούδω αύριο πρωί θα βρεις ένα plush Rosiel-sama στην πόρτα σου express delivery απο Aziluth merchandise :hahaha:
Dec 14 2008 20:41
→ Glastenen
Όντως αχ αυτός ο Rosiel-Sama θα με κάνει παθητικό στα γεράματα.Seven years έρωτας είναι αυτός. <3
Επίσης μια διόρθωση η τελειότητα εμπνεύστηκε από το Rosiel-Sama.
Dec 14 2008 20:28
Glastenen → Carnival Of Rust
έτσι πρέπει :P το συνώνυμο της τελειότητας μπορεί να είναι μόνο Rosiel-sama...
Dec 14 2008 20:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed