Jump to content

Community Status Updates

Photo

Raven Princess → Hikari-sama

ok thanks Sofia-chan!!!!!!!
Dec 16 2008 09:55
Photo

Tsunade-sama → c.h.a.r.m

Γελάς ε?Αν ποτέ συμβεί όμως (να ανατιναχθει το pc μου εννοώ...)θα'ναι το πρώτο pc που θα ταξιδέψει στο διάστημα!!
Dec 16 2008 09:33
Photo

gexion → LexKuro

[B]yo dude.Thanx για το add[/B] [B]manga for life :P[/B]
Dec 16 2008 07:19
Photo

mints → iristella

Γεια! μια χαρα, εδω διαβαζω το "worst anime ever" για να αποφυγω τον πονο χεχε
Dec 16 2008 04:48
Photo

iristella → mints

Hey mints san! Πως είσαι?
Dec 16 2008 04:22
Photo

Anelis → Radagast

πω πω πολύ πακέτο αυτό που είχες πάθει όχι εμένα είναι πολύ πιο λάου μορφή *δεν ξέρω ακριβή ονομασία* αλλά με έχει λιανίσει ό,τι κ αν κάνω, το έχω εγχειρήσει, έχω πάρει αντιβίωση κ τώρα κάνω ομοιοπαθητική, κ εγώ είχα πάει στο κατ κ αργήσανε λίγο αλλά μετά από 1 βδομάδα το βρήκαν οπότε δεν παιδεύτηκα τόσο όσο εσύ
Dec 16 2008 00:44
Photo

περικλης → jimmare

ναι λολαινομαι για καπαμαρου μπα'ι' δε ουει μηπως ξερεις καποιο λινκ για να το κατεβασω? ενα με πολλους σιντερς και λιτσερς (δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτα αλλα παει πιο γρηγορα ετσι ''νομιζω''!!!) [IMG]http://img257.imageshack.us/img257/9289/lkiraei41qj8.jpg[/IMG] [IMG]http://img.photobucket.com/albums/v17/evilmuffin/Gintama/WATCHGINTAMA.png[/IMG]
Dec 16 2008 00:37
Photo

Tamaki → Kon_Okami

Σε έφαγε το πολύ Holic και σε χάσαμε για μήνες :(
Dec 16 2008 00:28
Photo

mugiwara333 → zanat0s

γεια σου τυχερέ φίλε μου... βασικα απ'οτι έπιασα ζεισ Ιαπωνία και ερχεσαι και εδω δν ξέρω γιατι όμως...τελοσπαντων...θέλω να μιλήσουμε για πολλά πράγματα....έχεισ μσν? θα σου ήμουν ιδιάιτερα υπόχρεος αν ανταλασσαμε mail γιατι θέλω να σε ρωτήσω πολλα!!!! ειμαι λάτρης της Ιαπωνιας και Ιαπωνικων!!!να υποθέσω ξέρεις και ιαπωνικα...αχ...τυχεράκια...ενιγουει... jaaaaa ne!!!!^_^
Dec 15 2008 23:14
Photo

SirJim → Radagast

I'm already dling it.... ;) (DVD of course)
Dec 15 2008 23:12
Photo

LexKuro → Yunancy

den i3era oti sou Aresei to kingdom hearts
Dec 15 2008 23:06
Photo

Glaurung → AnO!

πως είναι με την σχολή των καλών τεχνών ? μπορείς να δώσεις και πριν από την 3η λυκείου ? εγώ πάλι έχω ακριβώς το αντίθετο πρόβλημα , στα αρχαία ( και στα λατινικά λογικά ) δεν μπορώ να κάνω τίποτα . δεν είναι ότι άμα κάτσω να διαβάσω δεν μπορώ να τα μάθω , αλλά δεν το αντέχω καθόλου . Αν δεν ήταν αυτά θα το σκεφτόμουν πάρα πολύ μήπως πήγαινα και εγώ θεωρητική , λατρεύω την ιστορία και μου αρέσουν πολύ τα κείμενα σαν μάθημα . Μου αρέσει πολύ σαν ιδέα να περάσω «διεθνείς και ευρωπαϊκές σπουδές» , αλλά τώρα που είμαι τεχνολογική δεν ξέρω . Στην αρχή σκεφτόμουν για χημικός , τώρα λέω για φυσικός . Είναι γοητευτικό που μπορείς να εξηγήσεις το καθετί που συμβαίνει γύρο σου . Σε πια περιοχή μένεις αν επιτρέπεται ? ΥΣ έχεις πολύ ωραίο avatar- signature -profile , πραγματικά πολύ καλό
Dec 15 2008 22:48
Photo

miko-chin → Shikamaru

ok καληνύχτα τα λέμε αύριο
Dec 15 2008 22:34
Photo

Goggeta SSJ6 → Yunancy

Ναι επρεπε να παιθανει καπως πιο καλα ας πουμε εμβραγμα απο το στιθος της Tsunade!!!:D Καλα νταξ τωρα παιζει να Killare τον Kakashi εαν και δεν το κοβο αλλα αμα το παει ετσι μονον ο Naruto θα μηνει!! :XD Κοιτα το εαν ειναι ο τελευταιος δεν ξερω αλλα σιγουρα θα γηνει hokage!!! Πια clan να συνεχησει αφου τα ειχε με τον Oro σιγα μην συνεχησει και clan!!! Εχω ακουσει οτι ο Pain αυτος που φερνει λιγο στο Naruto οχι ο κανονικος ο Nagato πρεπει να ειναι συγκενεις του Naruto...α και οτι ο Naruto παιζει να ξεκληδωσει rinengan!!! Δεν ειναι δυναμικη η Hinata??? Ποιος αλλος θα τα εβαζε με τον neji στην ηλικια της και μαλιστα απο την Hyuga clan??? Ποιο αλλο κοριτσακι θα τα εβαζε με ενα τεραστιο summoning οταν ηταν μικρη??? Εδω η Sakura ακομη δεν μπορει να πει στον Naruto οτι τον γουσταρι που υποτηθετε ειναι η "δυναμηκη" του anime....!!! Ο Sai ειναι της Ino παει και τελειωσε!!:D Ετσι τετεια να ακουω για τους ξανθους μιας και ανηκω στην Clan!!!Ειμαστε η καλυτεροι και με διαφορα!!! ;) Νταξ τωρα νομιζω σταματισαν οποτε μπορεις να κληκλοφορης εκτος εαν γηνει καμια λαλακια ακομη....!!! Καλα νταξ δεν λεω δικαιο εχεις!!!Αλλα στο κατο κατο επιλογη τους ειναι καλυτερα στην φυση!!Αλλα και ανθρωπος πανω απο ολα!!! Εμενα μου αρεση πολυ και δεν πα να λες :D Και το Νασια γαματο ειναι αλλα τωρα τελειωσε σου εμηνε η ρετσινια ;) Εχω και βεβαια εχω απο το 2001 :D [email]goggetassj6_dragon@hotmail.com[/email]
Dec 15 2008 22:26
Photo

Shikamaru → miko-chin

ρε συ sorry αλλα πρεπει να την κανω τωρα συνεχιζουμε την συζητηση αυριο σε καληνυχτιζω με αυτο το videακι [url=http://www.youtube.com/watch?v=u7XqC_U9Als]YouTube - ΞΞ―Ο„ΟΞΉΞ½Ξ± Ξ*οδήλατα - Ξ*Ξ®ΟΞ± Ο†ΟΟΞ± (Άμα τα πάΟΟ‰)[/url]
Dec 15 2008 22:25