Jump to content

Community Status Updates

Photo

miko-chin → Shikamaru

τι τέλειο τραγούδι ήταν αυτό που μ'έστειλες χθες.Καλά μιλάμε έπαθα...
Dec 16 2008 14:23
Photo

ichigo13 → a2a

[url=http://www.youtube.com/watch?v=6NeLqLGBhpc&feature=related]YouTube - γ™γγ‚‚γ¨γΎγ•γ¨ οΌ εΎδΊ¦η΄… οΌγ‚γ‚γ‚‚γ“γ†οΌ‰[/url] Just love enka! Νομίζω ζήτησες το τραγούδι στο pοst με τα Oricon charts της χρονιάς! Αν θες μπορώ να στο δώσω και κανονικά ως mp3 :) Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατι δεν υπήρχε σχεδόν κανένα j-rock τραγούδι στα charts?:( Θέλω να κάνω μια εκπομπή και βάζω j-music αλλά τελευταία έχω ξεμείνει απο τραγούδια,οπότε ειπά να δω το εν λόγο thread,όμως τα περισσότερα τραγούδια είναι j-pop
Dec 16 2008 14:22
Photo

dimitorisu

λολ μην ανησυχεις... Το email μου τοσοι το ξερουν...
Dec 16 2008 13:55
Photo

Cassiel → Ritsuka

Halli hallo:hi:!Ah,mach dir keine Sorgen darueber:wis:.Schade dennoch dass du nicht am Freitag beim besten Party aller Zeiten dabei sein wirst:emptyonexg1:.Also,gute Ferien ab morgen in der "Heimat":blingeye2:.Hab Spaβ:joyful:!!!Alles Gute:byejg9:!!!
Dec 16 2008 12:44
Photo

Erisadesu → dimitorisu

δεν τους έχω εγώ. και μη βάζεις το Mail σου οπου να ναι.
Dec 16 2008 12:32
Photo

Glaurung → AnO!

για να περάσεις δίνεις μόνο σχέδιο , έτσι ? δεν πρέπει να γράψεις και άλλα μαθήματα ? έχετε κατάληψη ?
Dec 16 2008 12:28
Photo

AnO! → Glaurung

δεν εισαι ο μονος..δημοσιο σχολειο ftw..η ηλιθιοτητα στα καλυτερα της.. οσο για τα 0,4 μορια δεν ανησυχω,τουλαχιστον του χρονου θα περασω σιγουρα και με πολλη ανεση..:)
Dec 16 2008 12:19
Photo

Glaurung → AnO!

και δεν πέρασες για 0,4 μόρια ? :terror2: το κακό με την φυσική στην Ελλάδα είναι οτι , εκτώς απο καθητής , είναι πολύ δύσκολο να βρείς δουλιά . οσο για την έκφραση σιγά ,έχω ακούσει και χειρότερα . σε δημόσιο σχολείο πιγένω :P
Dec 16 2008 12:12
Photo

Melkor → Ines

Welcome welcome!
Dec 16 2008 12:12
Photo

digitaltracker → Kenny

μου απαντησε ο τυπος και λεει οτι θα τα ανεβασει! τελεια!
Dec 16 2008 11:51
Photo

Melkor → Sponis

στον Ηλια θα μεινω. και λεω να την παω στην αντιπροσωπεια την παρασκευη το πρωι. σε παιρνω τηλεφωνω και συνεννοουμαστε
Dec 16 2008 11:41
Photo

AnO! → Glaurung

για καλων τεχνων μπορεις να δωσεις πριν τελειωσεις το λυκειο αρκει να παραδωσεις μερικους μηνες πιο πριν εναν φακελο με 15 σχεδια που τα αξιολογουν και μετα σε αφηνουν να δωσεις εξετασεις... φυσικο ε? ωραια σχολη ειναι,τη φυσικη περσι την απολαμβανα γιατι ειχαμε καλη καθηγητρια,και καταλαβαινα και μερικα πραγματα...φετος με αυτη την σκροφα(sorry για την εκφραση αλλα την χαρακτηριζει) που εχουμε δεν βγαζω Χριστο..8.08 πηρα στι δθαγωνθσνα τετραμηνου(αυτα ειναι γουστα) Μενω λιγο πιο εξω απο Θεσσαλονικη στο Ασβεστοχωρι αν το χεις ακουστα
Dec 16 2008 11:31
Photo

Sponis → Melkor

16.00 σχολάω, 16.30 θα είμαι σπίτι λογικά... που θα μείνεις; μπορώ να τη φέρω εγώ αν συναντηθούμε κάπου... θα την πας τη Πέμπτη στην αντιπροσπωπεία ή παρασκευή;
Dec 16 2008 11:15
Photo

Melkor → Sponis

αφεντικο, την πεμπτη, τι ωρα να περασω να παρω την οθονη?
Dec 16 2008 10:46
Photo

Thanasakos → jimmare

ty για το add...:)
Dec 16 2008 10:29