Jump to content

Community Status Updates

Photo

mihalakis21 → Yunancy

το ειδα το τραγουδι τους στο youtube. δεν με συγκινησε ιδιαιτερα μια χαρα ειναι η hinata ειδικα στο shippuuden . για τους φακους sharingan ειχα δει κατι εξωφρενικες τιμες 400-500 ευρο. ελεος. μπα μαλλον για ψυχακια θα σε περασουν αμα σε δει κανας παππους η καμια γιαγια. α και ετσι τελειωσες νωριτερα το σχολειο. αντε καλη επιτυχια με τις φετινες πανελληνιες και κουραγιο. αντε 13 μερες μεχρι τα δικα μου γενεθλια:congrats: που το εχουμε το μυαλο μας??? ενω εσεις εισαστε αθωες και σας παρασειρουμε εεεε??? λολ αν εχεις μικροτερο αδερφο/η καλα ειναι. αλλα αν εχεις μεγαλυτερο αστα να πανε.
Dec 18 2008 15:57
Photo

mihalakis21 → jimmare

σιγα ρε συ δεν εγινε και τιποτα. απλα στο ειπα για να δεις την προηγουμενη σελιδα και να καταλαβεις τι εχει γινει
Dec 18 2008 15:42
Photo

akane → Yunancy

lol οχι καλε εμο...τπτ δεν ειμαι λολ αααα maximum the hormone ....what's up peoplee....τρελαινομαι κυριολεκτικα γι αυτο το γκρουπ....τα σπανε και ευχαριστω κιολασ για τν πικ χεχε ααα εμενα μαρεσουν τα μακρυα μαλλια κ ειδικοτερα οι φρατζες λολ το πρωτο πραμα....τα παπουτσια λολ κ μετα τα μαλλια :p
Dec 18 2008 15:40
Photo

Zauk-Lain- → AnO!

Ναι εγω θελω το Original πραγμα..Τα αλλα τα εχω δοκιμασει και δεν κανουν τιποτα...
Dec 18 2008 14:59
Photo

jimmare → mihalakis21

Σορυ ρε... Απλα ειδα λιγο οτι κανεις δεν εχει πει για αυτο(ετσι νομιζα)και εκανα το post.Θα το κανω edit και θα βαλω κατι αλλο...οκ?
Dec 18 2008 14:44
Photo

AnO! → Zauk-Lain-

can i have of those drugz to plz...? φυσικο χαρισμα ειναι,εχει να κανει με την κληρονομικοτητα... οι υπολοιποι αρκουνται σε φτηνες απομιμησεις..(μανιταρακια χαπακια και τα λοιπα) μην ανησυχεις ομως δεν χανεις τιποτα,εκτος απο μερικες στιγμες φυσικων ψυχεδελικων αναλαμπων..:P
Dec 18 2008 14:41
Photo

AnO! → somnium

ετσιιι..το πνευμα των Χριστουγεννων εχει πεθανει αλλα ο Maldoror θα 'ναι για παντα ζωντανος,ασχετα αν καποιοι σκοταδιστες ισχυριζονται το αντιθετο:P
Dec 18 2008 14:24
Photo

AnO! → Glaurung

Απλα ειχαν εκλογες στο συλλογο καθηγιτων και δεν ειχαμε σχολειο.. το Ασβεστοχωρι απεχει μιση ωρα με το αστικο απ το κεντρο,δεν ειναι τραγικα μακρια απο την πολη.
Dec 18 2008 14:16
Photo

Anelis → hyuga

τουλάχιστον θα προλάβεις να καλύψεις την ύλη
Dec 18 2008 13:31
Photo

Shikamaru → Emmanouela

ωραιο ονομα!!! ποιο περιπου ειναι το story του ετσι για να ξερω
Dec 18 2008 13:30
Photo

hyuga → Anelis

σευχαριστώ αλλά αναβλήθηκαν οι εξετάσεις για τον ιανουάριο ή τον φεβρουάριο λόγω των γεγονότων που γίνονται στην παιδεία μετά τον τραγικό θάνατο του αλεξ
Dec 18 2008 13:21
Photo

RiDeLub → giorgosbe

Hello. Μεταφέρω μια απάντηση μου σε ερώτησή σου εδώ γιατί το post σβήστηκε ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Για το OP συγκεκριμένα που ρωτάς και στα 3 post Δεν υπάρχουν στο net τα μεταγλωττισμένα του Alter. Αν καταφέρει να γίνει δουλειά πάνω σε αυτό κάποια στιγμή να είσαι σίγουρος ότι θα το μάθουν και όλοι οι ενδιαφερόμενοι του forum. Αν θες να κατεβάσεις άλλα (είτε με ελληνικούς υπότιτλους είτε με αγγλικούς) μπες [URL="http://www.anime.gr/forums/one-piece/4879-%C5%D1%D9%D4%C7%D3%C5%C9%D3-%C3%C9%C1-%D4%CF-anime-one-piece-%D0%CF%D5-%C5%D7%CF%D5%CD-%C1%D0%C1%CD%D4%C7%C8%C5%C9-%C1%D0%C5%C9%D1%C5%D3-%D6%CF%D1%C5%D3.html#post197460"]εδώ[/URL] και κοίτα το κομμάτι με τα Ελληνικά Subs ή όλο το post γενικά." ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dec 18 2008 12:55
Photo

Kon_Okami → Tamaki

Αμ δε. αλλάξαμε παιχνίδι μανδάμ. Τώρα είμαστε στο Perfect World :P Εσύ τι κάνεις??? Btw παίζει να πέρασω αύριο κατά τις 12 και κάτι από του Ηλία(αν ξυπνήσω και πάω για μάθημα). Κανόνισε να είσαι
Dec 18 2008 10:28
Photo

Tsunade-sama → sleepless

Thnx για το friend request! Σε ωραίο επεισόδιο είσαι, αν κ μετά από όσα έχω δει το Soul Society arc ήταν το αγαπημένο μου.Εύχομαι να σου αρέσει όπως αρέσει κ σε μένα, δηλαδή πολύ :wooi2:
Dec 18 2008 10:15
Photo

Raven Princess → Lilia20

Ναι το μπαλλετο ειναι υπεροχος χορος και εκφραζει τα πιο απιστευτα συναισθηματα και το αστειο ειναι οτι πολλες φορες δεν συνειδητοποιεις τι συναισθημα βγαζεις αλλα ειναι το καταλληλο για τη συγκεκριμενη περιπτωση!!!!Μπαλλετο κανω 8 χρονια και προχωρω ολοταχως!!!Παρολο που φετος εχω πανελληνιες δεν το εχω σταματησει γιατι θελω πολυ να συνεχισω επαγγελματικα!!! Ωστε σου αρεσουν τα λατινικα εεεεε??????^__^μπραβο ελαχιστοι ενδιαφερονται για αυτη τη γλωσσα γιατι λενε''Που θα μου χρησιμευσει???Θα μιλησω ποτε με τον Καισαρα στο chat room?????Ο,τι θες και μπορω να σου μαθω με μεγαλη μου ευχαριστηση θα το κανω!!!! Το Elfen Lied ειναι καλο???Τι υποθεση εχει?? Εγω τωρα εχω αφοσιωθει στο Vampire Knight Guilty γιατι τοσο καιρο που ειχε βγει δεν το εβλεπα και το ειχα παραμελησει!!!!
Dec 18 2008 09:13