Community Status Updates
Dorothy → Kai
Οι fanboys/girls της θες να πεις. :hahaha: Τώρα που το πάμε, θέλω να μου κάνεις μια πρόταση για να δω τίποτα, πήγα να αρχίσω το Deadman Wonderland, και το Ao no Exorcist, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν εμπνεύστηκα. Οπότε είμαι στο έλεος σου.
Mar 02 2012 20:56
Kai → Dorothy
:kawaii: Το ήξερα ότι θα εκτιμήσεις την αξία αυτού του ανεπανάληπτου double post, γι' αυτό σ' αγαπάω.
:kakaka: Ευχαριστώ να λέμε που έχει αρχίσει να τα θυμάται μετά από τόσο καιρό που την επηρέαζαν ολοφάνερα οι fans της.
Mar 02 2012 20:51
Dorothy → Kai
Όντως. Δεν μας έχει ξεχάσει ακόμα η Amano, κουράγιο!
(Eξαίρετο το double post.)
Mar 02 2012 20:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
Στον συγκεκριμένο δεν το έχω ξαναπεί εκτός κι αν το είχε πει εκείνος και δεν το πρόσεξα.
:hahaha: Έχει γίνει διασκεδαστικό εδώ και πολύ καιρό, δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Είναι περίεργο ναι, αλλά γιατί να με πειράζει. Αν με πείραζε πραγματικά θα απαντούσα έτσι; Δεν νομίζω.
Mar 02 2012 20:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
Σταμάτα να trollάρεις τον κόσμο...ειλικρινά όμως δε σε πειράζει το ίδιο πράγμα όλη την ώρα? Και παίζει να το χεις ξαναπει στον συγκεκριμένο!
Mar 02 2012 20:44
Kai → Dorothy
Ήταν γενικότερα επική η σκηνή.
Hibari: 'Θα κάνω ό,τι θέλω' *σπάει ρολόι*
Xanxus σε φάση 5χρονου: "Αφού μπορεί αυτός, μπορώ κι εγώ." *ετοιμάζεται να σπάει ρολόι
Υπόλοιπη Varia aka νταντάδες σε δράση: όχι, μην το κάνεις!
[B]Edit:[/B] Έτσι διπλό για να το εμπεδώσεις καλύτερα
Mar 02 2012 20:41
Kai → Dorothy
Ήταν γενικότερα επική η σκηνή.
Hibari: 'Θα κάνω ό,τι θέλω' *σπάει ρολόι*
Xanxus σε φάση 5χρονου: "Αφού μπορεί αυτός, μπορώ κι εγώ." *ετοιμάζεται να σπάει ρολόι
Υπόλοιπη Varia aka ντατάδες σε δράση: όχι, μην το κάνεις!
Mar 02 2012 20:41
Dorothy → Kai
Αααααα. Με τα ονόματα είναι η αλήθεια ότι έχω ένα μακροχρόνιο θέμα. :hahaha:
Συμφωνώ απόλυτα στο ότι είναι υπερεκτιμημένοι. Πάντως μου έχει λείψει πολύ το everyday life που υπήρχε παλιότερα στο manga, είναι μια αλήθεια. Πιο επική στιγμή του chapter πάντως, όλη η Varia να πηδάει πάνω στον Xanxus, respect.
Mar 02 2012 20:29
zennith666 → pc_magas
Ρε συ τι έξαμηνο είσαι? Και εγώ Λαμία ΤΕΙ είμαι,στην πληροφορική.
Mar 02 2012 20:25
-
pc_magas
ΣΤ Και άμα θες γράψου εδώ:
http://83.212.99.46:8080/phpBB3/
Είναι το forum της linuxteam
Jul 17 2012 15:14
Kai → Dorothy
Όχι βρε, αυτός που έχει πάνω του το Arcobaleno είναι ο Bermuda. Τα μπέρδεψες.
Να πω την αλήθεια με τους Simon ίσως να μην είχα πρόβλημα αν τους βλέπαμε σε σωστές δώσεις σε slice of life αλλά στις μάχες πιστεύω και στην συνέχεια θα τους βαριέμαι. Κυρίως με εκνεύριζε το γεγονός ότι ήταν πολύ υπερεκτιμημένοι (για τις μαχητικές ικανότητές τους) από τον περίγυρο. Δηλαδή μέχρι να τις φάνε, έσταζε μέλι το στόμα του Basil.
Mar 02 2012 20:06
Fallen_Mpougatsa → Kenny
[SPOILER]Daaaaaaaaamn; nailed it! Αυτό ακριβώς! Και το πιο τρομακτικό απ'όλα είναι ότι οι πιο normal της παρέας, βλέπε Fukuda -που μόνο δεν τον δείρανε που βγήκε να πει κάτι αυτονόητο- και τον Takagi που εντάξει, λεπτή η θέση του για να μιλήσει- δεν τους δίνει κανείς καμία σημασία απολύτως! Το κυρίως θέμα ήταν η Azukyun και πως είναι ακόμα άσπιλη κι αμόλυντη.[/SPOILER]
Mar 02 2012 20:00
Fandom → Kai
Άσε σε όλα έξω έπεσα . Στο μόνο που είχα δίκιο ήταν ότι το σχέδιο μου έμοιαζε πιο πολύ ευρωπαικό/αμερικάνικο και όχι ιαπωνικό .
Mar 02 2012 20:00
Dorothy → Kai
:hahaha: Συμφωνώ απόλυτα, αλλά μιλάμε για μίση και κακίες φοβερές, απαπα. :P Πάντως κάτι είναι κι αυτό, δεν θα τους πολυδούμε στο arc ξανά, μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό. Τον τύπο με τη διάφανη πιπίλα τον λένε όντως Bermuda? Εγώ γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι?
Mar 02 2012 19:57
Kai → Fandom
:hahaha: Αυτός ήταν ο αρχικός σκοπός, να μην πιστέψει κανείς στην σωστή απάντηση.
Mar 02 2012 19:38
Fandom → Kai
Πραγματικά όταν είδα το ποστ του Tragic νόμιζα ότι απλώς έκανε πλάκα και μετά ότι εσύ τη συνέχιζες . Όταν είδα να ποστάρει μετά καινούργια κατάλαβα ότι δεν κάνατε πλάκα xD
Mar 02 2012 19:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed