Community Status Updates
Mad_Hatter → Petran79
Βασικά ούτε εγώ το έχω δει, απλά ήθελα να πάρω μια γνώμη καθώς άκουσα ότι τα Ovas μπαίνουν πιο βαθιά στους χαρακτήρες και έχουν μερικές στιγμές που αξίζουν.
anyway thanks
Mar 02 2012 23:35
Petran79 → Mad_Hatter
oχι, ηταν απο αυτα που μου ξεφυγαν αν και το ειχα βαλει στο στοχαστρο παλια.
μονο το πρωτο OVA με ενδιεφερε, οχι τα μεταγενεστερα. τωρα ομως φοβαμαι πως η αισθηση του χιουμορ μου εχει αλλαξει και δεν θα μου αρεσει τοσο.
αν μου δωθει ευκαιρια θα το κοιταξω.
Mar 02 2012 23:24
Mad_Hatter → Anakin Skywalker
Καλησπέρα, έχεις όρεξη να μιλήσουμε για το mecha genre in general?
Θεωρείς τους τίτλους που πρότεινες στο τελευταίο σου post τα καλύτερα δείγματα του είδους?
Mar 02 2012 22:16
Kai → Dorothy
Όντως είναι πολύ καλός! Τι να σου κάνει όμως κι αυτός με τέτοιο κείμενο; :hahaha: Ένας seiyuu δεν φέρνει την άνοιξη.
Go! Go! Go! Go! Go! Go! Go! :wooi2:
:hahaha: Θα συζητάς μετά και με τον Botsun για το Cosmos.
Mar 02 2012 22:01
Dorothy → Kai
Eγώ το Ao No Exorcist το άρχισα μόνο και μόνο για τον θεό seiyuu του Accelerator, είναι η αλήθεια. Τον λατρεύω τον τύπο, και παρόλο που η ερμηνεία του είναι φοβερή, το anime δεν με τρέλανε καθόλου.
Θα νιώσω κι εγώ το cosmos λοιπόν! :hahaha:
Mar 02 2012 21:49
Kai → Dorothy
ΥΣ. Το Ao No Exorcist και στο manga του δεν λέει και τίποτα περισσότερο, μην μπεις στον κόπο να το ξεκινήσεις μιας και δεν σε ενθουσίασε το anime. :kakaka:
Mar 02 2012 21:44
Kai → Dorothy
Να το δεις, να νιώσεις το cosmos μέσα σου και να επιστρέψεις δυναμικά στα anime μετά. :hahaha:
Δεν ξέρω για το manga αλλά χάνεις εξαιρετική ερμηνεία στο anime, και να φανταστείς πως λίγες μ' αρέσουν από τον Miyano Mamuru.
Όχι δεν το έχω δει αλλά έτσι όπως πάω θ' αρχίσω να το σκέφτομαι. Damn, μπορεί να το κάνω, όχι για εμένα, για την ψυχή του Yoshino Hiroyuki που είμαι και fan του.
Mar 02 2012 21:43
Dorothy → Kai
Δεν έχω ιδέες, είναι η αλήθεια. Αν πετύχω κάτι καλό, θα στο συστήσω άμεσα. Και όπως με ξέρεις είμαι, το χω κόψει το πολύ κάψιμο σε anime, ασχολούμαι με βιβλία fantasy προς στιγμήν. :hahaha: Και αυτό το Saint Seiya και το cosmos, μ' έχει φάει η περιέργια! Αυτό θα δω. (Steins Gate άρχισα το manga, φαίνεται καλό, με κόβω να το συνεχίζω).
To Panty Stocking with Garterbelt το έχεις δει φαντάζομαι? Πλήρες κάψιμο?
Mar 02 2012 21:40
Kai → Dorothy
Πάμε για action δηλαδή ή δεν σε χαλάει και κάτι άλλο; :hahaha: Έχουμε και καιρό να τα πούμε από msn και δεν ξέρω τι έχεις δει πανάθεμάσε
> Tokyo Majin;
> Saint Seiya The Lost Canvas (εσύ θα το νιώσεις σίγουρα το cosmos μέσα σου)
Από άλλα...
> Stains;Gate (αν δεν το έχεις δει ήδη για να λατρέψεις Okabe)
> Ayatsuri Sakon (αν δεν σε χαλάει το mystery)
:hahaha: Αν έχεις κανένα άλλο καμένο σαν το wasshoi δεν θα με χάλαγε. Τελειώνω Gundam 0079 και ψήνομαι για καμιά κωμωδία για την ώρα.
Mar 02 2012 21:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
:canthelp: Your thing; not mine.
Εμένα δε μου το κάνουν και τόσο οπότε ακόμα δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα στη θέση σου...παρεπιμπτόντως, βρήκα το "κουσούρι" του παίχτη μου: θα είναι girly σε εμφάνιση και φωνή και θα τον παιρνάνε για γυναίκα! Και ναι, φυσικά το εμπνεύστηκα από τη συζήτησή μας μόλις τώρα.
Eπίσης, εμένα ήδη με είπανε "τον" στο νέο site, το τρελό κριάρι για την ακρίβεια. Lol, και ήταν η πρώτη φορά που έγραψα. άτιμε Vergil που σε έχω avatar και παραπλανείς κόσμο...! xD
Mar 02 2012 21:01
Lord Leon → Hazuki
Ρε δε πα να σπασεις το νυχι σου στο "V", εγώ να ανεβω σε χιλιαρα με τα βυζά όξω και να φωναζω "θελω το παιδί σου" δεν παιζει.
Mar 02 2012 20:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed