Community Status Updates
Theodore :D → Vagelio
Thank you Vagelio!
Δυστυχώς μόνο 6.5 πήρε μέσο όρο στο αντίστοιχο thread. Αλλά τέλος πάντων xD
Mar 02 2012 07:57
BrainDeadAlive → valadorn
Αχα. Ωραίος.!
Επίσης χθες είδα το Sleep Tight, ισπανικό, καινούριο. Αν κάτσει δες το. Δεν είναι ΑΚΡΑΙΟ αλλά το βρήκα πολύ καλό.
You are welcome!
Mar 02 2012 02:34
demonicMC → Kenny
Καλησπέρα. Μια ερώτηση μπορώ να κάνω; Πως προστατεύουμε τις φωτογραφίες από το απαίσιο google image search?
Mar 01 2012 23:30
Lord Leon → Hazuki
[QUOTE]Ρε Leon πολύ party animal είσαι να ουμ! :bleh:[/QUOTE]
Benkyobenkyobenkyobenkyobenkyooooooooooo!
Mar 01 2012 21:26
Kunoichi.meriinawa → metalmusicmaniac
Arigatou :DD Βασικά η άλλη anime fan από Κέρκυρα είναι η @konata.otaku ε? αυτή μου έδειξε το forum χαχαχα xD Εσύ από πού? :)
Mar 01 2012 21:20
Kai → Kenny
Nevermind, το τσέκαρα στο chrome με το extension που είχε τελικά και κατάλαβα πολύ καλά τι εννοείς... κόψιμο από εδώ και πέρα.
Mar 01 2012 21:18
Kai → Kenny
:/ Καλά τώρα αυτό για τα γούστα είναι κάτι σχετικό αλλά για να το λες εσύ κάτι θα ξέρεις.
[spoiler]
Οκ, είμαι πολύ χαζή και δεν το βρίσκω ή πρέπει πρώτα να εγκαταστήσω κάποιο extension στον opera για να μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτήν την ενέργεια στο google;
[/spoiler]
Mar 01 2012 21:16
Lord Leon → Warchief
Εδώ μάλλον διαφωνουμε στην οπτική γωνία. Για μένα εξακολουθεί να είναι κλισέ, αλλά ντυθηκε τοσο ωραία το γυρω γύρω που έγινε αριστούργημα. Συμφωνω σε όλα τα επιμέρους στοιχεία που παραθέτεις, αλλα π.χ. εξακολουθώ να λέω την Aoba tsundere, γιατι αυτό είναι, αλλά δεν θα την προτεινα στο αντιστοιχο κοινο που περιμενει αυτές τις φαντασιώσεις.
Το οτι μια κατηγορία φτάνει να έχει αρνητική χροιά από τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε, δε σημαίνει οτι οταν χρησιμοποιηθεί με ωραίο τρόπο θα του αλλάξω το όνομα. Απλώς θα πω σε όποιον με ρωτήσει οτι, ας πουμε, το cross game δεν ειναι σαν το Το aru majutsu no index, και τελείωσε η υπόθεση.
Για μένα πάντως αυτό που μετράει πάρα πολύ είναι να μη στο πλασαρει ως "σωστό".
Mar 01 2012 21:08
Kenny → Kai
Κι άλλες πολλές φορές δεν είχαν ιδέα, αλλά αυτό δεν τους απέτρεψε από το να δοκιμάσουν, έστω και μια φορά στα τυφλά, έτσι για το γαμώτο. Τώρα τη συγκεκριμένη εικόνα γιατί την έχουν φτύσει όλοι, δεν μπορώ να καταλάβω. :P
[spoiler]Εδώ δεν καταλαβαίνω τι ζητάς. Αποδείξεις ότι το σπάσιμο των εικόνων βοηθάει στο να μην τις βρίσκουν με το Google, ή αποδείξεις ότι κάποιος ή κάποιοι επιβεβαιωμένα χρησιμοποιούν το Google για να βρίσκουν από που είναι οι εικόνες; Αν εννοείς το πρώτο, είναι απλά αποτρεπτικό measure, γιατί τους αφαιρεί την εύκολη λύση του right click -> Save image location -> images.google.com/ -> paste link -> search -> voila. Τώρα αν κάποιος είναι τόσο απελπισμένος και αποφασισμένος να κλέψει, που πάρει τα κομμάτια, τα ενώσει στο photoshop, αποθηκεύσει την ενωμένη εικόνα στη μέγιστη ποιότητα, και ψάξει μ' αυτήν και βρει το manga στο Google, ντάξ' τι να του πω... τουλάχιστον τον έκανα και κόπιασε. Αν εννοείς το δεύτερο, μπορεί να μην έχω χειροπιαστές αποδείξεις και photographic evidence ότι συγκεκριμένα μέλη έχουν χρησιμοποιήσει το Google για να βρουν εικόνες από τα trivia games, αλλά έχω σαφείς ενδείξεις για ορισμένους. Τους καταλαβαίνω από διάφορα πράγματα. Πρώτον, απαντάνε σε manga που δεν είναι καν του γούστου τους, οπότε κατευθείαν αναρωτιέσαι πως το ξέρανε καν. Δεύτερον, απαντάνε και γρήγορα πριν τους το φάει κάποιος άλλος, οπότε οι υποψίες πολλαπλασιάζονται. Ε, στο τέλος δοκιμάζεις κι εσύ την εικόνα με το Google και διαπιστώνεις του λόγου το αληθές. Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.[/spoiler]
Mar 01 2012 20:45
Warchief → Lord Leon
Σύμφωνοι, αλλά δεν είναι σαν το Oh My Goddess ή σε anime/manga παρόμοια με αυτό που γίνεται "εκ του πονηρού". Νομίζω ότι είναι ολοφάνερο. Άλλωστε όλα δικαιολογούνται μέσα στη σειρά.
Και την Aoba μπορεί κάποιος να την πει tsundere, αλλά θα είναι εντελώς άδικος, αφού ο χαρακτήρας έχει βάθος και λογική στη συμπεριφορά. Δεν υπάρχει για να ικανοποιεί αυνανιστικές φαντασιώσεις.
Γενικά το κλισέ πιστεύω ότι έχει να κάνει εξ ολοκλήρου με την εκτέλεση.
Mar 01 2012 20:37
Kai → Kenny
[QUOTE]Ντάξει, ρε παιδιά, το ξέρω ότι το Google Image Search δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα μ' αυτήν την εικόνα (πάντα φροντίζω γι' αυτό ), αλλά δεν είναι αυτός λόγος να μην προσπαθείτε ούτε καν.[/QUOTE]
Η περίπτωση να μην προσπαθούμε επειδή πολύ απλά δεν έχουμε ιδέα από που είναι δεν υπάρχει; :hahaha:
[spoiler]
Το είχες ξαναναφέρει κάποτε αυτό και είχες προτείνει στο "σπάσιμο" των εικόνων στο MPT. Τι στο καλό κάνει πια; Αν όντως βοηθάει, θέλω αποδείξεις διαφορετικά δεν πιστεύω τίποτα.
[/spoiler]
Mar 01 2012 20:28
Lord Leon → Warchief
Ευχαρίστως, αλλα τα παραδείγματα και η κουβεντα γενικότερα κυμαινοταν γυρω από το πως πλασαρονται οι ανθρωπινες σχεσεις. Για αρκετές δεκαετίες το πρότυπο σεναρίου "όλοι έχουν καταλάβει οτι γουσταριζόμαστε αλλα κανεις δεν κάνει την πρώτη κίνηση", επαναλλαμβάνεται σε ένα κάρο είδη ανιμε και μάνγκα. shonen, seinen,shoujo,sol,drama,mecha,sports και βαλε ότι άλλο θες εσύ.
Ακόμα και αν δεχτώ ότι οι πρωτοι δεκα το έβαλαν γιατι ταιριαζε με το σεναριο που είχαν στο μυαλό τους, οι υπόλοιποι θεωρω οτι το προεβαλαν διοτι το εκαστοτε ταργκετ γκρουπ ταυτιζόταν ευκολότερα, και αυτο αντικατοπριζοταν σε πωλήσεις και προσεγγιση εκ του ασφαλούς.
Γενικώς και το ακρως αντιθετο θα δεις παρα πολύ, και ελάχιστα τα ενδιαμεσα σταδια. Από εκεί και πέρα όταν όλο το υπόλοιπο κομματι ειναι ομορφο εγώ είμαι καλυμμένος. Υπό προυποθέσεις.
Αλλά οφείλω να ομολογήσω κάπου εδώ οτι 9 στις 10 φορές χρειάζεται να αλληθωρίσω σε κάποιο κλισε για να φχαριστηθω το υπόλοιπο έργο.
Το "σαπίλα" μη το πάρεις κυριολεκτικά, είναι μια εκφραση που χρησιμοποιούμε πολυ στην παρέα μου και μπορεί να σημαίνει ένα κάρο πράγματα. Συνήθως, το νόημα της κάθε φορά, βγαίνει από τα συμφραζόμενα. :P
Mar 01 2012 20:27
valadorn → BrainDeadAlive
Ειμαι μεγαλος fan των rec! Επισης τα Frontiers,hills have eyes και Inside τα χω δει.. θα δω καποια στιγμη και τ αλλα 2 που μου ειπες. Τωρα για horror / comedy να σου πω την αληθεια δε μου πολυαρεσει το ειδος.. Παρολαυτα το Tucker & Dale vs Evil πρεπει να ναι καλο! Thx!
Mar 01 2012 20:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed