Community Status Updates
God Clande → Kenny
Που 'σαι ρε kenny. Δεν χάθηκα ακριβώς, παρακολουθώ το site από κινητό, αλλά δεν έτυχε να έχω το χρόνο να γράψω, διότι κάνει πολύ busy αυτόν τον καιρό.
Mar 03 2012 15:23
Rukia deathgod XX → laiste
γεια... εχουμε καιρο να μιλησουμε.... πως παει ? εχω χασει πολλες συναντησεις στη δαδα εεε???
Mar 03 2012 14:27
Dio Brando → Kaidou
Οχι συντομα παντως.Ειναι παρα πολυ νωρις.Και δεν ειναι ευκολο να scanαρουν 200 σελιδες.
Mar 03 2012 14:05
Kaidou → Dio Brando
Δηλάδη αν θελω να βρω και τα scans,υπαρχει περιπτωση να βγουν καπου;
Mar 03 2012 13:58
Dio Brando → Kaidou
Δεν θα βγουνε scans.Μολις χθες βγηκε και ειναι 200 κατι σελιδες.Μονο πληροφοριες θα βγουνε.
Mar 03 2012 13:53
redqueen → zennith666
:kakaka::kakaka::kakaka::kakaka: ο plz...σε αυτο το αnime οντως και εγω απορω ..καθε φορα θελω να δειξω την οργη(ας το πουμε) μου και μου βγαινει λαθος ....τοση ακυροτητα που πεφτει εκει μεσα με αφηνει αναυδη ....χτες μεχρι να καταλαβω τι ειδα περασαν 30'....απλα ακολουθω τι ροη αχταρμας επ.=αχταρμας post..can't help it ....
παντως σε λυπαμαι...:uhh:
Mar 03 2012 12:47
zennith666 → redqueen
Το τελευταίο σου κείμενο στο thread of guilty crown!!!Μου θύμισε την πρώτη μου έκθεση στην πρώτη δημοτικού την οποία η δασκάλα προσπάθησε να διαβάζει στην τάξη, για να μου δείξει το λάθος μου.Δέκα σειρές χωρίς ανάσα όμως δεν έβγαιναν με την καμία και αυτήν την σκηνή δεν την ξέχασα ποτέ XD .
Mar 03 2012 12:33
redqueen → zennith666
ναι βρε ξερω οτι το λες καλοπροαιρετα ....παντως θα το προσπαθησω γενικα φταιει το οτι βιαζομαι...
ΥΓ ποια απο ολα τα μαργαριταρια μου διαβασεσ και τα επαιξες..????
Mar 03 2012 12:26
zennith666 → redqueen
Sorry mam δεν το ήξερα.Και δεν το λέω κοροϊδευτικά έτσι για τα σημεία στίξης.Απλά θα κάνει πιο ευανάγνωστα τα κείμενα σου.(Hint by a man with dyslexia:διάβασε αυτό που θα postareis,θα βρεις το 99% των λαθών που έκανες.)
Mar 03 2012 12:00
Anakin Skywalker → Mad_Hatter
Φυσικά και έχω όρεξη να μιλήσουμε φίλε μου! Θεωρώ αυτά και μερικά ακόμη ως πολύ καλά δείγματα του είδους! Απλά είπα να μην γράψω ολόκληρο κατάλογο. Αν ενδιαφέρεσαι να σου αναφέρω μερικά ακόμα πες μου. Θα βγει μια μεγαλούτσικη λίστα να ξέρεις! ;) Ακόμα μπορείς να μου προτείνεις κι εσύ κάποιο ή κάποια που έχεις δει! Καλό σ/κ εύχομαι!
Mar 03 2012 11:55
redqueen → zennith666
(ps woman) το ξερω αλλα οταν παιρνω φορα ξεχναω τα παντα .....i'll work on it ...THANKS :D:)
Mar 03 2012 11:48
zennith666 → redqueen
Man, you need to use some dots on your posts ,you know??(Γενικώς βάλε καμιά τελεία και κάνα κόμμα για να βγαίνει νόημα καλύτερα.)
Mar 03 2012 11:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed