Community Status Updates
Kai → Kamui
:hahaha: Έτσι όπως το είπες, θα ήθελα πολύ η καλτσοδέτα και ο κορσές (ή τέλος πάντων ό,τι είναι αυτό) να βασίζονται σε πραγματικά στοιχεία, αλλά και γενικότερα αν έχεις κάτι πρόχειρο πάνω σε αυτό θα ήθελα πολύ να το διαβάσω.
Mar 03 2012 19:59
zennith666 → redqueen
Γιατί καλέ με λυπάσαι ? Δεν είπα ότι με πρόσβαλε στην τάξη, απλά σκέφτηκε έναν έξυπνο και ξεκαρδιστικό τρόπο να δείξει ένα βασικό λάθος στην έκθεση.Και όταν λέω ξεκαρδιστικό εννοώ ότι παραλίγο να πνιγεί διαβάζοντας την τρίτη σειρά χωρίς ανάσα και εμείς τα καθυστερημένα γελάγαμε από κάτω.
Mar 03 2012 19:45
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Ε ναι, φαντάζομαι σε πεθύμησε και το σπίτι σου!
Πφφφ, άσε της τρελής γίνεται απ'όλες τις απόψεις στο θέμα του πάρκινγκ!
Mar 03 2012 19:40
Kamui → Kai
Το καταπληκτικό είναι οτι η εικόνα είναι βασισμένη σε στοιχεία και σατιρίζει πολύ πετυχημένα και καθόλου τυχαία τους συγκεκριμένους χαρακτήρες!:hahaha:
Mar 03 2012 19:28
Kai → Kamui
[QUOTE=Kamui;568474][LEFT][IMG]http://i1189.photobucket.com/albums/z424/Kamui95/tumblr_lscuc9PLyB1r13af5o1_400.jpg[/IMG]
[/LEFT][/QUOTE]
Great General, σε ετοιμότητα βλέπω όπως πάντα. Καταπληκτική η καλτσοδέτα! :hahaha:
Mar 03 2012 18:56
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Αθήνα είμαι τώρα!!!
Ρε φιλλλαράκι όμως, με τα διπλοπαρκαρίσματα χαλλλαρά, ε;
Mar 03 2012 18:46
Fallen_Mpougatsa → OdyMonaxos
Χαλαρά μην ανησυχείς...! Αλλά κι εσύ, Θεσσαλονίκη-Μόναχο μην το κάνεις κέντρο-σπίτι! xD
Mar 03 2012 18:42
Mad_Hatter → Anakin Skywalker
Συμφώνω με αρκετές προτάσεις σου διαφωνώ κάπως με άλλες.
Καταρχήν για να δεις πόσο fan του genre είμαι, δεν έχω δει mecha series που να μην μου αρέσει έστω και λίγο. Το μόνο που έχω on hold είναι το ZZ gundam εδώ και ~1 χρονο.
Από εκεί και πέρα το shin getter robo armagedon μου φαίνετε μόνο για μυημένους του είδους, κάποιον νέο ίσως τον ξυνήσει. Εμένα βέβαια μου άρεσε περισσότερο το σκέτο shin getter, μου έβγαζε πολύ περισσότερο hotbloodyness. Ίσως είναι βέβαια και γιατί απεχθάνομαι τα τέρατα με πολλά μάτια. Ήταν και λίγο αηδιαστικό ώρες ώρες εδώ που τα λέμε.
Το top wo narae επίσης δε με ξετρέλανε όπως θα περίμενα (λόγο evangelion), πέρα του φοβερού τέλους και μερικών καλών στιγμών. Ίσως να ήθελε λίγο περισσότερο ένταση, και το γεγονός ότι οι αντίπαλοι ήταν τα κλασσικά απρόσωπα τέρατα δεν βοήθησε. Still μου άρεσε όμως.
Για patlabor κάπως ανάμεικτα συναισθήματα, δεν είχα ιδέα περί τίνως επρόκειτο όταν το είδα, και περίμενα κάτι λιγότερο καθημερινό, το εκτιμώ πάντως.
Για macross και votoms συμφωνώ απόλυτα, αν και votoms έχω πάρει μόνο μια γεύση από το τελευταίο Ova που βγήκε πρόσφατα, αλλά με άφησε με τις καλύτερες των εντυπώσεων. Τα macross ελπίζω να μην πεθάνουν πάντως, γιατί δε βλέπω και νέες σειρές να βγαίνουν μετά το frontier, που έκανε και πολύ καλές πωλήσεις.
Για τα gundam βλέπω διαφωνούμε. Με τις νέες σειρές μπορώ να καταλάβω όποια δυσαρέσκεια, βλέπουν το θέμα του πολέμου αρκετά συμβατικά, [SIZE=1]αν και ακόμα πιστεύω ότι έχουν good traits, να φανταστείς τις βλέπω όπως είδα το full metal alchemist[/SIZE]. Με τις παλιές όμως, γιατί διαφωνείς?
Τι άλλο έχεις δει?
[SIZE=1]Να ενημερώσω btw αν δε το έχεις πάρει χαμπάρι ότι βγαίνει σε remake το battleship yamato και το Ozma του Matsumoto φέτος. Ελπίδα για νέες sci-fi/mecha/space operas αν πάνε καλά σε πωλήσεις.[/SIZE]
Mar 03 2012 18:37
OdyMonaxos → Fallen_Mpougatsa
Σόρυ ρε που δεν σου στειλα τελικά, αλλά πραγματικά πνιγήκαμε με τις δουλειές. Λογικά θα ξαναπεράσω σε μερικές βδομάδες.
Mar 03 2012 18:02
alpin → Vagelio
ok thanks tha ta koitaksw
exw allo ena mathhma thn deutera auth kai teleiwnw thn eksetastikh (epitelous)
Mar 03 2012 16:46
Vagelio → alpin
Καλώς τον απ' τα μέρη μας ^_^. Μια χαρούλα, απολαμβάνω το κενό της εξεταστικής. Εσάς τελειώνει η δικιά σας?
Για την ακρίβεια βρήκα gintama & bakuman με 4 ευρώ περίπου. Τα υπόλοιπα τα έχει συνήθως 5-6 ευρώ που την θεωρώ αρκετά καλή τιμή.
Το αμερικάνικο (τα περισσότερα τα έχει πιο φθηνά) [url=http://www.bookdepository.com/]Free shipping worldwide on all books from The Book Depository[/url]
Και το αγγλικό (που ελάχιστους μεμονομένους τίτλους μπορείς να τους βρεις λίγο φθηνότερα) [url=http://www.bookdepository.co.uk/]Free delivery worldwide on all books from The Book Depository[/url]
Έξοδα μεταφοράς δεν έχει και δέχεται και paypal και πιστωτική. Α, και σημαντικό είναι να κοιτάς τις λεπτομέρειες πρωτού αγοράσεις κάτι, γιατί πέρα από αγγλικά έχει ορισμένους τίτλους σε Ιταλικά, Γαλλλικά και Γερμανικά.
Mar 03 2012 16:25
alpin → Vagelio
Γεια σου τι λέει;
Να σε ρωτήσω πάλι γιατι δεν θυμάμαι, ποιο ειναι το ονομα του μαγαζιου που αγοραζεις manga με 4 ευρω και που ειναι ακριβως. ΤΗΑΝΚS
Mar 03 2012 16:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed