Jump to content

Community Status Updates

Photo

Ame Warashi → Zoro

το καλό που τους θέλω να μη πεθάνει!!! :P όχι τώρα που κόλλησα για τα καλά με το anime και βρήκα και μια συμπάθεια! :P ας ελπίσουμε ότι δεν θα τον πιάσει η πρωτοτυπία και τον ψωφήσει... :/ εγώ προτιμώ να βλέπω το anime μιας κι έτσι ξεκίνησα... :) κατά τ άλλα μια χαρά,επέστρεψα γιάννενα σήμερα κι επιτέλουσ έχω νετ :D όσο για εκεταστική ούτε κι εγώ θέλω να το θυμάμαι...Άσε που δεν ξέρω πότε αρχίζουμε γιατί με τις καταλίψεις καθυστέρησε και το πρόγραμμα μας...επιτέλους θα ξαναδώ τουσ φίλους μ,είχα σαπείσει στην αθήνα... :) Να σαι καλα για τισ πληροφοριούλες! :D
Jan 06 2009 21:39
Photo

Seirios → miko-chin

δνε εμφανιζεαι πάντα αν έχις κάνει πολλά ποστ στην ιδια σελλιδα...πάω να δω το θρεντ σου..
Jan 06 2009 20:29
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

και **** ε?!!!!
Jan 06 2009 20:26
Photo

Tea-chan → Serestrum

[B]ασχετο : ευχομαι να σε παει καλα ο νεος χρονος και ειθε η hoshino να γινει καλα... [/B]:knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock::knock-knock: Από το στόμα σου και στου Θεού (οποιουδήποτε) τ'αυτί!
Jan 06 2009 20:23
Photo

Seirios → miko-chin

το αποκλιεις?
Jan 06 2009 20:22
Photo

Seirios → miko-chin

πολύ πιαθνό και στις 3.....
Jan 06 2009 20:10
Photo

Seirios → miko-chin

αφού ήταν μυστικός πράκτορας...κανείς δεν ξέρει για ποιους δούλευε...τους είχε κοροιδέψει όλους...
Jan 06 2009 19:57
Photo

Serestrum → Tea-chan

ζνορτ... δεν περιμενα να ειναι αυτο.... χμμμ... yami.... οκζζ... θενκ γιου... θα δουμε τι θα βγει... ασχετο : ευχομαι να σε παει καλα ο νεος χρονος και ειθε η hoshino να γινει καλα...
Jan 06 2009 19:55
Photo

Tea-chan → Serestrum

imba=imbalancing Τόσο αυθεντία και ειδικός σε κάτι, που ανατρέπει την ισορροπία του Σύμπαντος. Σόρρυ, δε μπορώ να βοηθήσω σ'αυτό! Αλλά νομίζω πως η yami θα το ξέρει!
Jan 06 2009 19:49
Photo

Seirios → miko-chin

έχω ράματα για της γούνε όλων...καλοί ήταν και του λόγου τους...άντε μην πω για τον ξεφτέρη τώρα και τα πειράματα που έκανε στο κρυφό του εργαστήριο...γιατί νομίζεις η ψιψινελ μιλούσε? πείραμα του ξεφτέρη ήταν....
Jan 06 2009 19:47
Photo

Seirios → miko-chin

τι δεν ήταν θες να μου πεις????????????? από την αγαμία είχε νευρα! γούσταρε τον μελένιο...άσε άλλη συκιά ο μελένιος....
Jan 06 2009 19:37
Photo

Serestrum → Tea-chan

μα και βεβαια γινεται... αφου εκει την εκανα crop αλλωστε... το θεμα ειναι οτι με οτι ξερω, καθως ουτε εγω ειμαι imba (που μπδγ δεν εχω ιδεα τι σημαινει) μου βγαινουν : - χαλια τα χρωματα,.. - αψογα τα χρωματα αλλα με ''σημαδια στο transparent''... οποτε ακομα ψαχνομαι...
Jan 06 2009 19:32
Photo

Tea-chan → Serestrum

Photoshop; Δεν είμαι και imba στο πρόγραμμα αυτό, αλλά νομίζω πως γίνεται...
Jan 06 2009 19:25
Photo

Seirios → miko-chin

κάνεις λάθος...ο μπαρμπαστρουμφ ήταν μεγάλος μαφιόζος..στο καρτούν περιγράφετε σαν καλός,αλλά στην πραγματικότητα ήταν παιδεραστής!!!!
Jan 06 2009 19:23
Photo

gexion → Dxs

[B]yo dude![/B] [B]Θελω να σε ευχαριστισω που ανελαβες στο fire-game!!:)[/B] [B]u will do just fine,i am sure!^^[/B]
Jan 06 2009 19:21