Community Status Updates

Robin → Zoro
Είχα δίκιο για τη σύζυγό σου :D Μπράβο, ΑΞΙΟΣ!!! Λέω να γράψω κι εγώ τπτ επιτέλους... θα σε ενημερώσω :) Πάντως μου ο Zoro και η Robin μου αρέσουν πάρα πολύ ^___^ :byejg9: 4 now!

Robin → Zoro
Ααααα, άρα επέστρεψες στα... δύσκολα :bahhh: Είδες? Είδες?? LOL Σ'ευχαριστώ και θα δεις, θα σκίσεις ;) Υπομονή, θα περάσει το κακό (ξέρω ότι είναι ζόρικα εκεί)... Καλόοο, θα το κοιτάξω αμέσως, αν και μαντεύω ποια είναι :nbleed: <--- εσύ είσαι αυτός! Thaaaank u, φυσικά δε θα χαθούμε :) Spend my time wisely, μου άρεσε αυτό, δε μου το έχουν ξαναπεί :orly: I'll do my best then ^^ GOOD LUCK!!!

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
λολ ρε τι signature ειναι αυτη? ακομα δεν πεθανε, την θαψαμε την γυναικα? περιμενε κανα κεφαλαιακι ακομα και βαλτην.. δεν εχει πεθανει ακομα huhuhu =)

Noitora → anime-dono
θα κανω γιατι πιστευω οτι αξιζει κιολας....
αρχιζω to eechi που μου ειπες...:)
btw,πολυ ωραιο signature

jimmare → noname
Tπτ ρε εσυ.Αλλα δοκιμασε να το κατεβασεις.Εγω δοκιμασα και επιασε αλλα το διεγραψα κατευθειαν επειδη κατεβαζω αλλα 14 torrent μαζι[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]

Night Wizard Seal → Jiraiya
hello !!!ρε τζιραια!!! τωρα σε βρηκα !!καλη χρονια ερο-σενιν!!!!!ειμαι ο [B] [URL="http://www.anime.gr/forums/night_wizard_seal.html"]Night_Wizard_Seal[/URL] εχω εδω και κατι μηνες που μπηκα!!!!βλεπω οτι δεν εχεις αλαξει συνηθειες!!χd
[/B]

Sunabouzu → Erisadesu
Ερι καλος ο συνδιασμος ava-sig:)
που τα βρηκες, μονο πες μου
α,και επειδη ξερω οτι λατρευεις την Misa-misa
δες το Maria+holic να βγαλεις το αχτι σου:P

jimmare → noname
Ε noname,ριξε μια ματια στο thread:
απο που θα κατεβαζω αυτο το anime.
Βρηκα λινκ για το anime που ψαχνεις!

jimmare → sleeping_mind
Eννοω ρε εσυ,οτι ηρθε η καινουργια χρονια οτι μου το ειπες...Αυτο.
Ομως εχεις[B] 5[/B] οχι τρεις φιλους...

LucyBR → Glastenen
hishashiburiiii~ *___*
τι να κανω κι εγω?? ΤοΤ εχω τοσα bishies να θρεψω η καψερη! :nanana:
("εκτροφη bishies" λενε το "i'm full of fail and procrastination" στα σουαχίλι XD)
θα παρευρεθειτε στο επομενο Ν.Σμυρνη meeting φιλτατη Γλαστένεν?? ^w^ i most probably will!!
and if not when are u available?? :33 (γιατι μα τα χιλια Johnny's it's been [B]too [/B]long ;____; )

Nighteyes → red pyramid
Εμένα μου άρεσε το Okane Ga Nai. Στην iristella δεν άρεσε.:bahhh:
Ο Ayame αν ήταν γυναίκα θα τον είχα μισήσει. Εδώ ρε συ η Κάντυ μου την έδινε μικρή που ήταν τόοοοσο καλή και αφελής. Και ήταν και αγοροκόριτσο. Αυτός που συμπεριφέρεται έτσι δεν θα μ' ενοχλήσει;
Έχω την υποψία ότι αν βλέπαμε όλοι μαζί yaoi θα καταλήγαμε σε κωμωδία.:colddd:

red pyramid → Nighteyes
Και το Okane Ga Nai και τον Ayame να μου θάψετε? μα καλά, έχετε βάλει στο στόχευτρο οτιδήποτε μου αρέσει :P ?
υ.γ.μου φένεται ότι δε πρόκειται να γλιτώσεις απο εμένα, μουαχαχαχα :P
υ.γ. πρέπει να οργανώσουμε yaoi προβολή να μαζευτούμε για ομαδικό κάψιμο, think about it :P

sleeping_mind → jimmare
εεε... αφου εχω μονο 3 φιλους εδω και ειπα να πω κανα γεια!!! τι εννοεισ αργησα?? μπαινω σπανια σι αυτο εστειλα τωρα

Seirios → Anelis
avrio to mesimeri tha einai etoimo
tha tou klaseis ta @@ tou killian!
ax00axax0ax0ax0ax