Community Status Updates
anime-dono → Adventurer
Κατά 99% είναι αυτό [URL="http://www.anime.gr/forums/members/anime-dono.html#vmessage22989"].aNiMe//GR Forums - View Profile: anime-dono[/URL]
[quote]Ok then.BTW καλή η αλυσίδα αλλά δεν ξέρω αν μπω μιάς και τα μισά τα έχω.Όταν φτιάξεις την άλλη που λέγαμε θα μπω σίγουρα.[quote]
Jan 08 2009 18:45
Adventurer → anime-dono
np man :) Επ'ευκαιριας τσεκαρε την απαντηση μου στο θεμα με τα Τεχνικα Προβληματα.
Jan 08 2009 18:26
Raven Princess → ANM
Μπα πως και θα περιμενεις τοσο???Ξερω μεχρι τον Ιουνιο ειναι μακρια!!!
Jan 08 2009 18:05
Namida → iristella
Σε ευχαριστώ πολύ Ειρήνη μου. Εύχομαι κάθε ευτυχία στην καινούρια σου ζωή με τον L!!!
Jan 08 2009 16:58
jimmare → spidey
Kαλοσηρθες στο forum λοιπον,spidey.
Αμα χρειαστεις καμια βοηθεια,εδω ειμαι ρωτα.
Jan 08 2009 16:32
Adventurer → anime-dono
Θεμα ηληκιας τιθεται μονο για καθαροαιμα χενταϊ. Το Kanokon ειναι μεν borderline hentai αλλα το Anidb το κατατασσει ως ecchi, ετσι ως ecchi θα το καταταξουμε κι εμεις ;)
Η αλυσιδα των Σχολιων κλειδωθηκε :)
Jan 08 2009 15:56
iristella → Namida
Χρόνια σου πολλά φώτη μου αν και λίγο καθυστερημένα!Να χαίρεσαι το ονοματάκι σου! Σου εύχομαι ότι επιθυμείς, υγεία ευτυχία και κάθε σου ευχή να πραγματοποιηθεί!
Jan 08 2009 15:39
ANM → Raven Princess
[COLOR=Indigo][B]Ευχαριστώ πολύ.. Επίσης καλή χρονιά και ό,τι επιθυμείς.. Δυστυχώς για μένα δεν τα βλέπω τα περισσότερα anime μέχρι τον Ιούνιο.. (Sorry που σου απαντάω τώρα αλλά σήμερα το είδα)[/B][/COLOR]
Jan 08 2009 15:37
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
μπα!! αλλαξα δρομο στην πορεια.. το καλοκαιρι αποφασισα να παρω τεχνολογικη..τον δυσκολο δρομο!! δεν τα κατεχω καθολου.. αλλα σημερα υπολογιζω σε ενα 18..καλα εγραψα αλλα για το φροντιστηριο βαριεμαι τοοοοοσο πλ να διαβασω...... σημερα βγηκε και το επεισοδειο.. που μυαλο για θερμοδυναμικες και πιπες τωρα...ειναι κι ο εεερωτας!!
Jan 08 2009 15:33
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ποιο κομ!!;;;;
Διαγώνισμα φυσική κατ;;;;; Θεωρητική δεν πήγαινες;;;;
Jan 08 2009 14:58
zade → Phantom Duck
Αα κάτσε τώρα το 'πιασα. Νόμιζα ότι έπρεπε να μικρύνω την εικόνα . Αλλά αφού επιτρέπονται τα spoiler tags ντάξει τότε . Οκ πάντως ευχαριστώ για την υπενθύμιση
Jan 08 2009 14:32
zade → Phantom Duck
Εικόνα ΚΑΙ κείμενο στα 250 ; Αα δεν το χα καταλάβει . Anyway δεν έχω ιδεά πως γίνεται .Μήπως μπορείς να μου την φτιάξεις εσύ ;
Jan 08 2009 13:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed