Jump to content

Community Status Updates

Photo

Robin → Zoro

Είχα δίκιο για τη σύζυγό σου :D Μπράβο, ΑΞΙΟΣ!!! Λέω να γράψω κι εγώ τπτ επιτέλους... θα σε ενημερώσω :) Πάντως μου ο Zoro και η Robin μου αρέσουν πάρα πολύ ^___^ :byejg9: 4 now!
Jan 10 2009 03:31
Photo

Robin → Zoro

Ααααα, άρα επέστρεψες στα... δύσκολα :bahhh: Είδες? Είδες?? LOL Σ'ευχαριστώ και θα δεις, θα σκίσεις ;) Υπομονή, θα περάσει το κακό (ξέρω ότι είναι ζόρικα εκεί)... Καλόοο, θα το κοιτάξω αμέσως, αν και μαντεύω ποια είναι :nbleed: <--- εσύ είσαι αυτός! Thaaaank u, φυσικά δε θα χαθούμε :) Spend my time wisely, μου άρεσε αυτό, δε μου το έχουν ξαναπεί :orly: I'll do my best then ^^ GOOD LUCK!!!
Jan 10 2009 03:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal

λολ ρε τι signature ειναι αυτη? ακομα δεν πεθανε, την θαψαμε την γυναικα? περιμενε κανα κεφαλαιακι ακομα και βαλτην.. δεν εχει πεθανει ακομα huhuhu =)
Jan 10 2009 03:10
Photo

Noitora → anime-dono

θα κανω γιατι πιστευω οτι αξιζει κιολας.... αρχιζω to eechi που μου ειπες...:) btw,πολυ ωραιο signature
Jan 10 2009 01:31
Photo

jimmare → noname

Tπτ ρε εσυ.Αλλα δοκιμασε να το κατεβασεις.Εγω δοκιμασα και επιασε αλλα το διεγραψα κατευθειαν επειδη κατεβαζω αλλα 14 torrent μαζι[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]
Jan 10 2009 00:34
Photo

noname → jimmare

thenx
Jan 10 2009 00:21
Photo

Night Wizard Seal → Jiraiya

hello !!!ρε τζιραια!!! τωρα σε βρηκα !!καλη χρονια ερο-σενιν!!!!!ειμαι ο [B] [URL="http://www.anime.gr/forums/night_wizard_seal.html"]Night_Wizard_Seal[/URL] εχω εδω και κατι μηνες που μπηκα!!!!βλεπω οτι δεν εχεις αλαξει συνηθειες!!χd [/B]
Jan 09 2009 22:48
Photo

Sunabouzu → Erisadesu

Ερι καλος ο συνδιασμος ava-sig:) που τα βρηκες, μονο πες μου α,και επειδη ξερω οτι λατρευεις την Misa-misa δες το Maria+holic να βγαλεις το αχτι σου:P
Jan 09 2009 22:28
Photo

jimmare → noname

Ε noname,ριξε μια ματια στο thread: απο που θα κατεβαζω αυτο το anime. Βρηκα λινκ για το anime που ψαχνεις!
Jan 09 2009 22:28
Photo

jimmare → sleeping_mind

Eννοω ρε εσυ,οτι ηρθε η καινουργια χρονια οτι μου το ειπες...Αυτο. Ομως εχεις[B] 5[/B] οχι τρεις φιλους...
Jan 09 2009 21:54
Photo

LucyBR → Glastenen

hishashiburiiii~ *___* τι να κανω κι εγω?? ΤοΤ εχω τοσα bishies να θρεψω η καψερη! :nanana: ("εκτροφη bishies" λενε το "i'm full of fail and procrastination" στα σουαχίλι XD) θα παρευρεθειτε στο επομενο Ν.Σμυρνη meeting φιλτατη Γλαστένεν?? ^w^ i most probably will!! and if not when are u available?? :33 (γιατι μα τα χιλια Johnny's it's been [B]too [/B]long ;____; )
Jan 09 2009 21:50
Photo

Nighteyes → red pyramid

Εμένα μου άρεσε το Okane Ga Nai. Στην iristella δεν άρεσε.:bahhh: Ο Ayame αν ήταν γυναίκα θα τον είχα μισήσει. Εδώ ρε συ η Κάντυ μου την έδινε μικρή που ήταν τόοοοσο καλή και αφελής. Και ήταν και αγοροκόριτσο. Αυτός που συμπεριφέρεται έτσι δεν θα μ' ενοχλήσει; Έχω την υποψία ότι αν βλέπαμε όλοι μαζί yaoi θα καταλήγαμε σε κωμωδία.:colddd:
Jan 09 2009 21:17
Photo

red pyramid → Nighteyes

Και το Okane Ga Nai και τον Ayame να μου θάψετε? μα καλά, έχετε βάλει στο στόχευτρο οτιδήποτε μου αρέσει :P ? υ.γ.μου φένεται ότι δε πρόκειται να γλιτώσεις απο εμένα, μουαχαχαχα :P υ.γ. πρέπει να οργανώσουμε yaoi προβολή να μαζευτούμε για ομαδικό κάψιμο, think about it :P
Jan 09 2009 21:03
Photo

sleeping_mind → jimmare

εεε... αφου εχω μονο 3 φιλους εδω και ειπα να πω κανα γεια!!! τι εννοεισ αργησα?? μπαινω σπανια σι αυτο εστειλα τωρα
Jan 09 2009 20:37
Photo

Seirios → Anelis

avrio to mesimeri tha einai etoimo tha tou klaseis ta @@ tou killian! ax00axax0ax0ax0ax
Jan 09 2009 20:16