Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Erisadesu

Καλά να τα περάσετε σήμερα! P.S. Ζηλεύω...:nanana:
Jan 10 2009 18:19
Photo

anime-dono → Noitora

Ναι, αν και δεν είμαι πολύ καλός μια και δεν το πολύξερο ακόμα, οπότε κάνω ερασιτεχνική δουλειά. Why ?
Jan 10 2009 17:55
Photo

RiDeLub → OnePiece4Ever

Λοιπόν δεν είμαι Θεσσαλονικιός αλλά ρώτησα 2-3 Θεσσαλονικιούς από το forum και δεν ήξεραν. Άσε την ερώτηση εκεί και αν την δει κανείς που ξέρει θα σου απαντήσει Να ξέρεις πάντως ότι ο ποιο σίγουρος τρόπος να βρεις τις φιγούρες είναι online, οπότε κάποια στιγμή θα χρειαστείς μια κάρτα ή έναν λογαριασμό paypal
Jan 10 2009 17:55
Photo

Night Wizard Seal

ρεπιου-πιου με παρεξηγησες λεω ....οτι ακομα και στην ζωη τους (γτ να την πεθανουμε την καιμενη την tsunade)(ακομα "παιζει" η ιδια την ζωη της!!!
Jan 10 2009 17:54
Photo

OnePiece4Ever → RiDeLub

θέλω να αγοράσω εκείνα τα μπαρμπαδελακια one piece...αλλα πως θα γίνει μέσο internet δη έχω πιστωτική κάρτα...έτσι λοιπόν ρώτησα αν κάποιος ξέρει αν στο ΚΌΣΜΟΣ (το μεγαλύτερο εμπορικό στην θεσσαλονίκη αν δη το ξέρεις...επί τις ευκαιρίας που μένεις πως σε λένε?)έχει τέτοια μπαρμπαδελακια...γιατί έτσι άκουσα... edited by RiDeLub, reason: I can't stand greeklish: [URL="http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp"]All Greek to me! Any Greeklish to Greek[/URL]
Jan 10 2009 17:35
Photo

ANM → Raven Princess

[COLOR=purple][B]Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω, γιατί όσο να το κάνεις είμαι και εθισμένη αλλά οι Πανελλήνιες δε σου αφήνουν και πολλές επιλογές.. Θα παίρνω απλά μικρές δόσεις όταν θα βρίσκω λίγο ελεύθερο χρόνο..[/B][/COLOR]
Jan 10 2009 17:17
Photo

Lelouch → sefiroth

Bleach , One piece (οκ μην με φας αλλα δεν ειμαι ακομα στο current)...Code Geass , FMA , Ergo Proxy αυτα...θα δω και αλλα...Ειμαι λιγο νεος στο θεμα.
Jan 10 2009 17:15
Photo

Guest-59131

Είναι το Plawres Sanshiro. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μπροστά σε αυτά που έχουν βγει, αλλά επειδή το έβλεπα μικρός, μου έχουν μείνει εικόνες και ήχοι :)
Jan 10 2009 17:09
Photo

Sunabouzu → Erisadesu

ως προς το link:wow δεν το ξερα οτι υπηρχε! οσο για την Misa, δεν την κοροιδευουν, αλλα υπαρχει ενας σωσιας που ειναι ολα τα λεφτα!
Jan 10 2009 17:07
Photo

Erisadesu → Sunabouzu

[url=http://www.astrapikasvrontikas.gr/]ΑΣΤΡΑΞ*Ξ™ΞΑΣ ΞΑΙ Ξ’Ξ΅ΞΞΤΙΞΑΣ - ΞΞ™ ΗΡΩΕΣ Ξ¤ΞΞ¥ Ξ*ΞΞΞ¤ΞΞ¥ - Ξ— Ξ•Ξ*Ξ‘ΞΞ‘ΞΤΗΣΗ ΤΗΣ Ξ*ΞΛΗΣ 1261 ΞΌ.Ξ§. - ΕΛΛΗΞΞ™ΞΞ ΞΞΞΞ™Ξ[/url] τι εννοείς την κοροιδεύουν; θα το δω το μαρία απλά περιμένω να βγουν παραπάνω επεισόδια.
Jan 10 2009 16:54
Photo

sefiroth → Lelouch

Βεβαιως και επανορθωσα! Αν το ηξερα απο πριν αγαπητε σιγα μην σε ειχα απορριψει! (αυτο μου φαινεται καπως γκεουλιστικη εκφραση,Oh well who cares!) Λοιπον ελα στα ναρουτοφορουμς να μιλαμε που και που οκ; Ποια αλλα anime γουσταρεις περα απο το προφανες.....μην μου πεις κανενα bleach ή one piεce θα σε αποκηρυξω!:hahaha::oo::deadga6:
Jan 10 2009 16:33
Photo

Noitora → anime-dono

yeah η το iketeru futari(μπορει να το ειπα λαθος) τα sig τα φιαχνεις με photoshop??:stubborn:
Jan 10 2009 16:28
Photo

Lelouch → sefiroth

Τουλαχιστον επανορθωσες. :P ;)
Jan 10 2009 16:27
Photo

anime-dono → Noitora

το Kemeko Deluxe ? Ps. thanks για sig (αν και την αλαξα)
Jan 10 2009 15:22
Photo

Lelouch → Guest-59131

Πες μου τωρα ποιο ειναι το anime του αβαταρ σου...θυμαμαι ρε μαν που τοβλεπα μικρος στην τηλεοραση αλλα που τωρα να θυμηθω πως το λεγαν :P Θεικο ηταν.Με κατι σαν ρομποτακια! Ευχαριστω παντος για το αντ γιατι το ονομα λιγο περιεργο και μετα ξεχαστηκα (γεμισα pm danm it)
Jan 10 2009 14:41