Community Status Updates

anime-dono → Noitora
Ναι, αν και δεν είμαι πολύ καλός μια και δεν το πολύξερο ακόμα, οπότε κάνω ερασιτεχνική δουλειά. Why ?

RiDeLub → OnePiece4Ever
Λοιπόν δεν είμαι Θεσσαλονικιός αλλά ρώτησα 2-3 Θεσσαλονικιούς από το forum και δεν ήξεραν.
Άσε την ερώτηση εκεί και αν την δει κανείς που ξέρει θα σου απαντήσει
Να ξέρεις πάντως ότι ο ποιο σίγουρος τρόπος να βρεις τις φιγούρες είναι online, οπότε κάποια στιγμή θα χρειαστείς μια κάρτα ή έναν λογαριασμό paypal

Night Wizard Seal
ρεπιου-πιου με παρεξηγησες λεω ....οτι ακομα και στην ζωη τους (γτ να την πεθανουμε την καιμενη την tsunade)(ακομα "παιζει" η ιδια την ζωη της!!!

OnePiece4Ever → RiDeLub
θέλω να αγοράσω εκείνα τα μπαρμπαδελακια one piece...αλλα πως θα γίνει μέσο internet δη έχω πιστωτική κάρτα...έτσι λοιπόν ρώτησα αν κάποιος ξέρει αν στο ΚΌΣΜΟΣ (το μεγαλύτερο εμπορικό στην θεσσαλονίκη αν δη το ξέρεις...επί τις ευκαιρίας που μένεις πως σε λένε?)έχει τέτοια μπαρμπαδελακια...γιατί έτσι άκουσα...
edited by RiDeLub, reason: I can't stand greeklish: [URL="http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp"]All Greek to me! Any Greeklish to Greek[/URL]

ANM → Raven Princess
[COLOR=purple][B]Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρω, γιατί όσο να το κάνεις είμαι και εθισμένη αλλά οι Πανελλήνιες δε σου αφήνουν και πολλές επιλογές.. Θα παίρνω απλά μικρές δόσεις όταν θα βρίσκω λίγο ελεύθερο χρόνο..[/B][/COLOR]

Lelouch → sefiroth
Bleach , One piece (οκ μην με φας αλλα δεν ειμαι ακομα στο current)...Code Geass , FMA , Ergo Proxy αυτα...θα δω και αλλα...Ειμαι λιγο νεος στο θεμα.

Guest-59131
Είναι το Plawres Sanshiro. Δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο μπροστά σε αυτά που έχουν βγει, αλλά επειδή το έβλεπα μικρός, μου έχουν μείνει εικόνες και ήχοι :)

Sunabouzu → Erisadesu
ως προς το link:wow δεν το ξερα οτι υπηρχε!
οσο για την Misa, δεν την κοροιδευουν,
αλλα υπαρχει ενας σωσιας που ειναι ολα τα λεφτα!

Erisadesu → Sunabouzu
[url=http://www.astrapikasvrontikas.gr/]ΑΣΤΡΑΞ*Ξ™ΞΑΣ ΞΑΙ Ξ’Ξ΅ΞΞΤΙΞΑΣ - ΞΞ™ ΗΡΩΕΣ Ξ¤ΞΞ¥ Ξ*ΞΞΞ¤ΞΞ¥ - Ξ— Ξ•Ξ*Ξ‘ΞΞ‘ΞΤΗΣΗ ΤΗΣ Ξ*ΞΛΗΣ 1261 ΞΌ.Ξ§. - ΕΛΛΗΞΞ™ΞΞ ΞΞΞΞ™Ξ[/url]
τι εννοείς την κοροιδεύουν;
θα το δω το μαρία απλά περιμένω να βγουν παραπάνω επεισόδια.

sefiroth → Lelouch
Βεβαιως και επανορθωσα! Αν το ηξερα απο πριν αγαπητε σιγα μην σε ειχα απορριψει! (αυτο μου φαινεται καπως γκεουλιστικη εκφραση,Oh well who cares!) Λοιπον ελα στα ναρουτοφορουμς να μιλαμε που και που οκ;
Ποια αλλα anime γουσταρεις περα απο το προφανες.....μην μου πεις κανενα bleach ή one piεce θα σε αποκηρυξω!:hahaha::oo::deadga6:

Noitora → anime-dono
yeah η το iketeru futari(μπορει να το ειπα λαθος)
τα sig τα φιαχνεις με photoshop??:stubborn:

Lelouch → Guest-59131
Πες μου τωρα ποιο ειναι το anime του αβαταρ σου...θυμαμαι ρε μαν που τοβλεπα μικρος στην τηλεοραση αλλα που τωρα να θυμηθω πως το λεγαν :P Θεικο ηταν.Με κατι σαν ρομποτακια!
Ευχαριστω παντος για το αντ γιατι το ονομα λιγο περιεργο και μετα ξεχαστηκα (γεμισα pm danm it)