Community Status Updates
Seirios → Anelis
den eipa kati tetio re c...eipa tha to valw..kati alo perimenw tha deis :P
Jan 09 2009 18:29
Seirios → Anelis
den to ksexasa! xaxaxaxa
apla perimenw kati gia na kanw to update..tha deis molis ginei ti perimenw...xixixi
Jan 09 2009 18:11
Adventurer → samurai_pizza_dora
Τελικα την παρατησες και επισημα τη θεση της διαχειριστριας του Heal/Hurt game? :(
Jan 09 2009 17:28
Adventurer → Erisadesu
Επρεπε να το περιμενω οτι μια ευχη απο την Erisadesu μονο φυσιολογικη δε θα μπορουσε να ειναι :oo: Ευχαριστω μικρη! :)
Jan 09 2009 15:09
Adventurer → iristella
Ευχαριστω για τις ευχες Iristella, και σε σενα ευχομαι μια τελεια ανιμενια χρονια :wooi2: Τοσο τελεια που να σου τη βαρεσει και να ανεβεις Θεσσαλονικη να σε γνωρισουμε και απο κοντα :orly:
Jan 09 2009 14:33
himawarinosekai → red pyramid
akemashite omedetou!!! :congrats::congrats::congrats: Να σου παει η χρονία προς τα κει που θες!
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=8eUZTNpcGVA&feature=PlayList&p=5D69EACED5D53407&index=0"]YouTube - Plastic Tree - ζ��δΈ–η•� (Gessekai)[/URL] (η πλύση εγκεφάλου συνεχίζεται :emptyonexg1:)
:byejg9:
Jan 09 2009 14:04
Namida → Tsunade-sama
- Ελπίζω στο τραπέζι να με βγάλεις ασπροπρόσωπο...
- Φρόντισε τότε να υπάρχει γιαούρτι.
Διαβάζεις Αρκά βλέπω! Nice!
Jan 09 2009 12:00
Erisadesu → Leon
προτιμώ να τα αγοράζω...
ααα στο 9 το είχα δει τοτε και μου φάνηκε γνωστό.
πάω να το κατεβάσω μία να δω τι παίζει.
Jan 09 2009 11:18
Zoro → Ame Warashi
Lawl,ξεκινάω από το τέλος...αθήνα μένεις κανονικά δλδ?
...κι εγώ εκεί ήμουν πριν λίγες μέρες,πέρασα να δω μερικούς φίλους μου από το site,δεν ήξερα ότι έμενες εκεί κανονικά:P
Αχχχ με τις εξετάσεις μόνο εγώ την έπαθα νομίζω...ξεκινάω σε λίγες μέρες και έχω ένα βουνό διαβάσματα:sigh2:...κουράγιο και σε σενα σαν ξεκινήσεις,να χαρείς την ελευθερία σου για την ώρα;)
Έτσι λοιπόν,anime ftw!!!
Μην αφήσεις το manga να σου χαλάσει την αγαπημένη μας σειρά...μόνο για spoilers που δεν αντέχεις να περιμένεις το ανιμε,όπως αυτό με τον ace:P
Καλώς επέστρεψες κι εσύ λοιπόν και καλή συνέχεια αυτή την περίοδο;)
Eγώ θα μπαίνω πιο σπάνια,αλλά δεν χανόμαστε...ότι χρειαστείς μπορείς πάντα να μου ζητήσεις...τα λέμεεεε λοιπόν!:)
Jan 09 2009 10:51
Zoro → Robin
Σπουδάζω ιταλία,εκεί είμαι τώρα:P
(omg,καλά αυτό με τους αστερίσκους δεν το περίμενα καθόλου!...σε έσωσε το σύστημα xD)
Σ'ευχαριστώ για τις ευχές,εύχομαι κι εγώ να μου πάνε όλα καλά(δεν βλέπω την ώρα να τελειώσω!),όπως επίσης να σου πάνε όλα καλά!
Τυχερούλα,λίγα άτομα αυτή την περίοδο την γλιτώνουν από εξετάσεις,σε ζηλεύω Τ.Τ
Btw,τσέκαρε και το waifu/husbando claiming thread να δεις ποιά ζήτησα για γυναίκα xD
Καλά να περνάς λοιπόν,εσύ που μπορείς και είσαι ελεύθερη!
Θα τα λέμε που και που,δεν χανόμαστε!
Be well,spend your time wisely *hugs back* ;)
Jan 09 2009 10:37
anime-dono → Adventurer
Ok now , nice job:riiight:. Domo arigato gozaimasu :drink:
Jan 09 2009 00:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed