Community Status Updates
sefiroth → Lelouch
Βεβαιως και επανορθωσα! Αν το ηξερα απο πριν αγαπητε σιγα μην σε ειχα απορριψει! (αυτο μου φαινεται καπως γκεουλιστικη εκφραση,Oh well who cares!) Λοιπον ελα στα ναρουτοφορουμς να μιλαμε που και που οκ;
Ποια αλλα anime γουσταρεις περα απο το προφανες.....μην μου πεις κανενα bleach ή one piεce θα σε αποκηρυξω!:hahaha::oo::deadga6:
Jan 10 2009 16:33
Noitora → anime-dono
yeah η το iketeru futari(μπορει να το ειπα λαθος)
τα sig τα φιαχνεις με photoshop??:stubborn:
Jan 10 2009 16:28
Lelouch → Guest-59131
Πες μου τωρα ποιο ειναι το anime του αβαταρ σου...θυμαμαι ρε μαν που τοβλεπα μικρος στην τηλεοραση αλλα που τωρα να θυμηθω πως το λεγαν :P Θεικο ηταν.Με κατι σαν ρομποτακια!
Ευχαριστω παντος για το αντ γιατι το ονομα λιγο περιεργο και μετα ξεχαστηκα (γεμισα pm danm it)
Jan 10 2009 14:41
Robin → Zoro
Είχα δίκιο για τη σύζυγό σου :D Μπράβο, ΑΞΙΟΣ!!! Λέω να γράψω κι εγώ τπτ επιτέλους... θα σε ενημερώσω :) Πάντως μου ο Zoro και η Robin μου αρέσουν πάρα πολύ ^___^ :byejg9: 4 now!
Jan 10 2009 03:31
Robin → Zoro
Ααααα, άρα επέστρεψες στα... δύσκολα :bahhh: Είδες? Είδες?? LOL Σ'ευχαριστώ και θα δεις, θα σκίσεις ;) Υπομονή, θα περάσει το κακό (ξέρω ότι είναι ζόρικα εκεί)... Καλόοο, θα το κοιτάξω αμέσως, αν και μαντεύω ποια είναι :nbleed: <--- εσύ είσαι αυτός! Thaaaank u, φυσικά δε θα χαθούμε :) Spend my time wisely, μου άρεσε αυτό, δε μου το έχουν ξαναπεί :orly: I'll do my best then ^^ GOOD LUCK!!!
Jan 10 2009 03:16
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Night Wizard Seal
λολ ρε τι signature ειναι αυτη? ακομα δεν πεθανε, την θαψαμε την γυναικα? περιμενε κανα κεφαλαιακι ακομα και βαλτην.. δεν εχει πεθανει ακομα huhuhu =)
Jan 10 2009 03:10
Noitora → anime-dono
θα κανω γιατι πιστευω οτι αξιζει κιολας....
αρχιζω to eechi που μου ειπες...:)
btw,πολυ ωραιο signature
Jan 10 2009 01:31
jimmare → noname
Tπτ ρε εσυ.Αλλα δοκιμασε να το κατεβασεις.Εγω δοκιμασα και επιασε αλλα το διεγραψα κατευθειαν επειδη κατεβαζω αλλα 14 torrent μαζι[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tongue.gif[/IMG]
Jan 10 2009 00:34
Night Wizard Seal → Jiraiya
hello !!!ρε τζιραια!!! τωρα σε βρηκα !!καλη χρονια ερο-σενιν!!!!!ειμαι ο [B] [URL="http://www.anime.gr/forums/night_wizard_seal.html"]Night_Wizard_Seal[/URL] εχω εδω και κατι μηνες που μπηκα!!!!βλεπω οτι δεν εχεις αλαξει συνηθειες!!χd
[/B]
Jan 09 2009 22:48
Sunabouzu → Erisadesu
Ερι καλος ο συνδιασμος ava-sig:)
που τα βρηκες, μονο πες μου
α,και επειδη ξερω οτι λατρευεις την Misa-misa
δες το Maria+holic να βγαλεις το αχτι σου:P
Jan 09 2009 22:28
jimmare → noname
Ε noname,ριξε μια ματια στο thread:
απο που θα κατεβαζω αυτο το anime.
Βρηκα λινκ για το anime που ψαχνεις!
Jan 09 2009 22:28
jimmare → sleeping_mind
Eννοω ρε εσυ,οτι ηρθε η καινουργια χρονια οτι μου το ειπες...Αυτο.
Ομως εχεις[B] 5[/B] οχι τρεις φιλους...
Jan 09 2009 21:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed