Community Status Updates
tsintori → iristella
Lol μόλις διάβασα το νεκρόφιλη έπεσα κάτω απ' τα γέλια.......
Jan 13 2009 15:44
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Temme όταν διαβάζω post σου που λες ότι ξαναβλέπεις eps κτλ νευριάζω. Θέλω και εγώ:cry5::nanana::cry5:. Που είσαι one piece;
Jan 13 2009 15:42
Glaurung → tsintori
ναι , πολύ τέλειο .Η Akeginu και η Hotarubi είναι απίθανες , το σκεφτόμουν μήπως επιλέξω κάποια από αυτές :joyful:
Jan 13 2009 15:39
Casshern → psofia
[I]dld, autobannistikes?:P xd, aha, cool xd, eixes diavasmata k etci, i apla eixes varethei?[/I]
Jan 13 2009 15:25
Orion19 → AnO!
Χα χα. Αν με ήξερες καλά, δε θα έκανες το κόπο να εξηγήσεις το όργιο μη σου θιχτώ! :hahaha:
Δε με φωνάζουν Ero Ori χωρίς λόγο. Ίσα ίσα, προσθέτει στη φήμη μου το να έχω τη λέξη "όργιο" στο προφίλ μου:orly:
Ελπίζω να περάσανε καλά στο "όργιο" τα παιδιά :drink:
Δεν έπρεπε να τους αφήσεις νωρίς όμως. Ποιός ξέρει τι κάνανε αφού έφυγες... Έπρεπε να φυτέψεις spy cams και να περιμένεις στο van απ'έξω μη τυχόν και χάσεις τίποτα καλό.:hehehe:
Jan 13 2009 15:20
Azathoth
→
Six Winged Angel
Χεχ, thanks! xD Άντε υπομονή λίγους μήνες ακόμα! Χμμ για αυτό το cosplay δεν το βλέπω να έρχομαι (παίζουν διάφορα αυτή την εβδομαδα :/), αλλά στο επόμενο σίγουρα! ;p
afto mas elipe na min ise sto epomeno O_O i hope you are ready for it :C
Jan 13 2009 15:18
Emmanouela → jimmare
Jimmare thnx a lot για την ευχη!!!! και εσυ ο,τι επιθυμεις!!!
Jan 13 2009 15:12
psofia → Hatake Kakashi
Είμαι πολύύύ άρρωστη. :(
Εσύ πώς είσαι? έχεις χαθεί λίγο ή μου φαίνεται...?
Jan 13 2009 15:09
AnO! → lily
παει!παει! λοιπον αν ειναι κανονιζουμε να βγουμε μια απο αυτες τις μερες να δεις και τι καινουργιο εκανα,οσο για περισσοτερο πραγμα βουτα εδω-->[url=http://hagane108.deviantart.com/]hagane108 on deviantART[/url]
Jan 13 2009 14:19
AnO! → Orion19
Συγνωμη δικο μ λαθος,στην Orion ηθελα να στειλω μηνυμα,αλλα μπερδευτικα...
το "οργιο" ειναι το meeting του προηγουμενου Σαββατου στην Θεσσαλονικη:P(προς αποφυγη παρεξηγισεων παντα!)
Συγνωμη και παλι!:)
Jan 13 2009 14:18
Hatake Kakashi → tsintori
Να εισαι καλα χρονια πολλα,υγεια σε σενα και στην οικογενεια σου
Jan 13 2009 14:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed