Community Status Updates

animeotaku07 → sleeping_mind
εισεις δεν ειστε εκεινη στην Photograph? Σας αρεσει η Tifa? Την εκανα Cosplay περσι για Halloween ^^

Nighteyes → Radagast
Κι αυτά στη λίστα είναι ήδη. Μου τα έχεις ξανά προτείνει. Φαίνεται ότι είσαι σταθερός στις απόψεις σου πάντως.;)

Radagast → Nighteyes
Ναι το ξέρω είναι και το μοναδικό σοβαρό μειονέκτημα του 12k... τι να κάνεις.... Δε γίνεται να τα έχουμε όλα δικά μας.... Πάντως βάλε αυτά που σου είπα σε top priority list, το αξίζουν πιστεύω, δε θα μετανιώσεις... Και αν εκτιμάς πολύ το char.development υπάρχουν και δύο ακόμη space anime άξια του χρόνου τους, το crest of the stars και το Planetes, αν και το δεύτερο τείνει σε slice of life ενώ το πρώτο είναι space opera.

Nighteyes → Radagast
Καλά μάντης είσαι; Το gankutsuou τώρα το κατεβάζω και τα άλλα τα έχω στη λίστα ήδη.
Από το 12Κ μου έχουν μείνει 5 επεισόδια. Δυστυχώς η ιστορία δεν ολοκληρώνεται και το novel που συνεχίζει την ιστορία είναι να βγει στα Αγγλικά το 2012.:cry5:

animeotaku07 → Yunancy
μαρεσει ο Zero :D στην αρχη ειμουν και για τον Kaname αλλα εγινε mysterious και ασε πια..
το τελος ειταν ΧΑΛΙΑ. στο manga φιλισε ο Ζερο την Υυυκι ενω στα επισοδια η Υυυκι δαγκωσε τον Ζερο΄:l

Radagast → Nighteyes
Όπως σε έκοψα πάντως να τσεκάρεις οπωσδήποτε τα gankutsuou, mushishi και kino no tabi, θα σου αρέσουν λογικά. (και το 12k που το έχεις στα currently watching πολύ καλή επιλογή)

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Εμ ο βήχας και οι συμπάθειες δεν κρύβονται πιου πιου σαν. XD (αναφέρομαι στην profile pic) Τι περίμενες να βάλω? καναν αποπροσανατολισμένο φωνακλα φυκιοκέφαλο?
In any case ο Gaara ήταν νεκρός έκατσε λίγο να σιτέψει στα χέρια του Deidara και επανήλθε στην ζωή. Πως τα λέμε τα πλάσματα τα οποία κάνουν το ίδιο? ------> hinto... It starts with a Z
Ο κουμπάρος τα σπάει. ¨Εχει αυτό το κακό ψυχρό και ανάποδο που με τραβάει (και με κάνει να θέλω να του τραβήξω και κανά φούσκο XD)
Aν είχα τον Ιtachi αφενός παίζει να με σκοτωνε όταν θα καταλάβαινε ότι και εγώ το konoha το προτιμώ ερείπια. Και κατα δευτερον τι να τον κάνω τον κουνιάδο τον Sasuke? Στους Uchiha δεν πάς να παίξεις τετοιες τσατσιες. Αν σε πάρουν είδηση ή θα σε κάνουν μπάρμπεκιου με το amaterasu 'η θα σε βάλουν να παρακολουθείς την Misa να χαζογελάει για τις επόμενες 72 ώρες σερί (a fate worst than death and every other kind of torture)

Nighteyes → Radagast
Εγώ πάλι μικρή ότι είχε σχέση με φαντασία και επιστημονική φαντασία τα έβλεπα σαν τρελή. Δεν ήταν και τόσο της μόδας όσο σήμερα, μετά το '92 ξαναγύρισε ο κινηματογράφος σε αυτά τα είδη, όποτε αν εντόπιζα κανένα, συνήθως της κακιάς ώρας, μια χαρά το έβλεπα. Λίγα βέβαια ήταν τα καλά, και το blade runner ένα απ' αυτά.
Μετά απ' όλα αυτά λογικό να μη μου αρέσει το gits. Τέλοσπαντων, όταν δω και τα υπόλοιπα και βγει το πόρισμα, θα ποστάρω στο σχετικό thread και όποιον πάρει ο χάρος.:congrats:

Radagast → Nighteyes
Για το nge δεν έπαιζε να πω τπτ, μιας και το θεωρώ και γω overrated, κι ας σκίζονται όσο θέλουν για να μου αποδείξουν το αντίθετο. To end of evangelion (movie) δε ξέρω αν το είδες μετά την σειρά, αλλά εμένα προσωπικά μου άρεσε πολύ αυτό σαν τέλος της σειράς. Κατά τα άλλα η σειρά έχει ένα σωρό μειονεκτήματα για μένα και κυρίως στο ότι προσπαθεί να κερδίσει εύκολες εντυπώσεις στο πρώτο μισό της, χωρίς να προχωράει καν το σενάριο, πράγμα που θεωρώ απαράδεκτο. (το πρώτο μισό mecha κομμάτι το βρήκα εντελώς ελεεινό για να είμαι ειλικρινής κι ας είχε κάποιο suspense). Το δεύτερο μισό βέβαια είχε πολλά καλά στοιχεία. Σαν σύνολο πάντως δεν με ικανοποίησε, πες με απαιτητικό αν θες.
Από κει και πέρα όλα γούστα είναι, το blade runner πάντως ταινιάρα, το έχω δει καμιά 5+++ φορές όπως και το gits, και δε λέω να τα χορτάσω. Γούστα βέβαια. Και μικρός που τα είχα δει δεν μου άρεσαν κιόλας φαντάσου... Το gits2innocence αν και ειναι πολύ περίεργο-δύσπεπτο ίσως και κουραστικό (λόγω πολλών φιλοσοφικών ατακών), στο προτείνω ανεπιφύλακτα να το δεις το λιγότερο μια φορά για τα γραφικά και μια για τους διαλόγους. (πίστεψε με, τη μια φορά θα έχεις χρόνο μόνο για τους διαλόγους οπότε θα χρειαστεί και 2η για τα visuals - φαντάσου πως μετά από 4 έτη, ακόμη δεν έχω πετύχει εξίσου καλά visuals-animation)
Η σειρά απ'την άλλη, εντελώς άλλο στυλ απ'τα movies (ίδιος σκηνοθέτης με seirei btw στα gits sac- αλλά κατά ένα περίεργο λόγο βιάζεται υπερβολικά να χωρέσει άπειρους διαλόγους στα gits sac, πράγμα που με χάλασε ελαφρώς. Καμία σχέση με την ηρεμία του seirei).
Από anime που λες, όσο είσαι σε αυτό το forum, χλωμό να ξεμείνεις...
Υπάρχουν άπειρα... Το θέμα είναι να γίνεται και μια Α διαλογή ανάλογα τα γούστα και το επίπεδο που ψάχνει ο καθένας.

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Α εντωμεταξυ εμαθα τι ειναι αυτη η γραμμουλα στην εικονα σου. Τραβαει τον ηχο δηλαδη αντι για "gu" ειναι "guuuuuu" και δεν ειναι υποχρεωτικη. ぐー στα οριζοντια, γινεται κι αυτη οριζοντια... τι μαθαινει κανεις ε;;

Nighteyes → Radagast
Δεν το γλίτωσα το κράξιμο όμως.:hahaha:Αφού δεν είπες τίποτα και για το NGE, πάλι καλά.
Κοίτα, δεν είπα ότι δεν είναι καλή ταινία το gits, κάθε άλλο. Γενικά διαχωρίζω το τι θεωρώ καλό, με το τι μου αρέσει. Επίσης το τι μου αρέσει, με τα αγαπημένα μου. Θα προσπαθήσω κάποια στιγμή πάντως να τη ξαναδώ αφού λες ότι μπορεί να αλλάξω γνώμη. Αφού όμως δω πρώτα τα υπόλοιπα, μη μου κάτσει πάλι ανάποδα και δεν τα δω καθόλου.
Το blade runner ήταν από τ' αγαπημένα μου. Καλά που μου τη θύμισες, καιρός να τη ξαναδώ.
Τα άλλα που μου πρότεινες τα βάζω κι αυτά στη λίστα. Καλά από τότε που πρωτομιλήσαμε έχω σημειώσει καμιά 50ρια άνιμε + πόσα ακόμα έχω κατεβάσει άλλα δεν έχω δει ακόμη. Είχες δίκιο, δεν βλέπω να ξεμένω.

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
To naruto θα το εχεις ισαξιο με το οπ οταν διαβασεις το μανγκα... Το ανιμε δε λεει κ πολλα.. Τα καλα ειναι στο μανγκα και θα αργησουν πολυ να ανιμο-ποιηθουν...
Οχι ρε εμενα απο ολα αυτα τα αρκ μου αρεσε πιο πολυ εκεινο με το παιχνιδι των πειρατων ειχα λιωσει στο γελιο XD
Kαλη η Ρομπιν αλλα οχι για γυναικα σου βρε Ζορο.. Ενας σωστος Ζορο πρεπει να εχει αμφιβολιες για το ατομο της.. Ασε που ειναι ξενερωτη ολο διαβαζει και διαβαζει.. Φανταζεσαι να της πεις αγαπη, εχω ορεξουλες και να σου πει οχι διαβαζω? Η να κανει κανα περιεργο cluts κατα λαθος σε μερη π δεν πρεπει απο συνηθεια? Μπα μπα.. μακρια ειναι επικινδυνη xD