Community Status Updates

Nerethil → psofia
Ah, ok. Ψιλοκόλλησα, γιατι μου μίλησες στο τελείως άσχετο, και λέω, τώρα καφριλιά που δεν την θυμάμαι

GkLoc → SUPER SAIYAN
Oχι ρε οχι,εγω το εκλεισα,ειχα φοβερα προβληματα με το Youtube,εδω ειναι το καινουργιο μου
[url=http://www.youtube.com/user/UltimateGkLoC]YouTube - UltimateGkLoC's Channel[/url]
Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω αλλο τα βιντεο μου στο PC,και ετσι πρεπει να ξανααρχισω απ'την αρχη,ομως δεν πτοουμαι^^

psofia → SirJim
Mπα βρήκα άλλο θύμα τώρα. Θα στο γνωστοποιήσω την κατάλληλη στιγμή! ;)
Πάντως η λίστα θυμάτων μου είναι μεγάλη... Όλοι οι καλοί χωράνε. :hehe:

psofia → Nerethil
Mην ανησυχείς! Ούτως ή άλλως, δυο κουβέντες ανταλλάξαμε μέσα στο σκοτάδι του Κάτω Κόσμου! :P Εγώ πάλι έχω πρόβλημα με τα ονόματα... (πχ. "Ναι σε θυμάμαι απ'την προηγούμενη φορά.... πώς είπαμε ότι σε λένε?") :hihi2:

SirJim → psofia
Άμα μπορούσα να την πετύχω online, καλά θα ήταν..... :S
Και δεν την πιάνεις.... ? :yawn2:

Nerethil → psofia
Κακώς! Να κάνεις άμεσα ένα cosplay!
Νιώθω άσχημα που δεν έχω καταλάβει ακόμα ποια είσαι όμως :S. Και να έλεγες πως μου μιλάει πολύς κόσμος... Θύμησε μου αν μπορείς την τελευταία φορά που μιλήσαμε, ή έλα την παρασκευή και συστήσου επίσημα :P

Casshern → psofia
[I][COLOR=black]omg, wtf? xd, ego ksanadino, giati distixos persi dn perasa, alla fetos , ''prosexo'' pio poly, kai m fenontai pio efkola!, pio einai to favourite s ''mathima''? :P xd[/COLOR][/I]

psofia → Nerethil
Eίμαι αρκετά άρρωστη, αλλά πιστεύω θα τα καταφέρω. Δεν τα χάνω εγώ τα parties, ειδικά άμα είναι και cosplay! Φυσικά εγώ δεν κάνω ποτέ cosplay, αν και θα ήθελα να το προσπαθήσω στο μέλλον... :)