Jump to content

Community Status Updates

Photo

anime-dono → djgeor

Sorry που δεν ειχα απαντησει αλλα εχω καποια προβληματα με το PC και δεν μπορουσα. 1ον. Τα Dragonball που πηρες (οπως και το 99% των anime απο αλυσιδες και γενικα το web) δεν εχουν ελληνικος υποτιτλους. 2ον. Δεν ξερω αν το χρησιμοποιεις αλλα αν οχι κατεβασε αυτο [url=http://www.cccp-project.net/download.php?type=cccp]CCCP Download[/url] και παιζε τα ανιμε (και οτιδηποτε αλλο με αυτο) 3ον. αν θες οτιδηποτε αλλο αφησε μου ενα μηνημα στο profile μου. 4ον. Πες μου μια ωρα να σε πετυχω στο msn :P
Jan 16 2009 22:29
Photo

Seirios → roriconfan

[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6451-count-gankutsuou-chouji-suitengu-speed-grapher-%5Bmark-your-spoilers%5D.html"]http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6451-count-gankutsuou-chouji-suitengu-speed-grapher-%5Bmark-your-spoilers%5D.html[/URL] παρε και αφτο μιασ και εχεισ δει τα ανιμεσ...
Jan 16 2009 21:29
Photo

GeRi → RageCryX

alaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Jan 16 2009 20:17
Photo

Serestrum → RiDeLub

χεχ... δεν με ενδιαφερει και τοσο το θεμα... απλα σε εκανα μια πλακιτσα... δεν εχω κανενα προβλημα... ας γινεται bump και μετα ας γινει και merge... καμια αντιρριση...
Jan 16 2009 19:29
Photo

RiDeLub → Serestrum

Βασικά δεν υπάρχει πρόβλημα με την μια ημέρα θεωρητικά αλλά χτυπάει στο μάτι...:bleh: O λόγος που δεν σου είπα να μην το κάνεις είναι επειδή κάνεις bump το forum και έτσι μπορεί καταλαβαίνει ότι έχει γίνει ανανέωση (σε περίπτωση που θέλει να πει κάτι)... Δεν το έχω ξεδιαλύνει το θέμα ως προς τα double/triple posts. Εγώ προσωπικά τα θεωρώ μη επιτρεπτά εκτός αν είναι σε thread που το bump είναι αναγκαίο (πχ στα trivia ή στο adn).
Jan 16 2009 19:23
Photo

AzathothNight Wizard Seal

yo! ty gia to add :D
Jan 16 2009 19:18
Photo

Phantom Duck → psofia

Παίζει στο Azumanga :hahaha: Καλά, δεν τη μισώ τόσο όσο το άλλο λόλι, όμως ας τελειώνουμε σιγά σιγά με το Azumanga. Πάμε γι' άλλα.
Jan 16 2009 18:54
Photo

Night Wizard Seal

αστο ιριστελλα μεγαλη ιστορια (ξερω τι σου λεω...)
Jan 16 2009 18:49
Photo

Night Wizard Seal

οκ !!!!
Jan 16 2009 18:48
Photo

psofia → Phantom Duck

Καλύτερα να άφηνες το βλαμμένο την Chiyo. Τι σου έφταιξε η γλυκιά Osaka? :cry:
Jan 16 2009 18:47
Photo

Phantom Duck → psofia

:hahaha: Owned Το διόρθωσα, θενξ :P
Jan 16 2009 18:45
Photo

psofia → Phantom Duck

To μίσος σου για την Chiyo-chan είναι απόλυτα κατανοητό, αλλά έχει αφήσει το Heal & Hurt εδώ και κάτι αιώνες. Τράβα κάνε edit. :P
Jan 16 2009 18:40
Photo

psofia → Darthnicolas

Θεωρητική είμαι, κάτι τέτοιες σκηνές τις θυμάμαι... Α ήσουν και τότε? Δεν το θυμάμαι! (αντίφαση με τα παραπάνω λολ) Τι τον έχεις φάτσα κάρτα τον αντιπαθέστατο τον Lelouch?
Jan 16 2009 18:29
Photo

Darthnicolas → psofia

Αλλά από μνήμη πρώτη...Πως καταφέρνεις και θυμάσαι κάτι τέτοιο..? Εγώ θυμάμαι και ένα πάρτυ που είχα πάει,παίζει να ήταν απόκριες κοντά γιατί ήταν κουστουμαρισμένοι κλπ...Τέσπα,στο επόμενο θα δούμε τι θα γίνει ;p
Jan 16 2009 18:19
Photo

Seirios → Phantom Duck

αν και δεν είμαι φαν των μέκα...θα το δω αου το λες ΚΑΙ εσύ...ευχαριστωωω :)
Jan 16 2009 17:45