Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → Glastenen

Μηπως ενδιαφερεσαι να κανεις Deidara cosplay? e?e?e?
Jan 16 2009 13:59
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Εισαι καλυτερα αυτο εχει σημασια. Οταν εισαι στην αναρρωση απο την ιωση παντα νιωθεις κουρασμενος,πονανε τα κοκκαλα,αυτο που χρειαζεσαι ειναι ξεκουραση,οσο πιο πολυ κοιμασαι η ξαπλωνεις τοσο πιο γρηγορα θα νιωσεις και παλι να εχεις ενεργεια. ευχαριστω :D^^
Jan 16 2009 13:58
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Σου έφτιαξα αυτό. [url=http://img72.imageshack.us/my.php?image=gintokiyg9.gif]ImageShack - Image Hosting :: gintokiyg9.gif[/url] Αν δεν το θες, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν είχα τι να κάνω...:congrats:
Jan 16 2009 13:45
Photo

psofia → Darthnicolas

Προσπαθώ να επιβιώσω. Πού έχεις χαθεί εσύ? Γιατί δεν εμφανίζεσαι στα meetings ή σε κανα party, βρε αδερφέ? :Ρ
Jan 16 2009 13:37
Photo

psofia → Seraphimon-T.K.

Nαι όντως κάνω και εγώ fatal errors. Καμιά φορά βλέπω ένα 404 Not Found μπροστά μου! Ευχαριστώ πάντως. Καλό κουράγιο και εσύ με την εξεταστική. Καλό διάβασμα :Ρ Αν και αυτός ο βήχας με έχει πρήξει, λογικά θα εμφανιστώ σήμερα και αύριο.
Jan 16 2009 13:34
Photo

Chaos-Silver → kelborn3

Ωχ... συγγνώμη για το σχόλιο περί 8, δεν ήξερα ότι θα το έπαιρνες τόσο βαρειά D:. Nice Profile layout btw.
Jan 16 2009 13:31
Photo

Tea-chan → Seraphimon-T.K.

Πάντα εις την υπηρεσία των άλλων! Στο μεταξύ, μήπως θά'πρεπε να ανρωτηθείς πού πήγε η γυναικούλα σου χωρίς εσένα;;
Jan 16 2009 13:28
Photo

Mad_Hatter → Sacrous

στο manga εχει μια γκομενα που τις βαζει κατω και τις 2, αλλα η kagura ειναι γλυκα η σκυλα :P
Jan 16 2009 12:44
Photo

Sacrous → Mad_Hatter

Παρακολουθείς Ga-Rei Zero και συμπαθείς περισσότερο την Kagura ? τσσσσσ... Isayama Yomi ftw ρε !!! :wis:
Jan 16 2009 12:37
Photo

Sponis → Erisadesu

[url=http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%96%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82_%CE%92%CF%81%CF%8D%CE%B6%CE%B1%CF%82]Ζήσης Ξ’ΟΟΞ¶Ξ±Ο‚ - Βικιπαίδεια[/url] [url]http://www.novasports.gr/media/48867.jpg[/url] [url]http://media.feed.gr/filesystem/images/20070626/engine/assets_LARGE_t_1401_410423_type11349.jpg[/url] όλα εγώ θα στα λέω ασχετόπουλο; ^_^
Jan 16 2009 12:35
Photo

Nighteyes → Erisadesu

Και το καινούργιο signature καλό. Όπως κατάλαβες, Gintama να ναι, κι ότι να ναι.:hahaha:
Jan 16 2009 12:33
Photo

Yunancy → akane

[B]τυχερηηηηηη....ρε συ δεν φοβασαι τα αεροπλανα?ΧΔ[/B] [B]ασε ρε συ εμενα μου εχει κατσει οτι ετσι και ανεβω θα πεσει,λολ[/B] [B]ναι εγω Αθηνα μενω!εσυ?[/B]
Jan 16 2009 11:54
Photo

Yunancy → Noitora

[B][COLOR=purple]kαλα θα τα τσεκαρω...και θα σου πω^^[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]εγω λεω να αρχισω να βλεπω το Ergo Proxy......[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]εσυ εχεις δει κανα καλο ανιμε τελευταια?[/COLOR][/B]
Jan 16 2009 11:53
Photo

Yunancy → animeotaku07

[B][COLOR=purple]ναι ρε συ τσαντηστικα ολλυ η Γιουκι δεν επρεπε να του φερθει ετσι μετα απο ολα οσα ειχε κανει για αυτην!>.<[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]παντως υπαρχουν εντονες φημες οτι στο τελος θα πεθανει δυστυχως η Γιουκι...[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]και αν το καλοσκεφτεις λογικο ειναι να πεθανει ενας απο τους 3......δεν γινεται αν ζουν και οι 3 τους και να συνεχιστει αυτο το ερωτικο τριγωνο λολ[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]πανως ενα ειναι σιγουρο..οτι ο Ζερο δεν θα πεθανει!λολ[/COLOR][/B]
Jan 16 2009 11:51
Photo

Yunancy → c.h.a.r.m

[B][COLOR=purple]φετος δινω πανεληνιες....εσυ σπουδαζεις?[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]καλα,ναι οποτε να τα πουμε απο εκει[/COLOR][/B] [EMAIL="yunancy@hotmail.com"][B][COLOR=purple]yunancy@hotmail.com[/COLOR][/B][/EMAIL] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]εχω παιει το Devil May Cry 3...ηταν το μονο που μου τραβηξε την προσοχη,αλλα εχω δει και τα βιντεακια του 4,και μου αρεσε πολλυ το στορυ...αν και ειναι λιγο κουραστικο το συγκεκριμενο γιατι επρεπε να αντιμετοπισεις τα ιδια boss XD[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]to elfen lied...τι να σου πω 1 amv sto youtube....και μου φανηκε αρκετα βιαιο,ειδικα κατι σκηνες που ηταν μικρουλα[/COLOR][/B]
Jan 16 2009 11:47