Jump to content

Community Status Updates

Photo

Labrokratis → zade

Γεια σου Zade, ναι έχω ξεκινήσει και μεταφράζω στα ελληνικά, τα anime που στηρίζονται σε manga ή απλές ιδέες του Leiji Matsumoto, που τυγχάνω μεγάλος θαυμαστής του. Έχω ανεβάσει πειραματικά κάποια πράγματα εδώ: [url=http://www.veoh.com/users/labrokratis]Labrokratis Profile | Veoh Video Network[/url] Από Captain Harlock έχω μεταφράσει τα πρώτα 10 επεισόδια της σειράς και έχω σκοπό να την τελειώσω πιθανώς έως και το Πάσχα. Γενικά θεωρώ ότι το Lejiniverse πρέπει να υπάρχει και στην γλώσσα μας και αντί να γκρινιάζω με το ότι κανένας δεν έχει ασχοληθεί μαζί του έως σήμερα, ασχολήθηκα - στο βαθμό που μπορώ - εγώ, από μόνος μου. Δεν είναι δα και τίποτα δύσκολο, αλίμονο. Όλα υπάρχουν έτοιμα στα αγγλικά, μόνο το ενδιαφερον να ασχοληθεί κάποιος ενεργά απουσιάζει. Τώρα για το θέμα των "Ελληναράδων" αλλά και των "proodeutikwn", είπαμε: Δώρο την Ιλιάδα στους πρώτους και για τους δεύτερους, άφθονο greeklish να καταλαβαίνουν πρόοδο...
Jan 19 2009 19:17
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → psofia

Lol ενα μηνυμα γεματο νοημα! Οσο για το "pew pew lazers" ενα εχω να πω... COOPYYYYY
Jan 19 2009 18:57
Photo

mrjack6 → psofia

έχει γίνει στάρ του θεάματος πλέον αυτό το μισό μούσι.. :P πάλι καλά που τουλάχιστον κανείς τους δεν μου είπε οτι μοιάζει με του γούλβεριν xP
Jan 19 2009 18:49
Photo

zade → Labrokratis

Στο "Ελληναράδικο" thread , ξέρεις εσύ ποιό λέω , τα λες όπως έχουν και συμμερίζομαι την άποψή σου. Μη μασάς με μερικούς "ελληνορθόδοξους" που διακρατούν ως άγιο δισκοπότηρο την ελληνική γλώσσα. Συνέχισε να πρεσβεύεις αυτό που πιστεύεις και μην κάθεσαι να ακούς ηλιθιότητες. Παρατήρησα επίσης ότι ανέφερες κάτι για υποτιτλισμό του Captain Harlock στα Ελληνικά ή κάνω λάθος ; Εάν ναι μπορείς να με ενημερώσεις παρακαλώ σχετικά ;
Jan 19 2009 18:48
Photo

psofia → SirJim

I'm not doing what you think I'm doing. XD
Jan 19 2009 18:32
Photo

Labrokratis → Mercyful

Ντομο οριγκάτο μέγιστε μάστερ του ελέους!!!!
Jan 19 2009 18:30
Photo

psofia → mrjack6

To μισό μούσι!!!!!! XD
Jan 19 2009 18:30
Photo

psofia → mono

ναι καλέ, chillαρε. Όλο και κάπου θα βρεθούμε εμείς!
Jan 19 2009 18:10
Photo

mono → psofia

why do ppl keep reminding me of this??????????:nanana::if: επεσα να ξαπλωσω για λιγο γιατι με ειχε πιασει ενας μα******νος πονοκεφαλος and next thing i know its midnight:terror2: φυσηξα ξεφυσηξα τελικα το ξεπερασα αφου χτυπησα το κεφαλι μου στον τοιχο και με ξαναπιασε πονοκεφαλος:hahaha: anw να κανονισουμε οποτε θελετε και υποσχομαι να βαλω over 9k ξυπνητηρια:emptyonexg1:
Jan 19 2009 18:02
Photo

mrjack6 → Azathoth

xlwmo.. 8elw na dw thn olga kai mou exoune zhthsei na paiksw se ena allo sesion pou paizw paikths vampire... den kserw ka8olou
Jan 19 2009 18:02
Photo

Seraphimon-T.K. → taleporos

Geia Exw arketa apo tis 2 prwtes season... Dystixws den ta katevasa apo kapou mias k einai auta pou eixa grapsei egw. Allysida tha kanw egw otan teleiwsei to group pou metafrazei tin prwti season digimon me agglikous ypotitlous...
Jan 19 2009 17:58
Photo

psofia → mono

Εσύ είχες πει ότι θα έρθεις Νέα Σμύρνη, αλλά δεν σε είδα. :|
Jan 19 2009 17:49
Photo

psofia → Mercyful

Τα έχει παίξει το msn. Κάνω restart και επανέρχομαι.
Jan 19 2009 17:34
Photo

psofia → °•πίΟu-πίΟu•°™

μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου μπιου
Jan 19 2009 17:32
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

To βασικο ειναι να μην εισαι μεσα στο γενικο οποτε μην δεισ απο οσο σου προτεινουν και παιξτο κουλ χΔ:oo:
Jan 19 2009 17:15