Community Status Updates

Anelis → °•πίΟu-πίΟu•°™
αναφερόμουν στο "i do" σου εδώ [url]http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/6462-%F8%E1%F1%DC%EA%E9-%F3%F4%E1-manga-%F0%F1%DC%E3%EC%E1%F4%E1.html#post276772[/url]

Labrokratis → psofia
Αφού ήμουν και βραχνιασμένος! Αλλά τι λέω, σάμπως με είχες ξανακούσει ποτέ;
Ναι ναι, αρρωστούλη, του θανατά! Anyway, τώρα έχω μόνο βουλωμένη μύτη (είναι και μεγάλη, καταλαβαίνεις ότι το βούλωμα έχει απύθμενο βάθος, μεγάααααλο το πρόβλημα!).
Αριγκάτο για το μουσουνου, θα τα μελέ! .
Μπου Του Γού (ΒΤW) είσαι και η πρώτη anime φίλη μου :-) Μάκια μάκια μάκια, ντόμο αργικάτο κλπ κλπ κλπ κλπ.

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hatake Kakashi
GARUTO FTW εχω να πω!!
Μικρε κακασι ομως η ζωη σου ακομα διακυβευεται!

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
lol Οντως η ρομπιν εχει πολλες προοπτικες με τοσα χερια αλλα πιστευω οτι ενα η 2 της αρκουσαν για αυτο το λογο. Αν ηταν αντρας θα της χρειαζοτουσαν περισσοτερο τα παραπανω χερια :kill4u: huhuhu
Που λες..
Ο Λουφυ εγινε καιοκεν!!! ΛΟΛΟΛΟΛ!!!

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Seraphimon-T.K.
ye αλλα αυτο σε σημαινει οτι ειναι καλυτερο απο το ναρουτο... οποτε μην απογοητευεσαι :D
ειμαστε ορκισμενοι narutards η δεν ειμαστε τελος παντων εδω μεσα!!

Seirios → Tsunade-sama
alo afto!
niothw xara pou epitelous kapoios me anagnwrizei!

tsintori → sLingEr
Mε την Hinata αν και βλέπω ότι όλες οι εικόνες που έχεις είναι φοβερές.
Σε πειράζει να αποθηκεύσω μερικές στο pc;;;

Seirios → Tsunade-sama
ama to eipe o kelborn.....dax ..i have no reason to leave....
paw na aftoktonhsw adio...

Tsunade-sama → kelborn3
Μάλιστα...θα τα έχω κ αυτά υπόψην...να δω τι θα πρωτοδώ με τόσα πολλά που μου έχουν πει:hahaha: Να'σαι καλά!

psofia → Dxs
Eίμαστε φίλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. ΧΔ
Έλα εσύ και θα περάσεις μια χαρά... Κάποια στιγμή θα αρχίσει να σου αρέσει και η μουσική. Τώρα είσαι ακόμα καινούργιος :Ρ

psofia → Ioanna-chan
Θεωρητική. Και εσύ το ίδιο?
Γιατί spamάρεις μωρέ? :P Απελπισμένη κραυγή μοναξιάς, επιζήτηση της προσοχής ή απλά διατάραξη των κανόνων? (το φιλοσόφησα :hihi2:)