Community Status Updates

Hanzo → psofia
Δεν κοιμηθηκα χθες το βραδυ και το πρωι ημουν ****** τα......πρεπει να εφτασα αισιως της 60 αλλα συνεχιζουμε......
Μαρεσουν τα νεα.Για λεγε.

mariapap15 → laraska
τσκ τσκ.... *_* για μενα τα παιδικα δεν είναι πρόβλημα εξάλου παιδικα πρεπει ακομα να βλεπω. >_<
απλα διαλεγεις τι θα δεις και τι οχι.
δε βλεπω ας πουμε pokemon, ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ παιδικο, βλεπω ομως πχ love hina εχει πολυ γελιο, η κατι σειρες οπως το attention please ^_^ η κατι ταινιουλες σαν το moonchild και battle royale. αν και αυτα οι περισσοτεροι τα θεωρουν σκουπιδια. αυτα.

Azathoth
→
mrjack6
:O
hmmm eh ok den pirazi, otan ine pite mu ke as elpisume na min exo session ego ekini tin fora XD distixos exume na peksume 1 mina ke to exume pausari sto pio oreo simio, tha kanume torture ena skupidi pu kinigame apo to lvl 2 ke o warlock mu tha ton sodomisi O_O

Hikari-sama → Yunancy
Με τον L βέβαια !! Ο Light, αν και κουκλί, ήταν πολύ μα****ς !!!
Τα Vampires κι εγώ τα λατρεύω, σε ανιμε, σε ταινίες, σε ό,τι θες !! Ναι, και το Vampire Knight σκοπεύω να δω, γιατί μ'αρέσει αυτός ο καστανούλης !!

Yunancy → akane
[B]δεν μου αρεσει καθολου το underworld,με ανατριχιαζει καπως...ειναι πολλυ μικρος χωρος και ψυχρος...μονο σε καποαι cosplay εχω παει.....και αυτο επειδη με πριζουν κατι φιλλοι μου να παω και μαλλον στο επομενο τον Φεβρουαριου δεν θα μπορεσω να το αποφυγω λολ[/B]
[B]αλλα εχουν πλακα τα osplay...εχω αγορασει και στολη αλλα δεν την εχω φορεσει ακομα γιατι ντρεπομαι ^///^ λολ[/B]
[B]εσυ στη θεσσαλονικη πας σε ανιμε παρτυ?
[/B]

Yunancy → Zoro
[B]ακουστηκε οτα θα ερθω στο cosplay?ΧΔ" ΜΠΟΙΝΓΚ[/B]
[B]δεν μου αρεσει καθολου το underworld,με ανατριχιαζει καπως...ειναι πολλυ μικρος χωρος και ψυχρος...μονο σε καποαι cosplay εχω παει.....και αυτο επειδη με πριζουν κατι φιλλοι μου να παω και μαλλον στο επομενο τον Φεβρουαριου δεν θα μπορεσω να το αποφυγω λολ[/B]
[B]στην Ιταλια εχετε cosplay events?[/B]
[B]εξεταστικη..καταλαβα..ζορια....λολ[/B]
[B]και εγω αυτη τη βδομαδα ξεκινησα τα φροντηστηρια και δεν μου μενει χρονος ουτε για χεσιμο λολ χεστα λεμε..αλλα τι να κανω..πρεπει να στρωθω αυτους τους μηνες και να περασω![/B]

Yunancy → Nightwalker
ρε συ εκει δεν εχει παρα πολλους ξανθους?*_*αχχχχχ ΧΔ[[B]σορρυ λολ[/B] [B]αλλα τους εχω αδυναμια ΧΔ][/B]
[B]λολ ρε συ φοβαμαι πολλυ τα αεροπλανα χαχα...θα σου πω κατι αλλα μην γελασεις![IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thchirolp_tere3.gif[/IMG]
φοβαμια τα αεροπλανα,μου εχει κατσει στο μυαλο πως ετσι και μπω σε αεροπλανο θα πεσει!λολ..αν ειναι να πεσει το αεροπλανο..λολ τιποτα δεν σε σωζει![IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thhypt.gif[/IMG]ενω για παραδειγμα αν εισαι σε πλοιο 1]ειτε κολυμπας 2]ειτε σοζεσαι με το σοσιβιο 3]ειτε λολ μπαινεις στις βαρκουλες που διαθετουν τα μεγαλα πλοια για τετοιες περιπτωσεις[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]
αλλα ρε γαμωτο αν θες να ταξιδεψεις εξωτερικο πρεπει να πας με αεροπλανο>.<[/B]
σε κουφανα?λολ
γαμωτο ομως η Ιαπονια ειναι πανακριβη ακι πολυ μακρια.....εχεις ακουστα τη πολη Ακιχαμπαρα?

Yunancy → animeotaku07
[B]δεν νομιζω να πεθανει ο καναμε..αλλα πολυ φοβαμαι ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΟ ΨΩΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ λολ[/B]
[B]ποια αλλα ανιμε σου αρεσουν?[/B]
[B]MeruPurι?πρωτη φορα το ακουω,αλλα γενικα δεν μου αρεσουν τα ροματζα..μονο το vampire knight μου αρεσε και δεν το λες κια εντελως ροματζο^^[/B]
[B]μου αρεσουν τα ανιμε που πεφτει λιγο σπαθακι και ξυλαρακι^.~[/B]

Yunancy → Noitora
[B]το ergo proxy ποσα επεισοδια εχει?[/B]
[B]flcl???τι ειναι αυτο?ΧΔ[/B]

zade → Labrokratis
Μπράβο ! Μου αρέσει πολύ η νοοτροπία με την οποία αντιμετώπισες το θέμα. Αφού δεν ασχολείται κανένας , θα το κάνω εγώ. Εάν κάποια στιγμή θελήσεις και επειδή πιστεύω ότι ΄μπορώ να διαθέσω λίγο παραπάνω χρόνο για κάτι που αξίζει τον κόπο , μπορούμε να συνεργαστούμε στου υπότιτλους . Δεν μπορώ να μεταφράσω διότι δεν έχω τόσο χρόνο , μπορώ ωστόσο να κάνω ορθογραφικό και γραμματικό έλεγχο στους υπότιτλους σου μιας και πιστεύω πως κατέχω αρκετά καλά την Ελληνικά γλώσσα. Εάν σε νεδιαφέρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο , με ενημερώνεις .

Yunancy → Hikari-sama
[B]ναι συμφωνω το death note τα σπαει!εχει πολλυ πρωτοτυπο σεναριο*_*και απο το πρωτο επεισοδειο κιολας σου τραβαει τη προσοχη!εσυ ειασουν με το μερος του η' του Κιρα?[/B]
[B]το Trinity blood να το δεις,ειδικα αν σου αρεσουν τα βαμπιρ θα το λατρεψεις....απλα τα πρωατ 2 επεισοδεια δεν λενε και πολλα....[/B]
[B]γενικα εμενα μου αρεσουν τα βαμπιρ^^και γιαυτο μου αρεσει ακι το vampire knight[/B]
[B]ρε συ και εγω το βαριεμαι το Ναρουτο..ο εχουν ξεφτυλισει,...με κουρασαν ολα αυτα τα ατελειωτα επεισοδια..αν και το ανιματιον ειναι καλο..ολο μαχες ομωες εχει λολ[/B]