Jump to content

Community Status Updates

Photo

SirJim → psofia

:hahaha: Περίμενα να το δω αυτό.... Πάντως απ 'οτι είδα, μιλάς και με την συμπαθεία σου.... :hahaha:
Jan 19 2009 23:58
Photo

psofia → Six Winged Angel

Κινητό spoiler, πήγαινε δες στο blog μου. :Ρ
Jan 19 2009 23:40
Photo

Labrokratis → zade

Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση! Βασικά όπως μου τα λες, είσαι ιδανικός για το λεγόμενο "quality control"! Δεν είναι τόσο το θέμα της ορθογραφίας που με καίει, όσο η λάθος ή δύσκολη έκφραση. Αν κάποιος κάτσει να δει έστω και μια φορά τα video που ανεβάζω και μετά μου κάνει σχόλια και διορθώσεις, θα ήταν το ιδανικό!
Jan 19 2009 23:37
Photo

sLingEr → tsintori

Τι ρωτας μωρε ... και εγω απο αλλου τοις πειρα ... χαχαχα ανεβαζω και αλλες νομιζω θα σου αρεσουν ... βασικα και εσυ αυτες που εχεις τα σπανε ειδικα ο ulqui !!!!!!
Jan 19 2009 23:33
Photo

Radagast → Nighteyes

Αν θες ρίξε μια ματιά στα notes [URL="http://getfansub.com/wiki/Mononoke"]εδώ[/URL] για συμβολισμούς αν δε τα έχεις ήδη. Όσο αφορά το gankutsuou, αν δεν είσαι κολλημένη και δεν έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις με το σενάριο μια χαρά θα σου αρέσει. Οπότε απόλαυσέ το, όπως κι αν πάει το σενάριο, σαν να είναι κάτι ξεχωριστό και άσχετο απ'το βιβλίο. Γενικά μην κάνεις συγκρίσεις καλύτερα και ευχαριστήσου το για αυτό που είναι και δεν θα χάσεις.
Jan 19 2009 23:28
Photo

Noitora → Yunancy

mistakes--->πεζει=παιζει επεισοδεια=επισοδεια...:nod2:
Jan 19 2009 22:40
Photo

Noitora → Yunancy

23 επισοδεια αν θυμαμαι καλα κ αξιζει τρελα το flcl ΑΞΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ:chigau:.δεν σ λεω τι πεζει γιατι θα το παρεξηγησεις... αλλα δεστο μωρε 6 επεισοδεια ειναι αμα δεν σ αρεσει κιολας το εχεις τελειωσει στ γρηγορα.. επειδη σε εχω ''κοψει'' οτι εισαι του ρωμαντικου και συναισθηματος θα σ προτεινα τα: Loveless:drink: Wolfs Rain(ADORE IT)αν και δεν ειναι τοσο ρομαντικο ειναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ:chigau:
Jan 19 2009 22:38
Photo

Nighteyes → Radagast

Ναι ρε συ, σε πείραζα γιατί ήξερα πόσο σου αρέσει. Εξάλλου δεν είναι καλύτερα που είδες ολοκληρωμένα την άποψη μου;:congrats: Για τους συμβολισμούς βέβαια, αμφιβάλλω αν έχω πιάσει τους μισούς, αλλά αυτό δεν με ενοχλεί. Πιο πολύ με ενδιέφερε το πως έδεσαν όλα τα υπόλοιπα μεταξύ τους. Θέλει τρομερή μαεστρία για να πετύχει κάτι τέτοιο. Σειρά έχει το 12 Kingdoms από το οποίο ακόμα δεν έχω δει τα τελευταία επεισόδια. Τα φυλάω να μην μου τελειώσουν.:hahaha: Ξεκίνησα το Gankutsuou. Η ιστορία είναι από τις αγαπημένες μου. Ελπίζω να μη μου τη χαλάσουν στο anime.
Jan 19 2009 22:32
Photo

psofia → SirJim

Check my ava/sig, who I'm talking to right now. :P (Ok i'm doing it)
Jan 19 2009 22:25
Photo

SirJim → psofia

Then what are you doing?
Jan 19 2009 22:21
Photo

animeotaku07 → Yunancy

ουτε και γω νομιζο πως θα πεθανει ο Καναμε, αλλα θα θελα.. Μαρεσει και το: Bleach Deathnote Naruto Shippuden --αυτα τα βλεπω τωρα; παλια εβλεπα[sp?] fullmetal alchemist fullmetal panic Inuyasha kai polla alla pou den thimame.
Jan 19 2009 22:03
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

κουλ?Να φυσίξω και το μαλλί στα πλάγια???χαχαχα!
Jan 19 2009 22:02
Photo

Radagast → Nighteyes

Nice, είδα την γνώμη σου για το Mononoke, μια χαρά σου άρεσε τελικά. ^^ Το ότι το σχέδιο μπορεί να απωθήσει κάποιους στην αρχή είναι αναμενόμενο, αλλά τελικά κρύβει πολλά σε συμβολισμούς εκεί (αν έχεις δει και τις σημειώσεις που είναι σε χωριστά αρχεία). Anyway η μαγεία της σειράς για μένα, είναι ότι δεν προσπαθεί να εντυπωσιάσει όπως οι περισσότερες σειρές, αλλά το καταφέρνει στην πορεία με την αξία της, με την ατμόσφαιρα, την σκηνοθεσία και το μοντάζ αλλά και το στυλ του πρωταγωνιστή. Και είχε και εξυπνάδα να στο πω κι έτσι γιατί ποτέ δεν σου δίνει την υπόθεση στο πιάτο και είσαι όλο στο ψάξιμο μέχρι τέλους. Και όταν το ξανακάνεις rewatch θα δεις πως με το κάθε rewatch θα προσέχεις όλο και περισσότερες λεπτομέρειες που σου διέφυγαν. Αν αυτό δεν είναι μαγεία τότε τι είναι;; Δες μετά και τον αριθμό των επεισοδίων και αναλογίσου πόσο περιεκτικό ήταν για τόσα επεισόδια... :) ( /fanboy mode off )
Jan 19 2009 22:01
Photo

animeotaku07 → sleeping_mind

στην ικονα σσς... ναι την εχο αλλα την ευτιαξα μονη μου με πραγματα που ειδι εχο xD χρησιμοπιοισα-- -black & white tanktop, red ribbon, legins, scarf[gia tin fousta;], black fabric[cape], kai converse. i straightened my hair too. lol. και τωρα μιλαμε για cheap ^^ lol. μπορω να σου στειλω a pic του cosplay; μπορει και να βαλω μια στο profile μου ^.-
Jan 19 2009 21:57
Photo

psofia → mrjack6

ΜΟΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΟΥΛΒΕΡΙΝ! :HIHI2: (oρίστε το είπα εγώ :P)
Jan 19 2009 21:56