Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kalamaris → mono

:nbleed::nbleed:!!!!!!!! Ohhh that seeet.ΑΝΕΤΑ το καλυτερο στο φορουμ αυτη την περιοδο.Και το προηγουμενο σου με τη χιμαρι ηταν ωραιο αλλα αυτοο!!!Τελος σου παει γαντι αυτος ο χαρακτηρας.:kawaii: [SIZE=1]Και λεει τωρα να μην ειναι η χιμαρι και να γελαμε ολοι μαζι...[/SIZE]
Mar 04 2012 22:21
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Δεν με απογοητεύεις ποτέ. Στην πραγματικότητα είμαστε ένα ον και χωριζόμαστε για να μην μας καταλάβει κανείς. Μοιάζουμε αρκετά στον τρόπο σκέψης και στο συγκεκριμένο ποστ δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε πιστεύω. :hero: Be our best friend. O Great General, όπως είπα και νωρίτερα και επαναλαμβάνομαι, δεν μας απογοητεύει ποτέ. Of course! :congrats: :smokingg:
Mar 04 2012 22:18
Photo

mono → Trivia Spitting Monster

Χαχαχα όχι ρε συ! Το ότι είχα κάτι άλλο εγώ στο μυαλό μου δεν σημαίνει ότι μου χαλάσατε τίποτα. Εντάξει δεν μου βγήκε όπως το ήθελα και παίζετε κάτι άλλο εσείς αλλά αν σας αρέσει δεν μου πέφτει λόγος. Άλλωστε το έκανα για να περάσουν όλοι καλά οπότε σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα.
Mar 04 2012 22:11
Photo

Kalamaris → John Crabs

Lol man XD
Mar 04 2012 22:08
Photo

Trivia Spitting Monster → mono

*σνιφ* Είσαι κακιά! Μας χαλάς το παιχνιδάκι μας! Ουάααααααααααα!:'( [SIZE="1"](όχι πως εμείς σου χαλάσαμε το παιχνιδάκι σου in the first place! Κανονικά δεν θα έπρεπε να διαγραφεί το thread; )[/SIZE]
Mar 04 2012 22:07
Photo

Kamui → Kamen Tantei Zura

Λοιπόν ή εσύ και η αδερφή σου είστε στην πραγματικότητα ένας άνθρωπος, ή έχετε κοινή νόηση, ή απλά θέλετε και οι δύο να γίνετε οι best friends μου, πριν απο λίγο αυτό μου είπε και η άλλη.:hahaha: Οf course, just like Guan Yu and Cao Cao, we shall be inseparable by our bonds of... uh... respect and friendship!:kakaka:
Mar 04 2012 22:06
Photo

Osama Bin Laden → acid black cherry

οκ, πολύ καλά. Αρχίζω να μελετώ το site μην έρθω (αν τα καταφέρω) τελείως απροετοίμαστος :P
Mar 04 2012 22:05
Photo

acid black cherry → Osama Bin Laden

δεν εχω κανονισει τιποτα ακομα θα σε ειδοποιησω αν μιλησω και με τους αλλους
Mar 04 2012 22:03
Photo

John Crabs → Kalamaris

Ειδες προοδευω!!!
Mar 04 2012 22:01
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Το είδα! Edit έγινε, και με λατρεμένο μου τραγούδι μάλιστα, κι ας πρέπει να το ακούς μακριά από αιχμηρά αντικείμενα! Δεν αντιτίθεται στους κανονισμούς αυτό, έτσι; ΧD
Mar 04 2012 22:00
Photo

Σάββατο πρωί και ολόκληρη την Κυριακή. Αλλά μην σας ξεκανονίζω ρε, δεν πειράζει.
Mar 04 2012 21:57
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

Σε πρόλαβα. Κάνε edit. :P
Mar 04 2012 21:56
Photo

acid black cherry → Osama Bin Laden

ποτε μπορεις?
Mar 04 2012 21:55
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

[QUOTE=Kamui;568698]Eνώ η παραπάνω διαφωνία μοιάζει κάπως υπερβολική, νομίζω πως άξιζε ο ζήλος που έδειξαν oι αδερφές μιας και αν γυρίσουμε στη γενίκευση που έκανε πριν, βασιζόμενος σε προσωπική εμπειρία και όχι σε ευρύτερο πλαίσιο αλήθειας,καταλαβαίνουμε οτι αν το θέμα δεν έπαιρνε αυτή τη διάσταση, δε θα καταλαβαίναμε το αίτιο μιας τέτοιας διαπίστωσης. Δηλαδή όταν το λες έτσι είναι σα να χωρίζεις τους ανθρώπους στη μέση, και δε διαφωνώ πως θα μπορούσε να ισχύει αυτό με βάση την προσωπικότητα (κοινωνικός/αντικοινωνικός) αλλά απο τη στιγμή που βασίζεται σε μια περίπτωση, οπου μάλιστα το φταίξιμο έρχεται αποκλειστικά στο άτομο που αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων που κατατάσεις ως "κάποιοι", το επιχείρημα δε μπορεί να σταθεί. Wanna hear my story? Άνετα θα μπορούσα να συμπεριληφθώ σε μια τέτοια κατηγορία αν γενικεύσεις την κατάσταση επιφανειακά, γιατί είμαι ιδιαίτερα απόμακρος, χοντρόπετσος, και συχνά αναίσθητος στις σχέσεις μου με άλλους ανθρώπους. Μπορώ να πω πως θέλει μεγάλη υπομονή και επιμονή για να επιδιωξει κανείς μια πραγματικά στενή και αμοιβαίων συναισθημάτων φιλία μαζί μου, ακόμα και αν εγώ καταβάθος το θέλω. Αυτό τι σημαίνει όμως?Πως δεν αξίζει κανείς να προσπαθεί και πως είμαι απλά σκατόψυχος? Όχι, γιατί όσοι είχαν την επιμονή και το επιδίωξαν αρκετά στο τέλος κατέληξαν να κερδίσουν αρκετά απο μια φιλία μαζί μου, όπως και εγώ απο εκείνους. Και ναι, δυο απο τις κυριότερες φιλίες που είχα σχεδόν διαλύθηκαν. Ποιος έφταιγε? Hard to judge. Πρώτα είχα ένα φίλο ο οποίος μου είχε ιδιαίτερη συμπάθεια και σεβασμό, (εγώ όπως και να 'χει έμενα στη συμπάθεια) και καθώς ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα με έναν intellectual τυπο που ήταν ίσως πιο κοντά σ' αυτό που ζητούσα εκείνη την περίοδο, σιγά σιγά αποστασιωποιήσαμε τον άλλον χωρίς να το καταλάβουμε, because he couldn't keep up με τις αμπελοφιλοσοφικές συζητήσεις μας. To make a long story short, όταν ο intellectual φιλος γνώρισε έναν άλλον intellectual συμπτωματικά παλιό φίλο μου, αποστασιωποίησε εμένα λόγω ανάλογης ανεπάρκειας. (αυτή τη φορά ήταν στις μουσικές γνώσεις) Η διαφορά είναι οτι αυτός το έκανε επίτηδες, ενώ εμείς με τον προηγούμενο εν αγνοία μας. Ποιος έφταιγε γι αυτό? Η ανεπάρκεια μου που τον οδήγησε στην απογοήτευση? Ή μήπως εκείνος μπορεί να έκρυβε μιας μορφής υποχθόνια ζήλια προς εμένα και να βρήκε ευκαιρία να βγει απο πάνω? Αν ισχύει αυτό, ποιος είπε οτι δε θα μπορούσα κι εγώ να αισθανθώ ανάλογα στη θέση του? Επίσης, μπορεί το γεγονός οτι κάποτε έκανα το ίδιο στον προηγούμενο φίλο μου να μην επηρεασε πρακτικά την κατάσταση, αλλά δε μου άξιζε να πληρωθώ με το ίδιο νόμισμα? Το θέμα λοιπόν είναι οτι το γεγονός οτι κάποιος "φταίει" για τη διάλυση μιας φιλίας δε σημαίνει οτι πρέπει να τον κατηγορήσεις απαραίτητα γι αυτό, απλώς είναι αίτιος γι αυτό σε μεγαλύτερο ποσοστό.Καλό είναι ακόμα και αν είμαστε σίγουροι πως δεν ευθυνόμαστε καθόλου για τη διάλυση μιας φιλίας πρέπει να σκεφτούμε και τη γενική συμπεριφορά μας απέναντι στον κόσμο ή στους φίλους μας, για να καταλάβουμε τι μπορεί να επηρέασε την όλη κατάσταση, και ακόμα και αν δε την επηρέασε, αν ήταν πραγματικά άδικη η αντιμετώπιση που δεχτήκαμε.[/QUOTE] Be my best friend, Great General.
Mar 04 2012 21:52
Photo

Aye, αυτό εννοούσα, θενξ! όσο για τα ιδιαίτερα, πολύ θα το ήθελα αλλά 18:00-02:00 δουλεύω.
Mar 04 2012 21:51