Jump to content

Community Status Updates

Photo

aXxXeL → Yunancy

aloha..ναι το kingdom Hearts για μενα ειναι ΖΩΗ XD
Jan 24 2009 17:59
Photo

miko-chin → Shikamaru

έχεις απόλυτο δίκιο.Και γω πόσες φορές το έχω συλλογιστεί οτι κάποια μέρα σίγουρα θα φύγω γιατί εδώ δεν πρόκειται να πετύχω πολλά. Α δεν σου είπα και το άλλο.Είδα το πιο πρόσφατο επεισόδιο του Naruto.Δεν το έχω παρακολουθήσει απο την αρχή.Το είδα μόνο γιατί ο αδερφός μου είναι τιμωρημένος και δεν του επιτρέπεται να αγγίξει τον υπολογιστή και του έκανα τη χάρη να το δούμε μαζί.Τι κουλή ήταν αυτή η αρχή με τους βατράχους!!!
Jan 24 2009 17:57
Photo

iristella → digitaltracker

Αrigato Gozaimasu oniii chan..... Πωωω πω και η Matsurika είναι θεά πραγματικά. I cant wait to see your new set... Περιμένω να βγούν και άλλα wallpapers για να έχω να αλλάζω (και να κατεβάσω ολοκληρο το photoshop γιατι με το Paint μου βγήκαν λίγο τα μάτια στο editing).... Though σε όλα θα έχω την/τον Mariya μέσα... (I truly love the guy)
Jan 24 2009 17:54
Photo

iristella → tsintori

Υeap..... Και είναι από τους αγαπημένους μου χαρακτήρες so far.... Μέχρι στιγμής τρία επεισόδια έχει βγάλει το maria Holic και εχω πεθάνει στα γέλια.... Στο προτείνω ανεπιφύλακτα.
Jan 24 2009 17:49
Photo

iristella → Zoro

Mια χαρά υπήρχε... Εγώ δεν άλλαξα απολύτως τίποτα... Αλλά η πολύ αγάπη για την Misa Amane αυτά κάνει... Καίει εγκεφαλικά κύτταρα....
Jan 24 2009 17:46
Photo

miko-chin → °•πίΟu-πίΟu•°™

το ημερολόγιο το βρήκα σε ένα πολύ γνωστο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη το Cine Shop στην Ναυαρίνου.Όπως και το κρεμαστό με το τατού του Ζέρο.Ζήλια ζήλια!!!
Jan 24 2009 17:38
Photo

Azathoth → QueenofHearts

^^ just that too much information oli mazi den voithai na ta sigratao oooola :D mas exis lipsi! COME BAACK NAOOO!
Jan 24 2009 17:30
Photo

Broken_Chopsticks → bleach2black

Hello!!!Είμαι κι εγώ απ τη Λευκάδα!!! Ουαου δεν το πίστευα ότι θα πετύχαινα κι άλλον Λευκαδήτη!!!!
Jan 24 2009 17:25
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Tι εννοεις τη θυμιζω? Ασε που ξανθια γεννηθηκα, ξανθια θε να πεθανω hahahahaha
Jan 24 2009 17:17
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

xaxaxaxxax λολ δεν παλευεσαι!! κουμουνο τραγουδο :P Θα μπεις ιρκ? μπες οταν μπορεισεις πληξ!
Jan 24 2009 17:16
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Οχι ρε τι λες. Στο διαγωνισμα ειχε πεντε ερωτησεις. Εγραψα συνολικα απο ΟΛΕΣ τις ασκησεις 4 γραμμες και πηρα 18. Δεν χρειαζεται διαβασμα με αυτον.
Jan 24 2009 17:16
Photo

Anelis → kleidokrator

καλά το call of cthulhu ήταν τρομερό, κ εσύ από το φεστιβάλ το είδες;
Jan 24 2009 16:47
Photo

Tea-chanKenny

"Teachan, η Miyoshi είναι έτσι κι αλλιώς ΠΟΛΥ τρισδιάστατη... if you know what I mean." Άντε βρε παππού...! :P
Jan 24 2009 16:33
Photo

QueenofHearts → Azathoth

Ναι καλέ! Πού ήταν το μυαλό σου όταν σου είχα πει πως είχα μάθει λίγα ιταλικά πριν κάποια χρόνια; Βέβαια επειδή δεν τα χρησιμοποιώ πολύ δεν τα θυμάμαι και καλά! Θα τα κάνω όμως μια ωραία επανάληψη σύντομα για να μην νιώθω άσχημα!
Jan 24 2009 16:20
Photo

Franklin → Sonic13

To τελειωσα! Απο εκει που τελειωνει το manga μεχρι και το τελευταιο chapter που κυκλοφορησε. Χαμος..... Λοιπον τι κανουμε? Θες να το φτιαξω ή να το φτιαξεις? Παντως υπαρχουν πολλααααα πραγματα να πουμε...
Jan 24 2009 16:16