Community Status Updates
Labrokratis → Erisadesu
Μπα, σίγουρα δε μου πάνε τα τακούνια. Όσες φορές και να τα δοκίμασα, χάλια μου το κάνει το πόδι!
Jan 26 2009 21:54
Fingolfin → ichigo13
Δυστυχώς όχι, δεν τα έχω ανεβάσει εγώ. Έχω άλλο nick στο gamato.info και δεν ήξερα ότι υπάρχει κάποιος Fingolfin εκεί.
Jan 26 2009 21:38
ichigo13 → Fingolfin
Sorry Finlgofin αλλά είδα ότι στο γamato.info έχεις ανεβάσει ένα torrent με όλα τα ff για ps1 σε μορφή .img!Αν γίνεται μπορείς να seedάρεις?(αν δεν το κάνεις ήδη)
Jan 26 2009 20:54
iristella → Namida
Nope!!!! It s a guy και [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/384389/blonde_hair-brown_eyes-from_below-long_hair-maria_"]ιδού [/URL]οι αποδείξεις (ανοίγεις με δική σου ευθύνη though,, you ve been warned).. Its the best trap i ve ever seen ανώτερο ακόμη και από τον Kei του Moyashimon...
Η σειρά πάντως έχει τρελό γέλιο σου προτείνψ να την δεις ανεπιφύλακτα.... Από ότι μου έχουν πει θυμίζει Sayonara Zetsubou Sensei μόνο που έχει και ένα crossdresing sadistic boy μέσα και του λέιπει η κοινωνική σάτιρα.
Jan 26 2009 20:03
AquaLayzeR → anime-dono
Πώς πάει??Long time no see.Μπές msn να τα πούμε αν δεν βαριέσε...
Jan 26 2009 19:55
Adventurer → Broken_Chopsticks
Καλως μας ηρθες στο Heal/Hurt game,κοπελια. Μην ξεχασεις ομως να προσθεσεις στο ποστ σου και την ψηφο σου για το "Krauser Heal" , δηλαδη ψηφο για το ποιος χαρακτηρας θελεις να παρει +5hp στο επομενο update ;)
Jan 26 2009 19:51
Robin → Zoro
Με την ησυχία σου Zoro-kun ;) E βέεεεεβαια, δε συγκρίνεται η Robin μας ^^ ΛΟΟΟΟΛ μου άρεσε αυτό με τις θεές :hahaha: Εντάξει, δεν αντέχω τη Nami με τπτ, πώς να την πω θεά, αλλά θα το αντέξω :wis: Άντε, άντε με τις εξεταστικές... πώς τα πας άραγε? :orly: Μάρτιος, ε?? :if: ΥΠΟΜΟΝΗ! Θα σε στενοχωρήσω, εγώ βλέπω πολύ τελευταία, άρχισα το Claymore χτες και έχω ΚΟΛΛΗΣΕΙ ήδη :nbleed: <---- όχι, δες emoticon!!! Take care Zoro-kun *kiss*
Jan 26 2009 19:38
aXxXeL → Yunancy
εχω παιξει KH1..KH chain of memories(δανειστικα psp δεν γινοταν XD) και KH2....δηλαδη απ' οτι καταλαβες δεν εχω αφησει κανενα KH παραπονεμενο ΧD
και φυσικα το αγαπημενο μου το KH2 μονο και μονο για τον AXEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jan 26 2009 19:04
Adventurer → Ritsuka
Ξεφτερι εισαι Φεγγαρουλα-τσα...-κου...-τσαν, μπηκες με τη μια στο νοημα! Γενικα καθε heal προσθετει εναν ποντο, καθε hurt αφαιρει εναν ποντο, ενω τα υπολοιπα ειναι ψηφοφοριες οπου η δημοφιλεστερη επιλογη ειναι αυτη που προσθετει/αφαιρει ποντους στο τελος της ημερας. Μπορεις να ψηφιζεις μετα απο καθε επισημο update post (που συνηθως γινεται καθε 24 ωρες).
Δυστυχως απ'οτι φαινεται δεν υπαρχουν πολλοι shoujo fans εδω μεσα, οποτε τον Honey τον χανουμε σε αυτον τον γυρο. Δεν πειραζει ομως, εχει αρκετους ακομα χαρακτηρες να διαλεξεις :wooi2:
Jan 26 2009 18:56
Yunancy → Noitora
[B]αληθεια?σορρυ μωρε[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th0hghg13.gif[/IMG][/B]
[B]ισως να μην εχω καταλαβει ποιος απο ολους εισαι,γιαυτο...[/B]
[B]ετσι και αλλιως τωρα θα μπαινω σπανια ονλινε...λογω διαβασματος!....χεστα λεμε ΧΔ[/B]
Jan 26 2009 18:14
Yunancy → aXxXeL
[B][COLOR=darkorchid]ΧΔ ποια ΚΗ εχεις παιξει?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007-1.gif[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]εμενα το αγαπημενο μου ειναι το ΚΗ 2..και **** το story λεμε![/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]γενικα μου αρεσουν τα παιχνιδια της Suarenix KH kai Final Fantasy![/COLOR][/B]
Jan 26 2009 18:12
Loke → psofia
τα σπασαν, ******* ειναι λιγο, πολυ λιγο! εκει που ειχα ψιλο βαρεθει με τους inactive messiah ( που ανοιξαν τη συναυλια) μπηκανε και τα σπασανε, παιξανε τρελες κομματαρες απο πολλα album ακομα και το goat on fire.. Φωνητικα τελεια, κιθαρα τελεια, drums κοβαν, γεματο το μαγαζι.
Παιξανε νομιζω αναμεσα σε αλλα: opium, night eternal, scorpion flower, mephisto, full moon madness, everything invaded, luna, the southern deathstyle, blood tells, at tragic heights και moon in mercury + goat on fire.
Εγραψα και το luna, scorpion flower, the southern deathstyle σε video (αρκετα καλη εικονα, μετριο προς χαλια ηχο xD )
Jan 26 2009 17:49
psofia → Loke
Το αμάξι είναι στρατευμένο στο σοσιαλισμό! :Hahaha:
Πώς τα πέρασες στη συναυλία? Μάμησαν ως συνήθως οι Moonspell?
Jan 26 2009 16:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed