Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Οι κακές μάγισσες είναι λεσβίες, εξ ου κ γιατί σε κάθε παραμύθι μια κακιά μάγισσα είναι single κ κινηγάει πάντα μια όμορφη κοπέλα που τυνχάνει να γουστάρει ένα παλικάρι.γιαυτό κ είναι πιο kinky :hahaha: Πιο εύκολα θα σου κάτσει μια εξωγήινη χαχαχα!Τώρα αν δεν έχει το επιθυμητό στήθος υπάρχουν κ οι σιλικόνες που κάνουν θαύματα στις μέρες μας, just try it!
Jan 27 2009 23:49
Photo

Seirios → Tsunade-sama

οι μεγάλοι έρωτες από κόντρες δεν λένε ότι ξεκινάνε??να πάω εγώ κόντρα στον σοφό λαό μας?? χαχαχα
Jan 27 2009 23:45
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Bασικα οι allien κοπελες δεν ειναι και τοσο του γουστου μου-(εκτος και αν συνοδευονται με στη8η σαν της tsunade-προτιμω τις kακες μαγισσες ειναι πιο kinky και επειδη δεν εχουν και πολλα πολλα με αντρες ειναι και πιο ευκολες:tensai:
Jan 27 2009 23:40
Photo

Tsunade-sama → kelborn3

Make love not war with aliens ίσως...Να σε δω πάντως να κάνεις ότι κάνει ο άλλος στο sig σου σε σ-εξωγήινη γκόμενα XD
Jan 27 2009 23:20
Photo

kelborn3 → Tsunade-sama

Ti καλυτερο λοιπον απο την εφαρμογη του ρητου make love not war-σε τελικη προω8ω την ειρηνικη συνυπαρξη του πλανητη και τις διαπροσωπικες σχεσεις των δυο φιλων-μη σου πω και την εξερευνηση του διαστηματος:gn2::oo:
Jan 27 2009 22:56
Photo

jimmare → ssj2sanji

Για να βαλεις υπογραφη πατας: User CP---->Edit signature--->upload from my pc---->save changes Και εισαι ετοιμος:)
Jan 27 2009 22:22
Photo

Serestrum → Tea-chan

οχι δεν κανει... εχω αλλεργια στο λιβανι και στους παπαδες... φερε κανα yaoi manga... αυτο θα τα διωξει ολα... ολα ομως...
Jan 27 2009 21:27
Photo

Tea-chan → Serestrum

Θα φέρω παπά να θυμιατίσει και εξορκιστή παρέα με υπνωτιστή. Κάνει;
Jan 27 2009 21:25
Photo

Serestrum → Tea-chan

μπορουμε να αλλαξουμε θεμα συζητησης...? απο τοτε κοιταω κατω απο το κρεβατι μου... απιστευτα αηδιαστικο παντως...
Jan 27 2009 21:23
Photo

akane → Noitora

γειααα ευχαριστω για τ req :)
Jan 27 2009 21:21
Photo

Tea-chan → Serestrum

Ενώ εγώ...! Ατρόμητη...! Ακόμα δε το πιστεύω!
Jan 27 2009 21:21
Photo

akane

πηγα για 1η φορα στο τελευταιο που εγινε τον δεκεμβριο κ τωρα απο τι εμαθα θα γινει κ τον φεβρουαριο κ θα παω οπωσδηποτε cosplaυσαρισμενη χαχαχα
Jan 27 2009 21:20
Photo

Casshern → Emmanouela

[I]geia, ti kns?:)[/I]
Jan 27 2009 20:53
Photo

miko-chin → animeotaku07

τι καταπληκτική signature είναι αυτή που έχεις!!!που την βρήκες????
Jan 27 2009 20:47
Photo

Zoro → Nighteyes

wow,είχα δει ότι στην λίστα σου παρακολουθούσες και το one piece,αλλά δεν φανταζόμουν ότι σου άρεσε τόσο...ήδη είναι δύσκολο να βρεις άτομο μεγάλης ηλικίας να το παρακολουθεί(μεγάλης συγκριτικά με μενα,όχι γενικά...μην παρεξηγούμαστε :P),πόσο μάλλον και κοπέλα,που ήδη πολύ λίγες το βλέπουν(όλες narutards μας βγήκαν:thumbdown:). τι λέει,σε ποιό επεισόδιο έχεις φτάσει? (πες μου ότι είδες το παρελθόν της robin και σ'άρεσε xP) Και χελλόου btw,ξεχάστηκα και το πήρα ανάποδα:Blissfull:
Jan 27 2009 20:32