Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → Shikamaru

Παίρνεις την Μητροπόλεως απο Αριστοτέλους προς Βενιζέλου. Κοινώς έχεις πίσω σου την Αριστοτέλους και στα αριστερά σου τον Γερμανό (στη Μητροπόλεως) προχωράς ευθεία συναντάς στα αριστερά σου την Adidas στρίβεις σε εκείνο το στενό αριστερά και ακριβώς μετά την βιτρίνα της adidas βρίσκετε το comic's cave [url=http://www.comicscave.gr/shop/news.php?&cat_id=637]Comics Cave (e-shop)[/url]
Jan 28 2009 14:05
Photo

Shikamaru → Erisadesu

προς τα που πεφτει αυτο?
Jan 28 2009 13:33
Photo

Seirios → Zauk-Lain-

nobody cares about the mpatzavourez
Jan 28 2009 12:28
Photo

zade → laraska

ΩΩ κατάληψη ; I don't know this word ! Εμείς εδώ δουλεύουμε κανονικότατα και δεν μας πτοεί τίποτα. Κανονικά εξεταστική !
Jan 28 2009 10:59
Photo

Seraphimon-T.K. → Ash_Pokemaster

Baka...
Jan 28 2009 10:55
Photo

kagemaru igano → Melkor

se euxaristw pou epsa3es....
Jan 28 2009 10:41
Photo

animeotaku07 → miko-chin

σευχαριστο! την βρηκα στο photobucket; καποιος πηρε την φωτογραφια απο το manga και χρησιμοποιοισαν photoshop για να το χρωματισουνε και να το κανουν "crop" and "edit" ;)
Jan 28 2009 05:15
Photo

Nighteyes → Zoro

Καλά εσύ με ξεπέρασες κατά πολύ στο γράψιμο. Κοίτα το One piece το έχω στη καλύτερη θέση από τα 3 που αναφέρονται ως πιο δημοφιλή shonen. Αλλά μια που ξεκίνησες τις προτάσεις, μου άρεσε πιο πολύ το d.gray-man(χωρίς τα fiiler) σε σχέση μ' αυτά, το οποίο έχει αδικηθεί αρκετά. Βέβαια υπάρχουν τρία shonen που δεν νομίζω να φύγουν ποτέ απ'τα αγαπημένα μου, αν και δεν συγκρίνονται με τα παραπάνω. Τα Death note, Hikaru no go και Gintama. To Gintama κι αν έχει αδικηθεί. Πολυυυύ γέλιο. Το Berserk είχα σκοπό κάποτε να το συνεχίσω. Είχα δει το 1ο επεισόδιο και δεν μου είχε αρέσει καθόλου, αλλά γενικά δεν συνηθίζω να κάνω drop κάτι. Αν ήταν έτσι δεν θα είχα δει ούτε το One piece. Κάποιες σειρές, όπως και τα βιβλία, θέλουν τον χρόνο τους στην αρχή. Αν στο μέλλον βέβαια δεις καμιά αρνητική κριτική στο thread του Berserk, μη με βρίσεις.:congrats: Anime βλέπω σταθερά περίπου εδώ κι έναν χρόνο, οπότε μάλλον εσύ με περνάς. Απλά είχα αρκετό χρόνο ένα διάστημα και είδα κάποιες σειρές δεινόσαυρους τότε. ΟΚ:byejg9:
Jan 28 2009 04:35
Photo

laraska

[U]....[/U]
Jan 28 2009 03:34
Photo

Zoro → Nighteyes

Καταρχάς συγχαρητήρια για το μακροσκελές κειμενάκι σου,είμαι κι εγώ υπέρ των μεγάλων κειμένων,ειδικά παλιά αν ψάξεις σε μερικά threads είχα αφήσει κάποια τεράστια posts(γνωστά και ως σεντόνια:P),αν και τελευταία βαριέμαι πολύ να γράψω,έλλειψη χρόνου και όρεξης. Έτσι λοιπόν,από κει που σού άφησα 5 σειρές,τις υπερδιπλασίασες στην απάντηση...εύγε,όρεξη να συζήτηση να υπάρχει και τπτ άλλο:) ΟΜG δλδ πάντως,συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες περί One Piece...κι εμένα μ αρέσει για την χαλαροτητά του,αλλά δεν το θεωρώ με τπτ το καλύτερο ανιμε όλων εποχών(φαίνετε ποιος είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας νομίζω xP)και η ιστορία με την Robin ήταν τέλεια και πολύ συγκινιτική και για μενα...και επίσης κι εγώ δεν πολυτρελάθηκα με το thriller bark,αν και βέβαια είχε και τις φάσεις του,αλλά δεν συγκρίνετε με παλία κορυφαία αρκς όπως Arabasta,Skypiea και CP9...άσε που πολλά αστεία και καταστάσεις πια παραέιναι ψεύτικα και forced,χωρίς να σημαίνει ότι δεν βλέπονται,απλά δεν είναι όπως παλιά. Το manga το διάβαζα για την ακρίβεια,αφού τελείωσα το ανιμε δεν αντιστάθηκα,αλλά από ένα σημείο και πέρα κατάλαβα ότι προτιμούσα το ανιμε με τα 1000,λόγω χρωμάτων,κίνησης και μουσικής(χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι γενικό και δεν μ'αρέσουν τα manga,αναφέρομαι μόνο στην συγκεκριμένη σειρά)που τα έβρισκα πολύ πιο ταιριαστά από το manga για τον ξέγνοιαστο κόσμο του One Piece και αποφάσισα ότι ήθελα να δω το ανιμε spoiler free,όπως όταν το ξεκίνησα,με εκπλήξεις και ανατροπές,χωρίς να ξέρω τι γίνετε από το manga,και το σταμάτησα στο 500 chapter...περιμενα και έναν χρόνο να τελείοσει το thriller bark στο ανιμε και επιτέλους η στιγμή ήρθε και πολύ σύντομα θα βλέπω το ανιμε χωρίς να ξέρω τι γίνετε μετά(σταμάτησα στην πρώτη εμφάνιση του Silvers Rayleigh και άκουσα για διάφορα spoilers,όπως για την Boa,τρελά πράγματα,δεν βλέπω την ώρα να τα φτάσουμε στο ανιμε:P). Για την ηλικία πάλι συμφωνώ μαζί σου ότι εφ όσων περνάς ευχάριστα την ώρα σου με κάτι και παράλληλα δεν ενοχλείς τον άλλο,ας είναι ότι είναι,η επιλογή μένει καθαρά σε μας και αδιαφορώ για το τι λένε οι άλλοι(σκέψου έδω θεωρούμαι εγώ ανώριμος που τα βλέπω,από την ηλικία μου ήδη,από διάφορα άτομα). Δεν έχω δει πολύ Naruto δυστυχώς,μόνο τα πρώτα 40 επεισόδια του ανιμε,αν και μου άρεσε πολύ και θέλω να το συνεχίσω το Μάρτη αφού τελειώσω εξετάσεις,όπως και το manga,γιατί έχω ακούσει τα καλύτερα...υπάρχει μια καλή πιθανότητα να το βάλω σε ισάξια θέση με το One Piece,αλλά με την καμία δεν θα το ξεπεράσει,χαίρομαι που εσύ το έχεις στο τοπ για την ώρα πάντως(καλά για Bleach ούτε συζήτηση,εδώ πέρα από Bleach fans ακούω ότι είναι το χειρότερο των 3 shounen). Πάντως κόπελα,αρκετά προχωρημένης ηλικίας,που να βλέπει και One Piece και να το έχει σε τ'οσο κάλη θέση όσο εσύ δεν υπάρχει νομίζω,όχι σε αυτο το forum τουλάχιστον...χαίρομαι που γνώρησα μια.;) Τέλος,είμαι σχετικά καινούριος στον χώρο και σίγουρα έχεις δει/διαβάσει πιο πολλά animanga από μενα,αλλά όπως και να χει θα κάνω την συνηθισμένη μου διαφήμιση που κάνω με όσα μέλη γνωρήζω:σου προτείνω να δεις το ανιμε Berserk,είναι μόνο 25 επεισόδια και είναι ένα από τα tops μου(αν και δεν έχω δει πολλά,αλλά είναι πολύ γνωστή σειρά,μη-shounen με πολλούς fans παντού). Αν σου αρέσει το ανιμε,τότα προχωρας και στο manga που έχει την συνέχιση της ιστορίας(και ένα από τα πιο κορυφαία σχέδια που θα δεις ποτέ),αν όχι τότε πολύ απλά dropparεις την σειρά,25 επεισόδια είναι,δεν έχεις τπτ να χάσεις...ο λόγος που βέβαια αποθαρρύνει κορίτσια είναι συνήθως η πολύ βια που περιέχει(ο λόγος που επίσης σταμάτησε το ανιμε μετά από μονο 25 επεισόδια,ενώ το manga έχει ακόμη πολύ ιστορία και συνέχιζεται από το 89 μέχρι σήμερα ακάθεκτο,αν και ο mangaka παίρνει πολύ συχνά διακοπές,όπως τώρα),αλλά πιστεψέ με η σειρά προσφέρει πολύ περισσότερο από ωμή βία(και αποκεφαλισμούς,ξεκοιλιάσματα κλπ κλπ xD),έχει πολύ ωράιες απρόβλεπτες καταστάσεις και ωραία νοήματα όπως φιλία,μίσος,ελπίδα και δυστυχία. Δοκίμασε μερικά επεισόδια(βέβαια θα σου συμβούλευα να αποφύγεις το πρώτο,καθώς ουσιαστικά το πρώτο είναι και το τελευταίο και δεν θα καταλάβεις πολλά+έχει και spoilers για το τι γίνετε μετά:P,να ξεκινήσεις από το 2ο και,αφού τελειώσεις την σειρά,βλέπεις και το πρώτο)και δεν θα χάσεις,απλά μην τα παρατήσεις στο ένα επεισόδιο που θα δεις,σε περίπτωση που δεν σου αρέσει,πιο κει γίνετε απίστευτο. Φυσικά υπάρχουνκαι κορίτσια στα οποία αρέσει(αν και πιο πολύ για αγόρια είναι)και,μιας και έιδα ότι τα γούστα σου είναι λιγάκι διαφορετικά από τα κοινότυπα,δεν θα το απέκλεια να σου άρεσε και σένα. (το κούρασα,αλλά είναι απλά μια συμβουλή που δίνω σε όλα τα νέα μέλη που γνωρίζω και πιστεύω θα τους αρέσει η σειρά,μιας και μένα είναι από τις τοπς μου...ούτε να με πλήρωναν για να την διαφημίσω τόσο...έχω βάλει πολλά μέλη από το site να την δουν και τώρα με ευχαριστούν:nanana:) Αυτά και πάλι,yoroshiku όπως και να έχει και ελπίζω να τα ξαναπούμε κάποια στιγμή.:gotit:
Jan 28 2009 03:29
Photo

Nighteyes → Zoro

Μου αρέσει, αλλά εντάξει δεν το θεωρώ και το καλύτερο anime όλων των εποχών. Αλλά θέλω να βλέπω και κάτι πιο ελαφρύ ώρες ώρες. Αν και το τι υπάρχει στο παρασκήνιο και το δράμα κάποιον χαρακτήρων δεν είναι και τόσο ελαφριά. Το παρελθόν της Robin μου άρεσε πολύ(νησί διανοούμενων!) και γενικά η ιδέα του ιστορικού κενού που κανένας δεν γνωρίζει, και που μπλέκονται μέσα και πολιτικά αίτια. Έχω δει μέχρι τα μέσα του thriller bark arc, από κει και πέρα συνέχισα στο manga. Το thriller bark δεν μου άρεσε πολύ και ειδικά στο anime έχω την εντύπωση ότι το τραβήξανε για να κρατήσει παραπάνω. Κάποια στιγμή θα το συνεχίσω, τα καινούργια fillers πάντως δεν πρόκειται να τα δω. Είμαι περίεργη να δω τι "μαγικό" θα γίνει στο manga για να συνεχιστεί η ιστορία στο σημείο που βρίσκεται. (Αλήθεια εσύ το διαβάζεις; ) Ώρες ώρες είναι πολύ απρόβλεπτο. Όσον αφορά την ηλικία, κανονικά στην ηλικία μου δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι με anime και ειδικά σε τέτοιο βαθμό. Αλλά το έχω αποδεχτεί ότι θα βλέπω μέχρι να πεθάνω εγώ ή η βιομηχανία anime. 'Κανονικά' δεν θα έπρεπε να βλέπω shonen, και σίγουρα οι λόγοι που θα με κάνουν να δω δεν είναι οι ίδιοι με έναν έφηβο(μάχες κτλ), αλλά αν έχει ενδιαφέρον και είναι entertaining, γιατί όχι; Ανάμεσα τους μπορεί να πετύχεις και κάτι καλό. Όσον αφορά το φύλο, λογικό αυτό που είπες για το Naruto αφού έχει αντρομάνι+τραγικούς ήρωες. Στο one piece είναι σχεδιασμένοι με πιο κωμικό τρόπο και οι τραγικοί ήρωες είναι πιο συγκαλυμμένοι(αν και βεντέτα δεν υπάρχει). Πάντως σαν υπόθεση, εκεί που έχω φτάσει στα manga για μένα ισχύει one piece>naruto>bleach. Μπορεί βέβαια να αλλάξει αυτό, αν και το bleach χλωμό να το ανεβάσω βαθμίδα. Ότι είναι όμως υπερεκτιμημένα και τα 3 anime πιστεύω ότι είναι αλήθεια. PS. Hello και σε σένα.
Jan 28 2009 01:38
Photo

Franklin → Anelis

Ναι! Αληθεια λεω! Τα θελω!
Jan 28 2009 01:07
Photo

Franklin → Serestrum

μπλιμπλιμπλιμπλι :) (i know u missed me XD )
Jan 28 2009 01:05
Photo

neliy → SetoKaiba

Geia sou! mipws 8a mporouses na mou e3igiseis ti diadikasia gia na apoktisw k egw auta ta polutima episodia? psaxnw edw k arketo kairo alla olo katafernw na xanomai meta apo apeires wres k na ta parataw. torrents dustixws den uparxoun polla gia ta episodia tis genias mas! please mporeis na boi8iseis?
Jan 28 2009 00:53
Photo

Seirios → Tsunade-sama

moy zhthses kati kai den sto edwsa?? me plhgoneis! mpes msn na se kerasw oti pinw
Jan 28 2009 00:01