Community Status Updates
iristella → lily
Lily san στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται..... Αnd I am a very jealous woman when it comes to L..... Όπως είδες έχω μάτια παντού (και καλοθελητές) οπότε behave...:hahaha:
As for your husband i thought you d like to know.... Μην ανησυχείς όμως είναι απλά κάτι το παροδικό... Πιστεύω ότι θα ξαναγυρίσει σε σένα ο Sasuke.
Jan 27 2009 10:41
lily → iristella
Με πληγωσες βαθια το ξέρεις?
Αχ!!!!!!! Με καταχαρακωσες κοπελια!!!
Jan 27 2009 10:26
iristella → Namida
Ahahhahaha!!!!! Τον είχα ακούσει και αυτόν.... Though I ll stick with mariya for the time being XD.....
Πωπω μανία με το gender blending στην ιαπωνία πάντως XDD
Jan 27 2009 10:26
Namida → iristella
Well the best trap I ve ever seen is this [URL="http://img92.imageshack.us/img92/5202/bridgetil1.jpg"]one[/URL] Be warned! BIG guilty gear spoiler
Και μια kawaii [URL="http://cache.kotaku.com/assets/resources/2008/04/bridget_figure_full.jpg"]φιγούρα[/URL] της. Αποδείξεις δεν έχω να στείλω, you `ll have to trust me on this one
Jan 27 2009 10:22
gexion → Namida
[B]to be honest...σκαλωσα με την προθεσμια γι αυτο δεν ψηφισα και καθολου unfortunately[/B]
[B]u didn't feel mah fire at all dear:twisted:[/B]
Jan 27 2009 07:14
Yoriyoshi → Kenny
βασικά εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να γράφω το ονομά μου με κάντζι.... Όταν έκανα ακκάουντ εδώ δεν ήξερα ότι μπορείς να κάνεις με ελληνικούς πόσο μάλλον με ιαπωνικούς χαρακτήρες, και έτσι υποσυνείδητα χρησιμοποίησα το Γιωριγιόσι Yoriyoshi παντού... ημέιλια παιχνίδια λογαριασμούς και άλλλα...
Jan 27 2009 05:23
Phantom Duck → animeotaku07
Ενσωμάτωσα την ψήφο σου για τον Medicine Seller στο πρώτο ποστ που έκανες, ώστε να μην υπάρχουν περισσότερα από ένα ποστ για κάθε παίχτη, σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού. Μπορείς να κάνεις ό,τι περαιτέρω αλλαγές θέλεις αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα ;)
Επίσης για να μετρήσει ως έγκυρη η ψήφος σου θα πρέπει να επιλέξεις και μία από τις δύο επιλογές, ή[COLOR=Blue][/COLOR]+2 Nodame ή -2 Yoko
Jan 27 2009 03:30
Casshern → AristidisK
[I]Slipknot ftw pal xd, etci apla:head:,k idika to all hope is gone, to new cd tous einai apo ta korifaia[/I]
Jan 27 2009 01:25
kelborn3 → Tsunade-sama
Bασικα αμα το εκανε καποιος irl ο εγκεφαλος του 8α εδινε σημα στο houston να εκτοξευ8ει-πιο πι88ανο ειναι να ακουγες houston we have a lift off:tensai::burningbe3::fromabove:
Jan 27 2009 01:20
Casshern → Tsunade-sama
[I]tpt dn kanei, btw mia xara, everything is ok, msn exeis?,giati dn eimai fan twn comments :P xd[/I]
Jan 27 2009 01:13
Tsunade-sama → kelborn3
Στον anime κόσμο ίσως!!!Γιατί αν το έκανε αυτό κάποιος in real world, houston θα είχαμε σοβαρο πρόβλημα μετά!!!
Jan 27 2009 00:54
Tsunade-sama → Erisadesu
Μπράβο τέκνο μου!Κ επειδή δεν το ήξερες για πρώτη φορά, είσαι συγχωρεμένη!Δεν δέχομαι δεύτερο αμάρτημα!Μετά θα κάνει κ απεργία πείνας η τραγουδιάρα μας...
Jan 27 2009 00:49
samurai_pizza_dora → ichigo13
Σου πήρε χρόνια το GTO αλλα τα καταφερες! :P :hahaha: Συγχαρητηρια!
Καλα, παντως αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι πως στο καλο όλοι οι γνωστοι μου έχουν να αντιμετωπισουν μονιμα ιους, και εγω που δεν εχει ακουμπησει αντιιικό το pc εδω και 1,5 χρονο(απο τότε που το πηρα δλδ), δεν εχω ουτε καν adware! :hahaha: (κατα το Murphy όμως, τωρα που αρχισα να καυχιέμαι, συντομα θα πιασω ιο...-_-)
Jan 27 2009 00:42
Casshern → Tsunade-sama
[I]Tha c kano add, giati allakses k evales kaliteri pic tis Tsunade os ava xd ;), btw ti kaneis?[/I]
Jan 27 2009 00:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed