Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Erisadesu → Nighteyes
ρε μη του δίνεις σημασία αυτός έχει πρόβλημα.
έχω μάθει ότι τα βράδια κοιμάστε σε φέρετρο.

GeRi → iristella
den exw idea ti egine x8es sto black hole kai sto irc....kai den eipe kanenas tpt gia to "petaxtikes" o ka8enas mpori na pei o,ti 8elei!!

iristella → GeRi
Και η έκτρωση είναι πολύ ευαίσθητο κοινωνικό ζήτημα, και ίσως και από τα πιο ευαίσθητα γιατι υπάρχει σύγκρουση δικαιωμάτων. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει ολόκληρο flame στο bh... Το τι κάνει το κάθε κοριτσάκι δεν με αφορά. Μπορεί να εχει δικιο μπορεί και άδικο αλλά σε κάθε περίπτωση είναι δικαίωμα της εφόσον πληρεί τις νόμιμες διαδικασίες.
btw δεν πετάχτηκα στο άσχετο... Έιχαν συμβεί κάποια πράγματα χτες black hole και Irc τα οποία πιθανόν δεν είδες και επειδή σε μεγάλο βαθμό εγώ είχα βγάλει το φίδι από την τρύπα είχα πιστεύω κάθε δικαίωμα να μιλήσω.

GeRi → iristella
den eipa kali m ola ta eues8ika 8emata pou les na li8oun edw...egw elega gia tin ektrosi...kai otan eida to video to sixa8ika!!! kai eipa pws den mpori to ka8e koritsaki na kanei ektrosi meta apo ena atixes simvan mono kai mono gt den pire profila3is!! egw to teliono edw ayto to 8ema gt den m'aresei alo

aXxXeL → Yunancy
demyx τον λενε και αυτο που εχει δεν ειανι ακριβως κιθαρα Sitar το λενε....
Και ναι δεν εχω απλα ακουσει για τα καινουρια Kingodom Hearts τα εχω λιωσει στο search XD...βασικα μηπως εχεις msn να τα λεμε απο κει? ειναι λιγο βαρετο απο εδω XD

chivas → Namida
hello molis graftika eimai psiloasxetos me blogs ktl>>>>>>> tha hthela image se arketa megali analush 1024* kati apo jumaru h' jomaro!!!!!eyxaristw chivas.

Casshern → Emmanouela
[I]mia xara, ola kala, aplos ligo me ta mathimata eimai kourasmenos, giati exoun auksithei oi ores, k einai kolasi xd,ec ti taksi eisai?[/I]

Yunancy → aXxXeL
[B][COLOR=darkorchid]και εγω..εχω παιξει το ΚΗ2 και chain of memories[λολ και εγω δανειστηκα το psp][IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thpupu.gif[/IMG] ....το ΚΗ στην πρωτη πιστα εμεινα γιατι δεν πολυασχοληθηκα μαζι του,αλλα εχω δει ολα τα βιντεακια οποτε ειναι σαν να το εχω παιξει....[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid][IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/th001FFD.gif[/IMG][/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid] [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]Ωστε σου αρεσει ο Αξελ ο μακαριτης ΧΔ καλουλης ηταν,μου εμοιαζε με τον Ρενο πολλυ...απο το φιναλ φαντασυ...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]εμενα οι αγαπιμενοι μου ειναι ο Σορα,η Καιρι,ο Ροξας και απο τους nobodys ειναι εκεινος ο ξανθυλης με την κιθαρα..[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]ν[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]να φανταστω οτι εχεις ακουσει για τα καινουργια ΚΗ που θα βγουν,ετσι δεν ειναι?^^[/COLOR][/B]

Loke → psofia
οχι πρωτη σειρα δεν λεει εκτος αν θες να βγαλεις καλες φωτος/ video, αλλιως τρως μονο σπρωξιμο χωρις να εχεις χωρο να το χαρεις.
2-3 σειρα ftw, βασικα μπροστα τους εισαι και εχεις χωρο και για σπρωξιδια, headbanging και οτι θες.