Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

psofia → GeRi

Στο λέω σαν φίλη σου, που σε ξέρω και in real life: κόψε τις ******** στο Black Hole, γιατί δεν ξέρεις τι έχει προηγηθεί. Μη μπαίνεις στο ίδιο τσουβάλι με βλάκες.
Ιαν 29 2009 12:23
Φωτογραφία

Melkor → -Aoshi-

μην κανεις ετσι tsundere ματαρες, εγω για πλακα το ειπα
Ιαν 29 2009 11:03
Φωτογραφία

d.neko-angel → kagemaru igano

απαντάω εδώ για να μην βγάλουμε το thread ''Το καλό και το κακό της ημέρας'' εκτός θέματος. Λοιπόν ήμουν πωλήτρια σε καταστήματα αλυσίδα. Μόνο που σε αυτούς μόνο το 25% των μαγαζιών τους το κρατάνε δύο η πάνω από δύο κοπέλες. Τα υπόλοιπα μαγαζιά, μια κοπελιά μόνη της θα κρατάει ένα μαγαζί
Ιαν 29 2009 11:01
Φωτογραφία

Namida → iristella

Το προηγούμενο σετ ήταν πολύ περισσότερο trap! Δεν έπρεπε να το αλλάξεις. Στο κοριτσάκι που έχω στο avatar μου, ξέρεις ποια ήταν η φράση που συνόδευε την εικόνα αυτή στο άνιμε; Maria is a boy!
Ιαν 29 2009 10:50
Φωτογραφία

Skiarxon → zade

Που είσαι χαμένος ρε;
Ιαν 29 2009 10:46
Φωτογραφία

Namida → chivas

Καλώς ήρθες chivas, εύχομαι να περάσει πολύ ευχάριστα στο φόρουμ μας! Πρώτα από όλα, καλό θα ήταν να περάσεις από εδώ [url]http://www.anime.gr/forums/off-topic/3119-%5Bnew-member-section%5D-few-words-about-yourself.html[/url] για να μας πεις μερικά πράγματα για σένα, και να σε γνωρίσουν και οι υπόλοιποι. Για τις εικόνες που ζητάς μπορείς να κοιτάξεις [url=http://www.anime.gr/forums/fan-art-fan-fic/]Fan Art - Fan Fic - .aNiMe//GR Forums[/url], καθώς υπάρχουν αρκετά παιδιά πρόθυμα να σχεδιάσουν avatars και υπογραφές για άλλους. Μπορείς επίσης να κοιτάξεις και εδώ [url=http://www.anime.gr/forums/art-gallery/]Art Gallery - .aNiMe//GR Forums[/url]. Από κει και πέρα το devianart είναι ένας πολύ καλός τόπος, εκτός φόρουμ, που πολλοί καλλιτέχνες αναρτούν τα έργα του. Τέλος το πιο σημαντικό, απαγορεύονται τα greeklish! Θα πρέπει να γράφεις μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες, σε όλα τα δημόσια μέρη του φόρουμ. Ελπίζω να σε βοήθησα, και να μην μου κάνει κανένας πλάκα. Έτσι φίλοι;
Ιαν 29 2009 09:52
Φωτογραφία

Namida → momO

Well, εκεί κάπου στο 2000 ήταν που η ΒΑΒΕΛ έκανε κάτι αφιερώματα του τύπου manga/anime=τσοντές, και παρουσίαζε το χώρο λες και κυριαρχούσαν τα hentai. Επιπλέον, σε μια έκθεση που είχα πάει, και παρουσιάζονταν κάποιοι ήρωες από manga τους είχαν απαξιώσει τελείως. π.χ. έγραφα "Σογκοκου, δημιουργός άγνωστος". Δεν μπήκαν καν στον κόπο να κοιτάξουν τα ονόματα των δημιουργών. Γενικά υπήρχε μια τάση να θεωποιούν το ευρωπαϊκό και "κουλτουριάρικο" κόμικ, και να θάβουν τα υπόλοιπα. Ακόμα και στα ανήλικα κόμικ, θεωρούσαν αριστουργήματα κάτι βλακείες τύπου manara επειδή αυτά ήταν προφανώς γνωστά εκείνη την εποχή. Δεν έχω ξανασχοληθεί από τότε με το περιοδικό. Αν τα πράγματα έχουν αλλάξει, αυτό είναι καλό.
Ιαν 29 2009 09:46
Φωτογραφία

Anelis → Franklin

ok τότες θα μπω μουσουνου να σου τα πω από εκεί (αλλά μάλλον θα μπορώ μετά την κυριακή) αλλά καλύτερα αν είναι να τα δώσω σε κανέναν φίλο σου που να είναι από αθήνα γιατί άμα στα στείλω με EΛTA τα μεταφορικά θα βγουν ΠΑΡΑ πολλά
Ιαν 29 2009 09:38
Φωτογραφία

d.devil → Adventurer

Ναι τους διαβασα και ειμαι συμφονος.
Ιαν 29 2009 08:34
Φωτογραφία

Zoro → Orion19

[B][COLOR=Magenta]*πετάγετε στην κουβέντα μετά από επιτυχημένη υποκλοπή συζήτησης*[/COLOR][/B] Βασίιιιτσσσκαααααα:nanana:,κι εγώ παρατήρησα την απουσία σου,όπως και όλοι μας αυτό τον καιρό:blingeye2:...στο γνωστό μέρος μόνο 2 ρεμάλια έχουν μείνει πια,δυαλιθήκαμε.:frozen: Αφού μπάινεις που δεν μπαίνεις στο forum,δεν μπορείς να περάσεις και μια βόλτα από εμεσέ?:emptyonexg1: Τέσπα,προφανώς θα μου απαντήσεις με κάποια ero ατάκα εδώ,που θα σημαίνει ότι δεν προλαβαίνεις ούτε να ανασάνεις με τις εργασίες σου και γι αυτό σε χάσαμε. Καλή επιτυχία με τις εργασίες λοιπόν και εύχομαι να τα πούμε με το καλό την ημερομηνία που είπες στην αποκάτω.:P Αντέ να βγάλουμε αυτή την δύσκολη περίοδο και να ξαναμαζευτούμε όπως παλιά όλοι μας.:wooi2: ΥΓ:τόσον καιρό ήθελα έναν τρόπο να σε πετύχω κάπου και ούτε που το σκέφτηκα το προφίλ σου[/baka marimo mode]...να ναι καλά η αποκάτω και πάλι.:wis: Cya soon then.:byejg9:
Ιαν 29 2009 07:07
Φωτογραφία

Orion19 → iristella

My wuuuuv! I'm siiick! And not my usual sick, as in ero, but physically sick... Δε φτάνει που ήδη τρέχω να προλάβω τις εργασίες, αρρώστησα κιόλας και είμαι ΓΤΠ... Πυρετός, κρυάδες και όλα τα καλά... Υπομονήη! Μετά τις 12-13 θα ησυχάσω! Πως είσαι εσύ, mai hime? Φιλάκια πολλάαααα!
Ιαν 29 2009 05:30
Φωτογραφία

laraska → Erisadesu

()_()()_()
Ιαν 29 2009 04:58
Φωτογραφία

Seirios → Tsunade-sama

sugnwmh kiolas....kakies magises,ekswghines kampies kai purinokinitoi mpakaliaroi.... ti tha legate gia fisiologikes gynaikes?????????
Ιαν 29 2009 04:47
Φωτογραφία

Adventurer → d.devil

Καλως μας βρηκες στο ADN, d.devil. Θα ηθελα να μου επιβεβαιωσεις πριν τη συμμετοχη σου οτι εχεις διαβασει τους [URL="http://www.anime.gr/forums/../%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html"]Κανονες Λειτουργιας του ADN[/URL] και οτι συμφωνεις μαζι τους :)
Ιαν 29 2009 01:58
Φωτογραφία

laraska → Erisadesu

να μια καλη εωτηση ! 20 τον απριλιο .
Ιαν 29 2009 01:34