Community Status Updates
Nighteyes → Zoro
Μου αρέσει, αλλά εντάξει δεν το θεωρώ και το καλύτερο anime όλων των εποχών. Αλλά θέλω να βλέπω και κάτι πιο ελαφρύ ώρες ώρες. Αν και το τι υπάρχει στο παρασκήνιο και το δράμα κάποιον χαρακτήρων δεν είναι και τόσο ελαφριά. Το παρελθόν της Robin μου άρεσε πολύ(νησί διανοούμενων!) και γενικά η ιδέα του ιστορικού κενού που κανένας δεν γνωρίζει, και που μπλέκονται μέσα και πολιτικά αίτια. Έχω δει μέχρι τα μέσα του thriller bark arc, από κει και πέρα συνέχισα στο manga. Το thriller bark δεν μου άρεσε πολύ και ειδικά στο anime έχω την εντύπωση ότι το τραβήξανε για να κρατήσει παραπάνω. Κάποια στιγμή θα το συνεχίσω, τα καινούργια fillers πάντως δεν πρόκειται να τα δω.
Είμαι περίεργη να δω τι "μαγικό" θα γίνει στο manga για να συνεχιστεί η ιστορία στο σημείο που βρίσκεται. (Αλήθεια εσύ το διαβάζεις; ) Ώρες ώρες είναι πολύ απρόβλεπτο.
Όσον αφορά την ηλικία, κανονικά στην ηλικία μου δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι με anime και ειδικά σε τέτοιο βαθμό. Αλλά το έχω αποδεχτεί ότι θα βλέπω μέχρι να πεθάνω εγώ ή η βιομηχανία anime. 'Κανονικά' δεν θα έπρεπε να βλέπω shonen, και σίγουρα οι λόγοι που θα με κάνουν να δω δεν είναι οι ίδιοι με έναν έφηβο(μάχες κτλ), αλλά αν έχει ενδιαφέρον και είναι entertaining, γιατί όχι; Ανάμεσα τους μπορεί να πετύχεις και κάτι καλό.
Όσον αφορά το φύλο, λογικό αυτό που είπες για το Naruto αφού έχει αντρομάνι+τραγικούς ήρωες. Στο one piece είναι σχεδιασμένοι με πιο κωμικό τρόπο και οι τραγικοί ήρωες είναι πιο συγκαλυμμένοι(αν και βεντέτα δεν υπάρχει). Πάντως σαν υπόθεση, εκεί που έχω φτάσει στα manga για μένα ισχύει one piece>naruto>bleach. Μπορεί βέβαια να αλλάξει αυτό, αν και το bleach χλωμό να το ανεβάσω βαθμίδα.
Ότι είναι όμως υπερεκτιμημένα και τα 3 anime πιστεύω ότι είναι αλήθεια.
PS. Hello και σε σένα.
Jan 28 2009 01:38
neliy → SetoKaiba
Geia sou! mipws 8a mporouses na mou e3igiseis ti diadikasia gia na apoktisw k egw auta ta polutima episodia? psaxnw edw k arketo kairo alla olo katafernw na xanomai meta apo apeires wres k na ta parataw. torrents dustixws den uparxoun polla gia ta episodia tis genias mas! please mporeis na boi8iseis?
Jan 28 2009 00:53
Seirios → Tsunade-sama
moy zhthses kati kai den sto edwsa?? me plhgoneis!
mpes msn na se kerasw oti pinw
Jan 28 2009 00:01
Tsunade-sama → kelborn3
Οι κακές μάγισσες είναι λεσβίες, εξ ου κ γιατί σε κάθε παραμύθι μια κακιά μάγισσα είναι single κ κινηγάει πάντα μια όμορφη κοπέλα που τυνχάνει να γουστάρει ένα παλικάρι.γιαυτό κ είναι πιο kinky :hahaha:
Πιο εύκολα θα σου κάτσει μια εξωγήινη χαχαχα!Τώρα αν δεν έχει το επιθυμητό στήθος υπάρχουν κ οι σιλικόνες που κάνουν θαύματα στις μέρες μας, just try it!
Jan 27 2009 23:49
Seirios → Tsunade-sama
οι μεγάλοι έρωτες από κόντρες δεν λένε ότι ξεκινάνε??να πάω εγώ κόντρα στον σοφό λαό μας??
χαχαχα
Jan 27 2009 23:45
kelborn3 → Tsunade-sama
Bασικα οι allien κοπελες δεν ειναι και τοσο του γουστου μου-(εκτος και αν συνοδευονται με στη8η σαν της tsunade-προτιμω τις kακες μαγισσες ειναι πιο kinky και επειδη δεν εχουν και πολλα πολλα με αντρες ειναι και πιο ευκολες:tensai:
Jan 27 2009 23:40
Tsunade-sama → kelborn3
Make love not war with aliens ίσως...Να σε δω πάντως να κάνεις ότι κάνει ο άλλος στο sig σου σε σ-εξωγήινη γκόμενα XD
Jan 27 2009 23:20
kelborn3 → Tsunade-sama
Ti καλυτερο λοιπον απο την εφαρμογη του ρητου make love not war-σε τελικη προω8ω την ειρηνικη συνυπαρξη του πλανητη και τις διαπροσωπικες σχεσεις των δυο φιλων-μη σου πω και την εξερευνηση του διαστηματος:gn2::oo:
Jan 27 2009 22:56
jimmare → ssj2sanji
Για να βαλεις υπογραφη πατας:
User CP---->Edit signature--->upload from my pc---->save changes
Και εισαι ετοιμος:)
Jan 27 2009 22:22
Serestrum → Tea-chan
οχι δεν κανει... εχω αλλεργια στο λιβανι και στους παπαδες...
φερε κανα yaoi manga... αυτο θα τα διωξει ολα... ολα ομως...
Jan 27 2009 21:27
Tea-chan → Serestrum
Θα φέρω παπά να θυμιατίσει και εξορκιστή παρέα με υπνωτιστή.
Κάνει;
Jan 27 2009 21:25
Serestrum → Tea-chan
μπορουμε να αλλαξουμε θεμα συζητησης...?
απο τοτε κοιταω κατω απο το κρεβατι μου...
απιστευτα αηδιαστικο παντως...
Jan 27 2009 21:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed