Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

iristella → Maya-chan
Ευχαριστώ πολύ maya chan! Έχω εξοπλιστεί με θάρρος και είμαι έτοιμη για όλα! I hope i can manage ^^!

iristella → Serestrum
Ιnterested??? I can make the arrangements....:hiding_something:
I ll have your soul in a pink ribbon btw... :wooi2::wooi2::wooi2: Btw από ποιο Manga είναι η profile pic σου?

iristella → Kenny
Thanks και πάλι kenny για τις ευχές και για τα ταχύρυθμα μαθήματα!:gotit::awww:

iristella
→
Azathoth
Sankyuu flame!!! Ι wont forget about you :333 ...μην ανησυχεις καλέ δεν πάω και στον πόλεμο... I think δηλαδή.. XDDD

iristella → ZeLiGa
Με την έννοια τι καλό παιδί που είσαι ή με την έννοια του καλά να πάθεις:hahaha::hahaha::hahaha:???? Ιn any case σ ευχαριστώ πολύ zeliga kun, να σαι καλά:wooi2:.

zade → Dante80
Ρε Dante την πρώτη φορά το χα πει για πλάκα ότι κοιμούνται μαζί σου για να πάρουν προαγωγή , αλλά από ότι βλέπω πιάνει . Γίνεται να με βολέψεις και μένα άμα σου στείλω μια ξαδερφή μου ;

GeRi → iristella
Συγχαρητηρια καλο μου!!!! καλο κουραγιο οπως λεει και η maya-chan!!!

iristella → ichigo13
Yeap green it is!!! Thank you ichi !!! Ti κάνεις εσύ πως τα περνάς?

Glastenen → a2a
καλέ άμεση δράση βλέπω ούτε fangirling hotline να ήσουνα xD οκ αν μπορείτε κάτι στα γρήγορα ανάμεσα απ'το διάβασμα θα είναι rejuvenating ^^ xD

a2a → Glastenen
Αχού! Τότε πρέπει να κανονίσουμε κάτι επειγόντως! Ας πουμε κάτι για το Σάββατο; Θα μιλήσω με τις υπόλοιπες και θα αναθέσω στη Στελίνα να σε ειδοποιήσει! Fangirling is like a drug! Without it we have withdrawal symptoms!>_<