Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Καλή τύχη ρε. Πάρε και λίγο motivation. [IMG]http://viciomotor.es/wp-content/uploads/2008/05/super_aguri.jpg[/IMG] Εγώ δε έδωσα. Γραφειοκρατικό λάθος, αρρώστια και πλημμύρα στο σπίτι... Και τώρα κλαίω.
Mar 06 2012 18:16
Photo

Maya-chan → OdyMonaxos

Μωρέ αυτοί βιάζονται, εμείς κάναμε 2 μήνες κατάληψη.... 2 έδωσα, 3 μένουν, ευχήσου μου καλή τύχη. XD Εσύ φαντάζομαι έχεις ξεμπερδέψει για τώρα.
Mar 06 2012 18:02
Photo

Fallen_Mpougatsa → redqueen

Δεν πειράζει καλέ! Όχι εμένα τουλάχιστον :Ρ
Mar 06 2012 17:57
Photo

OdyMonaxos → Maya-chan

Κακόόόόό. Δεν βιάζονται οι καθηγητές σας καθόλου όπως φαίνεται. Πόσα έδωσες και πόσα μένουν;
Mar 06 2012 17:36
Photo

OdyMonaxos → Kai

Κάνε μια πάσα τη λίστα σου στο mangaupdates ρε.
Mar 06 2012 17:24
Photo

nicolefail → Kenny

σορρυ για τα greeklish,ευχαριστω για την διορθωση μερικες φορες ξεχνιεμαι εδω! =)
Mar 06 2012 17:05
Photo

Kalamaris → Maya-chan

Ναι το ξερω.^^ Μεχρι να ερθεις θα τον εχω λιωσει!!!
Mar 06 2012 16:47
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

καλα αφου το λες εσυ...
Mar 06 2012 16:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Όχι, προφανώς. Αλλά δεν είμαι όλη την ημέρα μέσα, αυτό λέει ψέμματα, να ξέρεις. Μπαινοβγαίνω και δεν το καταλαβαίνει.
Mar 06 2012 16:23
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ep μαρια τι γινεται ολη μερα μεσα εισαι σημερα , μαθημα δεν εχουμε??
Mar 06 2012 15:51
Photo

Tsunade-sama → Osama Bin Laden

Ήμουν σε εκπαιδευτική εκδρομή με το ΚΑΠΗ σε ένα γραφικό νεκροταφείο με θέμα "Embrace Death 'Cause your End is Near", κοινώς έπαιρνα ιδέες για trendy τάφους.Θα σε πάρω μαζί μου την επόμενη φορά να μου πεις και εσύ την άποψη σου. :kill4u: Αφού επιμένετε θα σας έρθω.Να δω πως θα διαμελιστώ για να δω και την προβολή ταυτόχρονα.:sadist:
Mar 06 2012 14:34
Photo

Kai → Mike The Great

Το Gintama είναι πολύ καλό και όχι μόνο στον τομέα της κωμωδίας αλλά και σε άλλους. Ο μόνος λόγος να μην το προτείνεις σε κάποιον δηλαδή είναι αν αυτός ο κάποιος κάνει μόλις τα πρώτα του βήματα στον χώρο και δεν ξέρει έστω και σαν τίτλους (δεν ειναι δυνατόν κάποιος να έχει δει τα πάντα) κάποιες κλασσικές σειρές όπως Akira, Saint Seiya, Golgo, Gundam, Dragonball (ποιος δεν ξέρει το Dragonball), evangelion αλλά και νεότερες όπως Sengoku Basara, Kuroshitsuji, Ao No Exorcist. Χάνει αρκετές παρωδίες που έχει μέσα διαφορετικά ενώ όταν ξέρει ποια σειρά αναφέρεται ή διακωμωδεί το ευχαριστιέται ακόμη περισσότερο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως κάποιος δεν μπορεί να την απολαύσει ούτως ή άλλως.
Mar 06 2012 13:56
Photo

redqueen → klasobaniera

θα περιμενω τς εντυπωσεις σου..:)
Mar 06 2012 12:42
Photo

Maya-chan → Kalamaris

Καλάααα. Τ____Τ Αν έρθεις πάντως φέρε μου και το σκληρό μου γιατί τον ξέχασα εκεί.
Mar 06 2012 12:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Sutera

Ναι δίκιο έχεις!xD Λοιπόν, πας στο προφίλ σου ακριβώς πάνω εκεί που αφήνεις το VM. Εκεί έχει μερικές ταμπελίτσες όπως αυτήν που λέει "Statistics". Κάνεις κλικ και στα βγάζει. Μπορείς να το κάνεις για όλους όχι μόνο για σένα.
Mar 06 2012 10:52