Jump to content

Community Status Updates

Photo

Azathoth → Glastenen

ke meta les se emena :| Occupationcertified voyeurist, professional stalker
Feb 07 2009 15:08
Photo

Tea-chaniristella

"Lol at Τeachans comment about Sasuke. Η ευρηματικότητα στα σχόλια σου με αφήνει άφωνη κοπελιά![IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/hahaha.gif[/IMG] Τρέφει ανάλογη συμπάθεια για τον χαρακτήρα με αυτην που έχω εγώ για τον Jiraiya!!!" Ευχαριστώ, προσπαθώ!:hahaha::hahaha:
Feb 07 2009 14:51
Photo

Erisadesu → legeon

μπήκες μόνος σου στην μαύρη λίστα.
Feb 07 2009 14:16
Photo

Green Fury → valadorn

ελα ρε. ο τολης ειμαι.μολις εγινα μελος.Να κανονίσουμε κανενα D&D καμια μερα να νιωσουμε!
Feb 07 2009 13:53
Photo

red pyramid → ayame

Well it's a lovely picture for sure ^__^ You can something like ''Revolutionary Fanboy'' by clicking the ''user cp'' option, then click on ''edit your details'' and there you can choose the details of your profile. Try it and if you have a prob you can always tell me.
Feb 07 2009 13:52
Photo

Orion19 → iristella

Twas about friggin time! Να σου δανείσω το ακριβό μου το μαστίγιο ή έκανες και εσυ upgrade εν όψη της προαγωγής; We place ourselves in your care, my wuv!
Feb 07 2009 13:51
Photo

dmvagos → ayame

Απ' όσο ξέρω το xxx είναι και καλά "μεταβλητή" και το HOLiC το 2ο συνθετικό μιας λέξης. Π.χ alcoholic, workaholic κτλ. Αν και λέγεται ότι το xxx είναι σπόντα στα ονόματα των Maru και Moro (Maru-dashi και Moro-dashi που σημαίνουν "expose one's self in public"). Αλλά πάλι μπορεί να είναι και τα δύο :P
Feb 07 2009 12:50
Photo

Kakashinote → dOOpLiSSaKoS

ναι αν θες το code μου θα στο κανω pm. αν παιζεις και brawl and world tour θα ηταν ακομα πιο καλα.
Feb 07 2009 12:48
Photo

Zoro → zade

Καταρχάς σχετικά με το κάπνισμα...ναι,είσαι πιο καλός "αντικαπνιστής" από μένα παραδέχομαι,αλλά κατά λίγο μόνο. : P Δεν δήλωσα ότι σχεδιάζω να δοκίμασω,αλλά ότι ύπο τις κατάλληλες συνθήκες(παρέα,λιώμα κλπ) ίσως και να του έδινα μια προσπάθεια,αλλά ίσα ίσα για να δω πως είναι...δεν πρόκειται να την πάθω,δόξα το θεο έχω άλλες εξαρτήσεις σε αυτή την ζωη και μου αρκούν. Σχετικά με το post σου ναι,εννοείται πως δεν παρεξηγήθηκα...το ξέρω το υφάκι σου και έχω δει και κάποιων άλλων μέλων που παίρνουν παρόμοιο και έχω συνηθίσει πια,γενικώς δεν είναι του στυλ μου να παρεξηγούμαι,άλλωστε δεν είπες και τίποτα το τόσο συγκλονιστηκό... ...όλοι γνωρίζουν την πικρή αλήθεια που περιέγραψες!:hehe:
Feb 07 2009 11:59
Photo

iristella → zade

Ε ναι μωρέ κατάλαβα ότι απλά ζήλεψες επειδή όταν το έκανες εσύ δεν σου έδωσαν θέση εξουσίας οπότε είπα να δείξω μεγαλοψυχία :P... Άνθρωποι είμαστε στο κάτω κάτω. Τhanks και πάλι
Feb 07 2009 11:49
Photo

zade → iristella

Λογικό μου ακούγεται . Τι λόγο είχες να παρεξηγηθείς επειδή αποκάλυψα δημόσια ότι κοιμήθηκες με τον admin προκειμένου να αποκτήσεις θέση εξουσίας . Ποιός παρεξηγείται άλλωστε με με τέτοια θέματα. Καλή τύχη σαν mod.
Feb 07 2009 11:43
Photo

iristella → zade

Ευχαριστώ για τις ευχές να σαι καλά :gotit:... Ιt s ok δεν παρεξηγήθηκα, δεν είχα λόγο άλλωστε... Ο οdin εννοεί την πράσινη μπάρα που αντικατέστησε την μπλε...
Feb 07 2009 11:38
Photo

zade → Zoro

Επειδή ξέρω ότι δεν παρεξηγείσαι , γι αυτό έγραψα αυτά που έγραψα στο θρεντ για τον νέο mod. Άμα παρεξηγείσαι , τότε έχω πέσει έξω στην εκτίμησή μου για σένα . Είδες πως το έφερα το θέμα ; Έτσι΄ωστε να μην μπορείς να μου πεις ότι παρεξηγήθηκες . xD
Feb 07 2009 11:30
Photo

ayame → dmvagos

Hello! I want to ask sth: what does xxxholic really mean? Is there an interpretation from CLAMP?
Feb 07 2009 11:23
Photo

zade → iristella

Κατ αρχην μην με παίρνεις σοβαρά , δηλαδή μην παρεξηγείσαι με αυτά που λέω. Ξέρεις με ποιό τρόπο τα λέω και πως τα λέω. Καλή δουλειά από δω και πέρα. Και τι λέει το παιδί-καλόγερος για νέο user bar ; Εγώ δεν το είδα. Που είναι ;
Feb 07 2009 11:20