Community Status Updates

Nighteyes → NemuiNeko
Όντως, πιθανότατα να σε χρειαστούμε για να κλείσουμε τμήμα. Για κέντρο μιλάμε, όσο για τις οδούς μην ανησυχείς. Στην ανάγκη, θα σου κάνω χάρτη ή συναντιόμαστε και πάμε μαζί.:congrats:
Με τα χρήματα είσαι ΟΚ; Το αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν διάβασες τελικά την συζήτηση που είχα με τον Kyuubi.

Leon → Shikamaru
Δεν είναι από anime. Είναι comic, το Keepers of tha Maser του Frezzato

NemuiNeko → Nighteyes
ba.. Eimai teleiws Lazy cat pu leei kai to neo nickname :P An den me parei kapoios apo to xeraki na pame den kserw ti tha ginei... Twra teleftaia trexw gia eksetastiki + diplwma gia aftokinito kai den prolava.. Kai esy tha ksekiniseis fetos? an exei kanena kentriko (giati kai tis odous na dw den tha katalavw pu akrivws peftoun) pes na paw na graftw.. twra an thelete kosmo gia na vgalete kanena tmima,glad to be of service,an volevei erxomai :)

NemuiNeko → ssj2sanji
den to exw katevasei akoma... alla pistevw oti an psakseis sto [url=http://www.torrentz.com]Torrents Search Engine[/url] kai deis kai ta comments olo kai kanena ebisto torrent tha vreis na katevaseis

digitaltracker → Seraphimon-T.K.
Για το LIFE
[url=http://bt.avistaz.com/details.php?id=f59b00dcbf52af0af1e0718d7e75b27406112a00]LIFE Complete Series - Torrent Details - AvistaZ Asian Torrents[/url]
Θελει registration
...Θα βαλω και εγω να seedαρω...

Shikamaru → Emmanouela
ρε τον γελοιο!!!!!!!μετα απο αυτο αλλαζω γνωμη για τον λυκειαρχη μου αλλα και παλι ρε συ που κολαει η καταληψη με την εκδρομη δεν μπορω να καταλαβω ετσι και αλλιως 1 εβδομαδα κανατε τι να πουν τα περσινα 3τακια σε μας που πηγαν Κρητη ενω ειχαμε κανει 2 βδομαδες καταληψη,καλα οι καθηγητες δεν ειπαν ξερω γω τιποτα για να πατε ή εσεις δεν κανατε κατι για να του αλλαξετε γνωμη?????η εκδρομη στην 3 λυκειου ειναι ιερο πραμα

Emmanouela → Shikamaru
κοιτα λιγο μετα αφου ξεκινησε η χρονια μας ηρθε καινουργιος λυκειαρχης...μιλαμε για πολυ παπαρουνας ο τυπος! λεγαμε λοιπον να παμε 6ημερη στην ιταλια τα χριστουγεννα αλλα κανεμα καταληψη μια βδομαδα...και επειδη ο τυπας ηταν πολυ παπαρουνας οπως σου ειπα δεν μας πηγε....συν οτι μοιραζε αποβωλες στα παιδια της τριτης για ψιλου πηδημα....ηταν πολυ κολλημενο το ατομο! καυχιωταν κιολας οτι σε ενα αλλο σχολειο που ηταν ενα παιδι εχασε τισ πανελλαδηκες εξαιτιας του γτ του εδωσε λεει 5νθημερη αποβωλη και το παιδι ηταν τσιμα τσιμα στις απουσιες...παρε και καταλαβε λοιπον...!

Shikamaru → Emmanouela
ναι ομως ποια ηταν η δευτερη επιλογη που ειχαμε..... ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ και διαλεξαν οι βλακες Ρωμη ολα τα σχολεια στην Θεσσαλονικη θα πανε Βαρκελωνη μονο ο δικος μας διευθυντης δεν ηθελε γιατι ολα τυχαινουν παντα σε μενα :cry5::cry5::cry5: εμενα ειναι το ονειρο να ζησω εκει :nanteee:και εχω και τους φιλους μου απο πανω να με κοροιδευουν :deadga6:
γιατι ρε συ σας πηγαν μια 1μερη μονο εγω ξερω οτι τα σχολεια στην Αθηνα σε κατι τετοια ειναι πολυ φευγα μηπως ειχατε κανει τιποτα και σας τιμωρησαν:erk:,λεω γω τωρα?

Hazuki → psofia
Re poios se peiraxe, na ton mpoukoso sta souvlakia na sks :P Death by pitogira, made of heaven :P

Emmanouela → Shikamaru
no worries ρε! σιγα!
........ΘΑ ΠΕΤΕ 7ΗΜΕΡΗ ΣΤΗ ΡΩΜΗ??????? αυτο ηταν...τωρα θα πεσω σε καταθλιψη!!!!!! (εμας μας ειχαν παει μια μονοημερη μονο στη τριτη λυκειου...)

Shikamaru → Emmanouela
ενα θα σου πω αυτη την βδομαδα πηρα βαθμους:frozen::frozen::frozen:αλλα τελικως τα πηγα καλυτερα απ'οτι περιμενα :himitsu::himitsu: ευτυχως παει και αυτο σειρα εχει η 7ημερη στην Ρωμη :burningbe3::burningbe3::burningbe3:
Υ.Σ γιατι σε πρηζω με ολ'αυτα δεν ξερω:unlucky::emptyonexg1::borednn9: