Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Zoro → ssj2sanji
ζηλεύω το avatar σου,τέλειο είναι,γιατί να μην βρίσκω εγώ τοσο καλά?:if:

Seirios → Emmanouela
ρε εχς δει κατι πορτοκαλο-κίτρινα και κάτι πρασινα profiles kai exw friksei...evlepa meta to diko mou na mou perasei gt tyflothika xaxaxa

Seraphimon-T.K. → digitaltracker
You're a LIFE saver XD
Ευχαριστω πολυ! Αυριο θα το βαλω να κατεβαζει :3
Τωρα αρχισες τα dorama,ε?

Emmanouela → Shikamaru
Αυτος ελεγε ρε παιδι μου οτι χασαμε μαθημα και δεν με νοιαζει καλα να παθετε να μην κανατε καταληψη και ισως τοτε το συζηταγαμε...εμεις καναμε τα παντα για να παμε ειχαμε βρει μεχρι και καθηγητες αλλα ο λυκειαρχης ηταν πολυ μεγαλος παπαρουνας και *$*&$()@!ελπιζω να καταλαβες...
και εξ'αιτιας του χασαμε αυτο το ιερο πραγμα!!! :'(

Erisadesu → legeon
αφου έγραφες οτι κανεις πλάκα.
δεν νευρίασα σε πειράζω.
.αλλα μπορεί και όχι

legeon → Erisadesu
κοίτα ελπίζω να μην θύγεσαι απο αυτά που λέω.:D
αν ναι πέστο μου για να ξέρω.εντάξει?

Nighteyes → NemuiNeko
435€ για 4 μήνες σε 3 δόσεις, η πρώτη στην αρχή. Μάλλον 2 φορές την βδομάδα από 2 ώρες το μάθημα.

Seirios → Emmanouela
δεν είναι χαρούμενοι άνθρωποι αυτοί σαν και εμάς...είναι ξενέρωτοι..

NemuiNeko → Adventurer
Ela rey! Apfff,nomiza tha ta legame mia kai kali sto party,alla eleos,tha vrethoume dld meta apo 1 mina.. pio poly fenetai twra >.< An exeis kairo aftes tis meres me eksetastikes kai tetoioa psise gia kanenan kafe,einai poly efxaristi i parea twn melwn tou anime.gr kai as eimai wres wres too shy gia sas :3
Sto party 13/2 tha ertheis? tha paw apo nwris afti tin fora kai tha katsw mexri kleisimo na efxaristithw j-pop kai kammeno kosmo >.< Den nomizw na einai o zauk opote tha eisai apo ta elaxista atoma pu kserw! be there! xD

NemuiNeko → Nighteyes
Οχι δεν διαβασα αλλα πες μια τιμη περιπου για ποσο καιρο/μαθηματα ,αν και δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα (στην τελικη γινομαι και λιγο golden boy,παω κανω 2-3 δουλειες σποντα σε κανα internet caffe και τα μαζευω)