Community Status Updates

dOOpLiSSaKoS → Kakashinote
Thx για το add! :)
Ερώτηση...Mario Kart Wii παίζεις έτσι?

iristella → Mad_Hatter
Και αυτό και το Naruto subforum. Kαι εννοώ όλα τα threads. Μasochism over 9000 λέμε... Και φαντάσου ξεκίνησα από το Bleach manga γιατί είναι το μικρό subforum σε σχέση με τo Naruto οπου γίνεται ο κακός χαμός.

Mad_Hatter → iristella
[I]In any case να σας πληροφορήσω ότι το thread θα περάσει από σταδιακό καθάρισμα από την αρχή μέχρι την τελευταία σελίδα [/I]
jesus θα καθαρισεις 58 σελιδες?????

Nighteyes → NemuiNeko
:hi:
Τελικά τι αποφάσισες για τα Ιαπωνικά; Ελπίζω να σε βοήθησαν οι πληροφορίες που σου έδωσα.
Με γεια και το καινούργιο όνομα.

iristella → ichigo13
Καλό κουράγιο και καλή δύναμη για το πανεπιστήμιο. Καλορίζικο το αυτοκίνητο!!!

tsintori → iristella
Ευχαριστώ πολύ. Το διάβασμα καλά πάει. Καλή επιτυχία και στην εξεταστική σου. Θα το κατεβάσω μάλλον αύριο και θα σου γράψω. Καληνύχτα....

Ephialtes → valadorn
ελα ρε, ο φιλος του Γιαννη που ημασταν μαζι στο Φρουριο ειμαι :D
και οντως μας αρεσουν πανω κατω τα ιδια ανιμε
εισαι και "Metal Maniac" απο οτι βλεπω ευγε:riiight:

iristella → tsintori
Έλα μου... Sorry Που δεν απάντησα πιο πριν αλλά είμαι σε φάση μελέτης και περισυλλογής οπότε όσο multitasker Και να είμαι η ταχύτητα μου έχει πέσει.
Ευχαριστώ για τις ευχές!!! Να σαι καλά tsi kun! Εσύ πως πας με το διαβασμα?
Για το Maria Holic κατέβαζε από [URL="http://www.lolipower.org/"]lolipower[/URL]. Kαλή ποιότητα από gg μεγάλες ταχύτητες και όλα αυτά μόνο με ένα κλικ.
Have fun και περιμένω εντυπώσεις...

tsintori → iristella
Γεια και πάλι. Τελικά είπα να κατεβάσω το Maria Holic. Θα μου πεις ένα site που να έχει τα επεισόδια σε καλή ποιότητα; thanks.

Adventurer → aiord
Επειδη ειδα το εχεις απορια, η υπογραφη σου φαινεται σε καθε πρωτο ποστ που κανεις σε μια σελιδα, κοινως αν κανεις δυο ή παραπανω posts στην ιδια σελιδα θα φαινεται μονο στο πρωτο.

aboumonkey → Dante80
Χαίρεται!Αφήνω vm για να σου πω ότι τα links από you-tube στο πρώτο post σου για το Hidamari Sketch δεν δουλεύουν.