Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zauk-Lain- → iloveL

axemmm,τι λεει ολα καλα?Στις 15/02/09 παιζουν οι NO USE FOR A NAME στο anclub.Τιμη 25euros..εγω θα παω αμα το ψηνεις στιλε να κανονισουμε..
Feb 10 2009 15:54
Photo

ssj2sanji → dOOpLiSSaKoS

καλουτσικο ε,και απο το επεισοδιο 19 και μετα θα εχει πολυ ξυλο:) σου ειπα πρεπει να εχεις υπομονη:)
Feb 10 2009 15:49
Photo

Erisadesu → zade

για τη ******* που πεταξε ο adventuer όταν είπα Life is a bitch...και είπες εσύ ότι Ι was owned...ενώ οι adventurer είναι χίλια χρόνια πίσω μου και δεν μπορεί να μου την πει ειδικά με κλισέα ατάκες τέτοιου είδους. .
Feb 10 2009 15:04
Photo

videl → Shikamaru

tha eimai dimeni ipiretria k tha foraw kata pasa pithanotita k neko mimi XD
Feb 10 2009 15:03
Photo

RAvENTE → Kenny

:hihi2:
Feb 10 2009 14:38
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Ναι όντως η σειρά έχει πέσει μετά το τέλος του SS αλλά προσωπικά την βρίσκω ακόμα ενδιαφέρουσα. Απλά στα τελευταία 150 chapters δεν έχει προχωρήσει καθόλου η πλοκή. Νομίζω όμως οτι σιγά-σιγά έχει αρχίσει να ανεβαίνει κάπως. Ο Αιζεν rules. Απλά.
Feb 10 2009 13:54
Photo

Cassiel → lily

Ε ναι στα πανηγύρια όλοι πρώτοι ήμαστε:hihi2:.Έχω αποφασίσει τι θα ντυθώ εδώ και ένα μήνα (καθώς και τα cosplay των επόμενων 3ων πάρτι) και μου έχει βγει το λάδι και το χρήμα στην προετοιμασία του όλο αυτό τον καιρό.Προχθές επιτέλους τα τέλειωσα όλα και πιστεύω λογικά θα είναι το καλύτερο μου:P.Τι είναι;Δεν λέω:hiding_something:. Surprise:kill4u:!!!Πάντως όχι συνηθισμένο και σίγουρα "εκτός εποχής":joyful:.Εσύ δεν θα ντυθείς κάτι να ήμαστε ακόμα περισσότεροι:drink:;
Feb 10 2009 13:36
Photo

Sunabouzu → Lomar

ειναι απο το ανιμε Monster :P ειναι συλλογή σκηνων απο το Ending του, με θεμα 1 βιβλιο για το οποιο μιλαει στο ανιμε παντως η τεχνοτροπια του Monster διαφερει απο το gif... εξαιρετικος τιτλος, αν δεν το χεις δει θα σου λεγα να το ξεκινησεις
Feb 10 2009 13:31
Photo

Lomar → Sunabouzu

φίλε έχεις κάνει απίστευτη δουλειά με τα gifάκια! και το πιο απίστευο είναι το θέμα απο το gif monster2, απο το οποίο τυχαία έχω βρεί μια φώτο πολύ παλιά, αλλά δεν μπορώ να βρώ που ανήκει! για anime τεχνοτροπία δεν μου κάνει, anyway, αν μπορεις να μου δώσεις περισσότερες info για το θέμα αυτού του gif με έχεις υποχρεώσει :-)
Feb 10 2009 13:22
Photo

Anelis → legeon

legeon θέλουμε ή επιβεβαίωση στο θρεντ [url]http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/5814-tv-series-pictures-trivia-14.html[/url] ή hint!!
Feb 10 2009 12:58
Photo

zade → Erisadesu

Αυτό που είπες σε κάποιον "Μόνο ο zade γέλασε" . Αυτό δεν κατάλαβα. Δεν κάθομαι να βρω τώρα το ποστ βαριέμαι .
Feb 10 2009 12:04
Photo

zade → Dante80

Βασικά είδα το ρόστερ μου και από ότι βλέπω δεν έχω στρουμπουλή. Θα ρθώ αυτοπροσώπως να το κανονίσουμε. Πάντως αχόρταγος είσαι . Σχεδόν κάθε μήνα έχουμε και νέο team Member. Και σαν να μην έφτανε αυτό , με το που σου πρότεινα και κάτι παραπάνω ,κατ ευεθείαν δέχτηκες. Turbo Admin . Δεν κουράζεσαι ποτέ ;
Feb 10 2009 12:01
Photo

zade → iristella

Σου μίλησε και γι αυτό ο Dante ; Μα μου είχε πει ότι θα παρέμενε μεταξύ μας ! Το αποκάλυψε όμως. Τελικά ούτε έναν άγνωστο τύπο που συνάντησες τυχαία στο ίντερνετ δεν μπορείς να εμπιστευτείς στις μέρες μας . Αλλά εντάξει είσαι μεγαλόψυχη . οπότε το εκτιμώ αυτό. :P
Feb 10 2009 11:57
Photo

Phantom DuckKenny

Μπορώ να αναφέρω πολλά ακόμα, αλλά το thread θέλει μαζικό update :sigh2:.
Feb 10 2009 11:52
Photo

Glastenen → Erisadesu

το 'χω αυτό XD
Feb 10 2009 11:17