Community Status Updates

Lomar → Sunabouzu
domo arigato gozaimasu! βρήκα στο youtube την εξιστόρηση του παραμυθιού προτού ξεκινήσει το ανιμε, και έπαθα ζημιά, μετράει άσχημα, και ακόμα περισσότερο οτι είναι μέρος απο ανιμε αυτό το bakemono... big thnks, i owe you one :-)

Zoro → Tsunade-sama
ΟΚ δεν θα σε θίξω...θα σου κάνω κομπλιμέντα για να έχω καλύτερα αποτελέσματα(νομίζω ξέρεις που αναφέρομαι:hehe:)...ετοιμάσου,kukuku xD
Καλή Επιτυχία και σε σενα με τις εξετάσεις και κουράγιο,ένας μήνας(και κάτι) έμεινε. :3
Βράχια,καβούρια και Seirios ε;:orly:
Ενδιαφέρουσα ιδέα,αλλά δεν μπορώ...θέλω εσένα να τον ηρεμίσεις...γίνετε άγριος μερικές φορές και με τρομάζει.:nanana:

Zoro → ssj2sanji
Well Done,ειδικά το τελευταίο μου άρεσε πολύ,θένκ γίουυυ.:)
Αλλά ήταν 5 οι εικόνες και όχι 9,έλειπαν 4...αν μπερδευτηκες ή τίποτα παρόμοιο,στείλε λίγο κι αυτές,αν πάλι όχι και αυτές ήταν,τότε έγινε,είναι αρκετές.
Να 'σαι καλά.:)

Tsunade-sama → Zoro
[μα τι γλυκούλα που είναι αυτή η Camie...και το ότι είναι τόσο αθώα μου θυμίζει άλλο κορόιδο *kukuku* ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε xD]
Μην θίξεις καλύτερα γιατί θα έχεις άσχημα ξεμπερδέματα...πως ήταν ο Zoro όταν η Caimie του έλεγε αν είναι φίλοι με τον Hachi, πολύ χειρότερα!:kakaka:
Κ πες με Sakura μετα, πες με Tsunade, όπως σου αρέσει...:hahaha:
Καλές επιτυχίες καλό μου με τις εξετάσεις σου.Αποτελέσματα ακούω κ ζηλεύω...Μου φαίνεται αιώνας μέχρι να τελειώσω αν σκεφτείς ότι σήμερα έδωσα το δεύτερο από τα 6 μαθήματα μου...:zetsubou:
Αντε να ξεμπερδεύουμε να σε δούμε από Ελλάδα μεριά, να σε στείλω μέχρι τα βραχάκια να...κάνεις παρέα στα καβούρια!Εκτός κ αν θέλεις να σου φωνάξω κ τον φίλο σου τον Seirio να λέτε κ καμιά κουβέντα όσο κάνετε παρέα στα καβουράκια χιχιχιχι!

Zoro → ssj2sanji
Αν δεν μου στείλεις το pm,που θε να ξέρω;:hahaha:
Αλλά μην μου στείλεις 9 διαφορετικά pms,δεν έχω χώρο δυστυχώς,στείλε μου ένα με και τις 9 εικόνες μαζεμένες.

kantoros → Cassiel
eftase telika to mail.to test petuxe,twra pleon xes:>
thx gia tin sumvouli.an kai me ta frontistiria,ante na vrw xrono na vgw eksw apo to spiti..
ta leme se liges meres

Zoro → ssj2sanji
Το email δεν είναι απαραίτητο να το βάλεις,απλά κάνε "Browse" ή "Αναζήτηση" τις εικόνες από το pc σου(χωρίς να κλικάρεις κάποιο από τα 2 κουτάκια κάτω από το "Browse" ή "Αναζήτηση"),πατάς "host it!" μετά και,αφού σου το φορτώσει,αντιγράφεις το [B][U]τελευταίο κάτω[/U][/B] link που σου είπα,έχει κάποια γράμματα και ένα + να πατήσεις για να το εμφανίσει(για την ακρίβεια λέει "+ Show Avanced Linking"),το κάνεις copy(αντιγραφή) και μετά πας στο pm και πατάς αυτό το εικόνιδιο [IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/insertimage.gif[/IMG]και κάνεις paste(επικόλληση) το link που αντέγραψες.
Αυτό για μια εικόνα,ξανακάνεις το ίδιο για τις άλλες 8.
Αν δεν κατάλαβες κάτι ξαναρώτα,έχω και εναλλακτική μέθοδο.;P

ssj2sanji → Zoro
βασικα δεν καταλαβα απλος μου ζηταγε να κανω upload μια εικονα και να βαλω το email μου

Zoro → ssj2sanji
Κι εγώ από photobucket ψάχνω,αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ.:P
Για να μου τα στείλεις,ανέβασε τα ένα ένα στο [url=http://imageshack.us/]ImageShack® - Image Hosting[/url] από το pc σου και αντέγραψε το τελευταίο κάτω link που σου δίνει(αυτό που θέλει να πατήσεις κάποια γράμματα και ένα + για να το εμφανίσει,κάτω κάτω βρίσκεται αφού πατήσεις να φορτώσει την εικόνα από το pc σου)και αφού έχεις ανοιχτό το παράθυρο του pm πατάς αυτό το εικονίδιο[IMG]http://www.anime.gr/forums/images/editor/insertimage.gif[/IMG] και αντιγράφεις ένα ένα τα 9 links.
Θα σου πάρει κάνα 5λεπτο λογικά....αν δεν κατάλαβες κάτι,ρώτα.;)

ssj2sanji → Zoro
ειναι ετοιμα τα (9) avatar πως στελνεις με pm???? κοιτα δεν ξερω εαν ειναι και καλα αλλα προσπαθησα.σου Προτεινω το photobucket.com

zade → Erisadesu
Στο legeon απάντησα εγώ που είπε για τις <<τρεις τελείες>>. :hahaha: Ούτε καν το παρατήρησα αυτό που είπε ο adventurer.

AquaLayzeR → anime-dono
Περίεργο εγώ νόμιζα πως κόλλησες με καμιά σειρά δεν περίμενα games.Εγώ αυτήν την περίοδο παίζω Warhammer Dawn of War Soulstorm το ξέθαψα καταλάθος και είπα να το αρχίσω μιας και έχω παίξει κάποια από τα προηγούμενα.Πάω να συνεχίσω εγώ, τα λέμε....

Radagast → aboumonkey
Aν νομίζεις πως το studio4c είναι υπερεκτιμημένο, δοκίμασε να δεις και τα εξής και μάλλον θα αλλάξεις γνώμη...
Mind game (movie), tekkon kinkreet (movie),
Κι αν δεν σε ξετρέλανε το country doctor τσέκαρε το atama yama (10λεπτο του ίδιου)

Raven Princess → ANM
Aστα δεν ειναι ζωη αυτη!!!!Εγω ειμαι θεωρητικη και θελω για νηπιαγωγων ή παιδαγωγικα(αναλογα τα γραπτα!!!)