Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → iristella

Ευχαριστω. Δεν πολυμπαινω γτ ειμαι χαλια +_+
Feb 09 2009 21:08
Photo

digitaltracker → iloveL

oh you re too kind... :wooi2: απ' οτι φαινεται ακουμε εντελως τα ιδια! λολ!
Feb 09 2009 21:05
Photo

Seirios → Emmanouela

η πρωτοτυπια δεν είναι παρά ένας τρόπος να είσαι διαφορετικός,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το κάνεις σωστά,όσο πιο πολύ πρωτοτιπίσεις με θετικό τρόπο πλησιάζεις τον να γίνεις γαμάτος,άμα είσαι ίδη γαμάτος και γίνεις απλά πρωτότυπος στην πραγματικότητα έχεις ξεπέσει....με λίγα λόγια ο γαμάτος ,μπορεί να κάνει πρωτότυπα πράγματα καλά,και κοινότυπα πράγματα καλύτερα από τους άλλους...... χααχαχαχαχαχαχ
Feb 09 2009 20:52
Photo

Seirios → Emmanouela

θα έλεγα καλύτερα ότι τείνουμε να είμαστε γαμάτοι....οι πρςτοτυπία είναι κάτι υποκειμενικό...αλλά ο σωστός ο κακός φαίνεται!!!
Feb 09 2009 20:36
Photo

ssj2sanji → Zoro

i am back,βρηκα μερικες photo του zoro θα ηθελες να στες μετατρεψω σε avatar(δλδ στο οριο που μας αφηνη το anime.gr)?????
Feb 09 2009 20:30
Photo

ssj2sanji → Kakashi_fan

καλως ηρθες στο forum συμπατριωτη και εγω male ειμαι.βλεπω οτι σου αρεσει το naruto,και εμενα,βασικα ειμαι στο latest chapter και ειναι τελειο:)εσυ??
Feb 09 2009 20:24
Photo

Kakashinote → dOOpLiSSaKoS

να σου πω, κανε μου και εσυ pm τα δικα σου codes για να σε κανω και εγω add. ok?
Feb 09 2009 19:39
Photo

Hellraider → .::Rey::.

Αν ενδιαφέρεσε για sports anime τσέκαρε τα major(baseball)eyeshield21(american football) overdrive(ποδηλασία) slam dunk (basketball). Το πρώτο το πάει προς το seinen το δεύτερο είναι τυπική WSJ σειρά και το τρίτο έχει λίγο από όλα.Στο τελευταίο είμαι στην αρχή ακόμα και το μόνο που μπορώ να πώ είναι οτι έχει πολύ γέλιο ;) Και πίστεψε με όλα τα λατρεύω και δεν ήξερα τίποτα για αυτά τα αθλήματα (με εξαίρεση το slam dunk)
Feb 09 2009 19:38
Photo

AquaLayzeR → anime-dono

Σπέρα...Τι έγινε με το prog για το ps2 δούλεψε??
Feb 09 2009 19:16
Photo

Kakashi_fan → ssj2sanji

Περασα να αφησω τη καλησπερα μου συμπατριωτη/τισσα [COLOR="LightBlue"](δεν ειμαι σιγουρος, πολλα αγορια στο φορουμ εχουν αφησει το πεδιο του φυλου στο προφιλ στο default "female")[/COLOR]
Feb 09 2009 19:10
Photo

Shikamaru → videl

θα ειναι ενας με μια ζακετα-σκελετο και afro μαλλι,εσενα πως θα σε αναγνωρισει?
Feb 09 2009 17:19
Photo

videl → Shikamaru

ok na m peis mono pws tha ton anagnorisw
Feb 09 2009 16:54
Photo

iristella → jimmare

thank you jimmare kun!!! Ελπίζω να είσαι καλύτερα τώρα. Περαστικούλια!
Feb 09 2009 16:02
Photo

Shikamaru → videl

κοιτα επειδη εκεινη την ωρα εχω προπονηση μαλλον δεν νομιζω να μπορεσω να'ρθω αλλα μαλλον μπορει να στειλω τον αδερφο μου και αν θες δωστα σ'εκεινον ok?
Feb 09 2009 15:48
Photo

Night Wizard Seal → Harukasailor

γεια σου χαρουκασειλορ προσπαθησα να σου στειλω ενα πμ (ιδιωτικο μηνυμα)αλλα δν δεχεσαι μνματα .......................δεξουμε ως φιλο και στειλε κανα μηνυμα θα χαρω πολυ να τα πουμε:):):):):):):):):):):):):):):):)
Feb 09 2009 15:35