Community Status Updates
Zoro → mono
Μα με τέτοιες καμμένες ταινίες που βάζεις στο trivia περιμένεις και απάντηση?:hahaha:
...ακόμη και στην προσπάθεια κωλόνουν όλοι,τα δικά μου πόδια ήδη κόπηκαν!:P
Μου φαίνετε από δω και πέρα θα πρέπει να τις δίνεις πακέτο με ένα hint...δεν χαροπαλεύεσαι!!!
...την επόμενη φορά που θα ρθω(αν αντέξεις την συμπαθέστατη παρουσία μου πάντα xD) θέλω εντατικά μαθήματα:hehehe:...για την ώρα όμως...hinto plz!:yellowcard:
Feb 09 2009 23:36
Black Kaiser
→
Azathoth
Για τον Barragan-sama λες ? Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται σαν ο πιο ενδιαφέρων εσπάντα. Ειδικά η φάτσα του μοιάζει σαν να λέει "Καλά την πάτησες τώρα. Ετοιμάσου για φάπες." Κρίμα που δεν είναι #1.
Κοίτα το κάτω αριστερά πάνελ. Ο ορισμός του bad-ass.
[url=http://www.onemanga.com/Bleach/328/15/]Bleach 328 page 15 | One Manga[/url]
Feb 09 2009 23:22
Zoro → Tsunade-sama
ωωω μετά από τόσες φορές που τα άκουσα,μου ήρθε κι εμένα η όρεξη να τα επισκευτούμε μαζί,αλλά μετα σκέφτηκα ότι μάλλον θα καταλήξω έτσι-->:beaten:(για πολλούς λόγους) και είπα να αφήσω την ιδέα.:P
(εκτός κι αν όντως δεν μπορείς χωρίς εμένα τόσο πολύ και με θερμοπαρακαλάς,οπότε θα σου δωθώ xDDD)
inner laugh ακούω btw,μήπως να σε λέω σάκουρα από δω και πέρα?
(μην παρεξηγηθείς,είμαι φαν...κι ας την μισούν τόσοι...φοβερό μαλλί έχει και πολύ γλυκούλα την βρίσκω,με ένα touch από bi4tch,ότι πρέπει:nanana:)
Κι εγώ ένα από τα ίδια,διαβάσματα...σήμερα είχα την δεύτερη εξέταση(θέλω να πιστεύω πως πήγε καλά,σύντομα βγαίνουν τα αποτελέσμα) και είμαι εδώ και μερες άϋπνος,σε αντίθεση με τον φίλτατο φύκιοκέφαλο...2 ώρες πρέπει να κοιμήθηκα σήμερα.:frozen:
(μια φορά αντέχω ακόμη πάντως,δεν με ξεφορτώνεσαι xD)
Όπως κατάλαβες η εικόνα ξεγελάει λοιπόν...τον L έπρεπε να χω βάλει.:borednn9:
Τέλος,βλέπω προχωράμε σταδιακά την αγαπημένη πειράτικη μας σειρά...εύγε,κι εγώ το εφτασα στο 387(απόψε θα το κάψω και θα δω το 388 πάση θυσία μετά από τόσα καλά που ακούω) και έχω να πω ότι η σειρά ξαναέπιασε τις παλίες καλές μέρες με τις πλάκες...τέρμα τα lame jokes του thriller bark,σε μερικά έπεσα κάτω...(όπως εκεί που η Camie λέει για τον Hachi "oh,so he's your friend?" και γυρνάει ο Zoro με θυμωμένο πρόσωπο και κόκκινο φόντο και λέει "HE'S NOT OUR FRIEND!" και τρομάζουν οι άλλοι 2,απλά epic...γενικώς είχαν πολλά καλά αστεία αυτά τα επεισόδια,όλοι είχαν το μεριδίο τους).
[μα τι γλυκούλα που είναι αυτή η Camie...και το ότι είναι τόσο αθώα μου θυμίζει άλλο κορόιδο *kukuku* ονόματα δεν λέμε,οικογένειες δεν θίγουμε xD]
...ουφ,ρούφηξες και το πρώτο απ τα φημισμένα σεντόνια μου,be proud!: P
Feb 09 2009 22:22
::Eye Rean:: → °•πίΟu-πίΟu•°™
Xaxa lol, ego ni, mia xara :D
Apo dora pira albums k mia gamati diskothiki :D Alla i kinisi eixe simasia, k etsi ki allios kai na mi mou pernane tpt pali teleia itanee ^^ :D
Feb 09 2009 22:07
Tsunade-sama → Zoro
Μάλιστα...έμαθες κ συ τα... βράχια αγαπητέ Zoro!
Τι κρίμα που ο καιρός δεν ενδείκνυται για παραθαλάσσιες εξορμήσεις σε βράχους και οτιδήποτε άλλο βραχοειδή...χιχιχιχι *inner laugh*
Κατα τα άλλα, διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα...κ λίγος ύπνος...Αλλά από υγεία σκάω πανάθεμα με! :)
Εσύ, πως πάει το διάβασμα?Για ύπνο δεν θα ρωτήσω...δεν πιστεύω εσύ να έχεις τέτοιο πρόβλημα!Εξάλλου η εικόνα μιλάει απο μόνη της :)
Feb 09 2009 21:59
Tsunade-sama → Yu_Kanda
Ρε Kanda,πως ανέχεσαι να σου συμπεριφέρεται έτσι ενα bean sprout σαν τον αποκάτω (Seirios)?Εμπρός λοιπόν σήκωσε την σπαθάρα σου κ πες ΟΧΙ (σαν τον Μεταξά...) στην σκλαβιά κ την δικτατορία!
Feb 09 2009 21:45
Zoro → Tsunade-sama
Βρε καλώς την,καιρό έχουμε να σε δούμε και το παίρνω σαν ευκαιρία να σου αφήσω το πρώτο μου vm...πότε θα συναντηθούμε,όλοι μαζί...
...στα βράχια?:hahaha:
Πέραν αυτού,υγεία-διάβασμα πως πάνε?:P
(ελπίζω χάλια xD)
Feb 09 2009 21:42
Kakashi_fan → ssj2sanji
[I][COLOR="Silver"][URL="http://www.anime.gr/forums/members/kakashi_fan.html#vmessage25387"]Απαντηση στο μηνυμα σου στο προφιλ μου @ 09/02/2009 21:27[/URL][/COLOR][/I]
Το 28 δεν ειναι το 3ο του δευτερου κυκλου του Naruto; Η οταν λες δευτερο κυκλο εννοεις το Shippuden? Εγω το θεωρω "sequel".
Feb 09 2009 21:32
ssj2sanji → Kakashi_fan
οχι δεν κανει λαθος.μη φοβασε ειμαι παρα πολυ προσεκτηκος στα comments μου.και εγω μισω πολυ οταν μου λενε spoilers so...:)οταν λες επεισοδιο 28 τον πρωτο κυκλο???
Feb 09 2009 21:27
Kakashi_fan → ssj2sanji
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/kakashi_fan.html#vmessage25377"][COLOR="Silver"][I]Απαντηση στο μηνυμα σου στο προφιλ μου @ 09/02/2009 20:24[/I][/COLOR][/URL]
Δεν διαβαζω το manga* (αν και ειναι στα αμεσα σχεδια). Δε παει πολυς καιρος που ξεκινησα να ασχολουμai με τa anime (ουτε καν μηνας). Ειμαι μολις στο επ.28 (so, no spoilers pls!).
*οταν λες chapter υποθετω οτι αναφερεσαι στο manga. Κανω λαθος;
Feb 09 2009 21:16
Seirios → Emmanouela
nai to me lene kai giannh opote mporw na to kanw johnny walker...
Feb 09 2009 21:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed