Jump to content

Community Status Updates

Photo

Phantom Duck → Kakashi_fan

Τα δύο Boxsets για το Fullmetal Alchemist είναι αυτά εδώ [URL="http://www.amazon.com/Fullmetal-Alchemist-Season-Box-Set/dp/B001K98M78/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1234308491&sr=1-1"]Amazon.com: Fullmetal Alchemist: Season 1 Box Set [/URL] [URL="http://www.amazon.com/Fullmetal-Alchemist-Season-Box-Set/dp/B001OMZYDG/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=dvd&qid=1234308491&sr=1-5"]Amazon.com: Fullmetal Alchemist: Season 2 Box Set[/URL] Το δεύτερο Boxset θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου, όμως μπορείς να το προπαραγγείλεις από το Amazon. Αν το κάνεις αυτό, έχει υπ' όψιν σου πως θα σου καθυστερήσει και το πρώτο Box μέχρι να κυκλοφορήσει το 2ο, επειδή τα στέλνουν όλα μαζί. Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για επιτραπέζια συσκευή δεν ξέρω αν σου παρουσιάσει προβλήματα με το Region. Αν αντιμετωπίσεις πάντως πρόβλημα compatibility της συσκευής σου, μπορείς πάντα να παίξεις όλα τα Regions DVDs με το VLC Media Player στον υπολογιστή.
Feb 11 2009 01:35
Photo

Erisadesu → zade

moigiastika.
Feb 11 2009 00:15
Photo

Black Kaiser → iristella

Εντάξει, δεν πηγαίνει χαμένη η "δουλειά". Εσύ έβαλες και παράδειγμα στο πόστ σου. Κάτι είναι και αυτό :p :)
Feb 11 2009 00:08
Photo

Seirios → Tsunade-sama

τι καβούρια εγώ και ο γκαντεμίτσου λέτε ε να ούμ,έλα τώρα μην τα πάρω και έχουμε άλλα...τι έγινε κοπελιά στέλνουμε τον ζορό στα βράχια και θεσ να του κάνω εγώ παρέα?? ε?ε?ε?Ε?...να πας εσύ να του κάνεις παρέα άμα θες τόσο πολύ!!!! ορίστε μας να ουμ.... αχ0αχ0αχ0αχ0αχ
Feb 10 2009 23:29
Photo

Cassiel → Adventurer

Ένα έχω να σου πω...ΒΓΗΚΕ STREET FIGHTER IV 10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ REGION FREE:oo::bike::fromabove::ballumad:!!!
Feb 10 2009 23:11
Photo

Shikamaru → Emmanouela

τελικα δικιο ειχες το 42 ηταν ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 10 2009 22:56
Photo

Cassiel → kantoros

Σε ποιο τεστ αναφέρεσαι:hmmm:.Ε κοίτα φροντηστήρια δεν έχεις στο σπίτι αλλά έξω,οπότε πας από εκεί απευθείας:hihi2:.Τα λέμε...με "ενδυμασίες":hiding_something:.
Feb 10 2009 22:47
Photo

Radagast → aboumonkey

Τις ταινίες να δεις. Τα shorts παραθέλουν ιδιαίτερο γούστο και απαιτήσεις για να αρέσουν...
Feb 10 2009 22:35
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Φυσικά και φταίνε οι κακές παρέες,αφού σου μιλάω(ακόμη θυμάμαι εκείνο το σκηνικό...τέρας!).:hahaha: OK πάντως,αφού πρέπει απλά να ασχοληθώ εγώ μαζί του για να ασχοληθείς εσύ μαζί μου...μέσα.:orly: (I rofled at the μικρούτσικο,αθωούτσικο κοριτσάκι comment xD)
Feb 10 2009 22:30
Photo

aboumonkey → Radagast

To atama yama το είδα,τις άλλες δύο ταινίες όχι αλλά τις έχω στα υπόψιν για όταν θα έχω την κατάλληλη διάθεση για να τις δω.Από studio 4C εχω δει πολλά από τα shorts του και δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.
Feb 10 2009 22:24
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Ααα...όχι!Έσυ θα τον ηρεμίσεις όσο άγριος κ αν είναι! Θα αφήσεις εμένα, ένα μικρούτσικο κ αθωούτσικο (γκουχου γκουχου) κοριτσάκι, να τα βάλει με κάποιον διπλάσιό της?:nanana: Εγώ έχω να αντιμετωπίσω εσένα που εξελίχθηκες σε κάτι το εξίσου τρομακτικό (κ στα'λεγα, οι κακές παρέες φταίνε!)
Feb 10 2009 22:21
Photo

amaya3 → zade

[I]"-Sine καταραμένε Κάκαροτ - Με το χέρι του kami-sama θα σε νικήσω vegeta. -Daijobou εσείς οι δύο ; Τι σας έπιασε και τσακώνεστε ; Πιείτε λίγο mizu να συνέλθετε. Kusoπαιδα .. [/I]" Nτάξει...έλιωσα...θα σου έδινα rep αν υπήρχε ακόμα το rep system~
Feb 10 2009 22:12
Photo

ssj2sanji → Zoro

i hope so...:):):)
Feb 10 2009 20:54
Photo

Zoro → ssj2sanji

Χαχα όχι μια χαρά είναι,νόμιζω ήδη διάλεξα ποιά θα "φορέσω". Θα το ψάξω σε λίγο,να 'σαι καλά,είχα ανάγκη από μια αλλαγή.:):):)
Feb 10 2009 20:50
Photo

ssj2sanji → Zoro

οι 4 που εμειναν στες εστειλα σε διαφορετηκο pm,θα τις λαβεις ομως:)
Feb 10 2009 20:50