Community Status Updates

::Eye Rean:: → °•πίΟu-πίΟu•°™
Xaxa lol, ego ni, mia xara :D
Apo dora pira albums k mia gamati diskothiki :D Alla i kinisi eixe simasia, k etsi ki allios kai na mi mou pernane tpt pali teleia itanee ^^ :D

Tsunade-sama → Zoro
Μάλιστα...έμαθες κ συ τα... βράχια αγαπητέ Zoro!
Τι κρίμα που ο καιρός δεν ενδείκνυται για παραθαλάσσιες εξορμήσεις σε βράχους και οτιδήποτε άλλο βραχοειδή...χιχιχιχι *inner laugh*
Κατα τα άλλα, διάβασμα, διάβασμα, διάβασμα...κ λίγος ύπνος...Αλλά από υγεία σκάω πανάθεμα με! :)
Εσύ, πως πάει το διάβασμα?Για ύπνο δεν θα ρωτήσω...δεν πιστεύω εσύ να έχεις τέτοιο πρόβλημα!Εξάλλου η εικόνα μιλάει απο μόνη της :)

Tsunade-sama → Yu_Kanda
Ρε Kanda,πως ανέχεσαι να σου συμπεριφέρεται έτσι ενα bean sprout σαν τον αποκάτω (Seirios)?Εμπρός λοιπόν σήκωσε την σπαθάρα σου κ πες ΟΧΙ (σαν τον Μεταξά...) στην σκλαβιά κ την δικτατορία!

Zoro → Tsunade-sama
Βρε καλώς την,καιρό έχουμε να σε δούμε και το παίρνω σαν ευκαιρία να σου αφήσω το πρώτο μου vm...πότε θα συναντηθούμε,όλοι μαζί...
...στα βράχια?:hahaha:
Πέραν αυτού,υγεία-διάβασμα πως πάνε?:P
(ελπίζω χάλια xD)

Kakashi_fan → ssj2sanji
[I][COLOR="Silver"][URL="http://www.anime.gr/forums/members/kakashi_fan.html#vmessage25387"]Απαντηση στο μηνυμα σου στο προφιλ μου @ 09/02/2009 21:27[/URL][/COLOR][/I]
Το 28 δεν ειναι το 3ο του δευτερου κυκλου του Naruto; Η οταν λες δευτερο κυκλο εννοεις το Shippuden? Εγω το θεωρω "sequel".

ssj2sanji → Kakashi_fan
οχι δεν κανει λαθος.μη φοβασε ειμαι παρα πολυ προσεκτηκος στα comments μου.και εγω μισω πολυ οταν μου λενε spoilers so...:)οταν λες επεισοδιο 28 τον πρωτο κυκλο???

Kakashi_fan → ssj2sanji
[URL="http://www.anime.gr/forums/members/kakashi_fan.html#vmessage25377"][COLOR="Silver"][I]Απαντηση στο μηνυμα σου στο προφιλ μου @ 09/02/2009 20:24[/I][/COLOR][/URL]
Δεν διαβαζω το manga* (αν και ειναι στα αμεσα σχεδια). Δε παει πολυς καιρος που ξεκινησα να ασχολουμai με τa anime (ουτε καν μηνας). Ειμαι μολις στο επ.28 (so, no spoilers pls!).
*οταν λες chapter υποθετω οτι αναφερεσαι στο manga. Κανω λαθος;

Seirios → Emmanouela
nai to me lene kai giannh opote mporw na to kanw johnny walker...

digitaltracker → iloveL
oh you re too kind... :wooi2:
απ' οτι φαινεται ακουμε εντελως τα ιδια! λολ!

Seirios → Emmanouela
η πρωτοτυπια δεν είναι παρά ένας τρόπος να είσαι διαφορετικός,αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το κάνεις σωστά,όσο πιο πολύ πρωτοτιπίσεις με θετικό τρόπο πλησιάζεις τον να γίνεις γαμάτος,άμα είσαι ίδη γαμάτος και γίνεις απλά πρωτότυπος στην πραγματικότητα έχεις ξεπέσει....με λίγα λόγια ο γαμάτος ,μπορεί να κάνει πρωτότυπα πράγματα καλά,και κοινότυπα πράγματα καλύτερα από τους άλλους......
χααχαχαχαχαχαχ

Seirios → Emmanouela
θα έλεγα καλύτερα ότι τείνουμε να είμαστε γαμάτοι....οι πρςτοτυπία είναι κάτι υποκειμενικό...αλλά ο σωστός ο κακός φαίνεται!!!

ssj2sanji → Zoro
i am back,βρηκα μερικες photo του zoro θα ηθελες να στες μετατρεψω σε avatar(δλδ στο οριο που μας αφηνη το anime.gr)?????