Community Status Updates
zade → Erisadesu
Αυτό που είπες σε κάποιον "Μόνο ο zade γέλασε" . Αυτό δεν κατάλαβα. Δεν κάθομαι να βρω τώρα το ποστ βαριέμαι .
Feb 10 2009 12:04
zade → Dante80
Βασικά είδα το ρόστερ μου και από ότι βλέπω δεν έχω στρουμπουλή.
Θα ρθώ αυτοπροσώπως να το κανονίσουμε.
Πάντως αχόρταγος είσαι . Σχεδόν κάθε μήνα έχουμε και νέο team Member. Και σαν να μην έφτανε αυτό , με το που σου πρότεινα και κάτι παραπάνω ,κατ ευεθείαν δέχτηκες. Turbo Admin . Δεν κουράζεσαι ποτέ ;
Feb 10 2009 12:01
zade → iristella
Σου μίλησε και γι αυτό ο Dante ; Μα μου είχε πει ότι θα παρέμενε μεταξύ μας ! Το αποκάλυψε όμως. Τελικά ούτε έναν άγνωστο τύπο που συνάντησες τυχαία στο ίντερνετ δεν μπορείς να εμπιστευτείς στις μέρες μας .
Αλλά εντάξει είσαι μεγαλόψυχη . οπότε το εκτιμώ αυτό. :P
Feb 10 2009 11:57
Phantom Duck → Kenny
Μπορώ να αναφέρω πολλά ακόμα, αλλά το thread θέλει μαζικό update :sigh2:.
Feb 10 2009 11:52
dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji
Είδα μερικά απο τα επεισόδια του Hitman! Καλούτσικο ήταν!!
Ωραίο avatar btw!! Πολύ...έντονο!!
Feb 10 2009 11:06
lily → iristella
Allo!!! Ειδα οτι εγινες πρωτοσέλιδο και ηθελα να σου δωσω συγχαρητηρια!!! :-Ρ
Αντε! τα καλυτερα!!!
Feb 10 2009 10:28
lily → Cassiel
Ελα ρε! Το χανω γω το παρτυ? Φυσικα και θα ειμαι εκει! οπως και συ αλλωστε! Οπου χαρές και πανηγηρια....
τι θα ντυθεις? Εχεις αποφασισει??? Dis moi! Dis moi!!!
Feb 10 2009 10:19
Glastenen → Erisadesu
έχει 2 :P
καλά είμαι, μετράω τις γωνίες κλίσης απ'τις οποίες πέφτουνε οι σταγόνες αίματος στον τοίχο Τ___Τ
Feb 10 2009 09:08
Zoro → ssj2sanji
Ναι,αν μπορείς ουάι νότ?:P
Μετά στείλτες μου με πμ αν είναι...και αν μ'αρέσει πολύ καμία,αλλάζω.
Ότι κι αν γίνει θένξ πάντως,το εκτιμώ.=)
Feb 10 2009 07:47
Kenny → Phantom Duck
[URL="http://www.anime.gr/forums/gundam/5654-gundam-universes-anime-manga.html"]Εδώ[/URL] μπορείς να αναφέρεις το release των [EG] για το Zeta Gundam. ;)
Feb 10 2009 01:58
anime-dono → AquaLayzeR
yeah worked fine, δεν στο είχα πει?
Anyway , πως πάει? εγώ έχω κολλήσει :uhh: με το prince of persia (2008 ) και το Witcher και γιαυτό έχω χαθεί :nanteee:
Feb 10 2009 01:37
Zoro → mono
...έλεολλλλλ...τσάμπα τα hints που σου ζήτησα,μου την έφαγε ο σόμνιουμ.:roar:
μα τι γκαντέμης που είμαι τελικά.:frozen:
(επίσης...αα ναι το Bananas,πως μου ξέφυγε αυτή η πασίγνωστη ταινία?:P *σαρκαστικό χαμόγελο*)
Feb 10 2009 00:05
Black Kaiser
→
Azathoth
Και ο Σταρκ έχει καταπληκτικό στυλάκι αλλά το γεγονός πως ο "δικός μου" δεν΄εχει δείξει και πολλά τον ΄κανει πιο ενδιαφέρων για μένα. Για παράδειγμα φαντάζομαι τον Σταρκ να πολεμά τον Σουνσούι αλλά ο Barragan ? Τι δυνάμεις έχει ?
Τέσπα. Θα δούμε. Εσύ είπες κάπου οτι ο Shunsui είναι ο αγαπημένος σου ? Και αυτουνού το στύλ "πετάει" !
Feb 09 2009 23:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed