Community Status Updates

Emmanouela
→
Azathoth
ονως η μεταφραση ηταν ο,τι να'ναι θα μπορουσε μως να ηταν και χειροτερα! παντως γι'αυτο υπαρχουν τα torrent!!! (all hail them!!!) :P

Azathoth
→
Emmanouela
poli kaloo, sto telos alazi i istoria telios. to ixa di ke ego sto makedonia ala itan athlio, lathos metafrasis ke ano kato ta panta :( pity pu stin italiki tileorasi to ixe se kanali pu ego den ixa otan to edixne =/

Emmanouela
→
Azathoth
τοσο καλο ηταν το μανγκα??? και εμενα ηταν το πρωτο μου ανιμ! το επαιζε στη μακεδονια τν!!!!! αχ...παλιες καλες μερες...! :P

Azathoth
→
Emmanouela
emena itan to proto mu anime, to ida prin 4 xronia an thimame kala :D to manga omos ine 100000 fores kalitero :O

Radagast → Adventurer
Χαχα είδα το post σου στο heal/hurt game! :P Θεός. :hahaha:
Btw το είδες τελικά ή όχι ακόμη το seirei??

Emmanouela
→
Azathoth
h seira ta spaei ontws! einai makran to agaphmeno mou anime!!!
gia to manga den 3erw gt den to exw diavasei....
Pantws ayto me to repeat to ekana kai egw!!! pe9aina ka9e fora sta gelia!!! o kenshi eixe fash gt apo ekei pou htan sovaros sovaros 3afnika eperne ayth th fatsa!!! (oro???) xaxaxaxa!!!

Azathoth
→
Emmanouela
:D se kapia fasi ixa skalosi ke evaza se repeat ke evlepa oli tin ora tis idies fasis pu lei oro~~~ o kenshin :P ta spai agria i sira, an ke to manga mou arese poli parapano ^^

Cassiel → kantoros
Τι να προτίνω τελευταία στιγμή:sigh2:;Άλλωστε δεν ξέρω και τι "γκαρνταρόμπα" διαθέτεις σπίτι σου και κουτσά στραβά έχουν μείνει 2 μέρες.Εγώ πάντως ακόμα και με 2 μέρες θα έκανα κάτι δύσκολο:hero:.Τώρα εδώ θα πρέπει να κατεβάσεις μόνος σου ιδέες όμως:emptyonexg1:.Προσπάθησα να σκεφτώ κάτι που να κολλάει με το μαλλί σου και την σωματική διάπλαση αλλά δεν μου ήρθε κάτι :bahhh:.

Kon_Okami → QueenofHearts
Depends on the mood....and sleep :P
Αν και να σου πω την αλήθεια πιθανότατα όχι...είναι και εξεταστική βλέπεις και μας παιδεύουν. Αλλά θα είμαι στο πάρτυ στις 22 του μηνού 100%(ελπίζω όντας cosplayer -crosses fingers-). Θα είσαι Αθήνα τότε εσύ my dear queen??

Cassiel → lily
:hihi2::hihi2::hihi2:.Lol,ρε συ lily τσέκαρε λίγο το πεδίο "About me" στο προφίλ μου:Blissfull:.Από Κατερίνη είμαι.Ναι, εννοείται πέρασα καλά και την προηγούμενη και κάθε μία από τις δεκάδες φορές που έρχομαι όλα αυτά τα χρόνια Θεσσαλονίκη για πάρτι,συναντήσεις και βόλτες:gn2:.Λες αν είμουν Θεσσαλονικιός να μην με είχες δει από τότε:knock-knock:;

d.neko-angel → jimmare
εγώ το ζήτησα να γίνω απλό μέλος.
Ο λόγος η δουλειά μου. Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο ήμουν στο σπίτι πάντα μετά τις 17:00.
Τις άλλες μέρες πάλι λόγο της δουλειάς μου έλειπα 9:00 με 21:00,
και βάλε και κάτι άλλες υποχρεώσεις που είχα
Συνέχεια έτρεχα και δεν μου έμενε χρόνος
οπότε και απο κάποιο σημείο και μετά κατάλαβα ότι λόγο περιορισμένου χρόνου
δεν βοηθούσα πλέον. άρα και ζήτησα να γίνω και πάλι απλό μέλος.
Αυτό είναι όλο