Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → Tsunade-sama

kalhmeraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa koukliiiiiiiiiiiii
Feb 12 2009 08:22
Photo

Adventurer → Zauk-Lain-

Σαν πολυ καιρο δεν εχεις να μπεις στο Heal/Hurt game εσυ; Η Chise δε θα γινει μονη της Heaven Goddess ξερεις :nanteee:
Feb 12 2009 07:50
Photo

Seirios → Nighteyes

iiii klepsiaaaaa oloklhro comment gia 2 emoticons!!! afto den thap erasei etc!
Feb 12 2009 07:45
Photo

Dante80 → Putin

Changed. Προσθέτεις υποχρεωτικά και το παλιό nick στην sig, και είσαι κομπλέ...
Feb 12 2009 07:39
Photo

Seirios → Nighteyes

άμα αρχίσοθμε να λέμε κάτι τελευτέο ο καθένας μέχρι να δούμε ποιος θα έχει τον τελευτέο λόγο,θα κερδίσεις εσύ γτ σε λίγο πάω δουλειά ...damn!!!
Feb 12 2009 07:39
Photo

Dante80

Changed. Υποχρεωτικά βάζεις και το παλιό nick στην sig...
Feb 12 2009 07:38
Photo

QueenofHearts → Kon_Okami

Αν δεν ξέρω εγώ από τέτοιες καταστάσεις, τότε ποιος; Κάνε ότι μπορείς, δε θέλω και να εξαντληθείς κιόλας!
Feb 12 2009 07:21
Photo

Seirios → Nighteyes

XD...alla par ola afta synexizw na exw panta dikio xaxaxaxa
Feb 12 2009 07:13
Photo

Seirios → Nighteyes

πλάκα κάνω ρε συ ....
Feb 12 2009 07:02
Photo

Kon_Okami → QueenofHearts

Awwww... Τι μου κάνεις τώρα. Θα προσπαθήσω τότε να έρθω αύριο να σε δω λιγάκι αλλά δεν υπόσχομαι κάτι σίγουρα. Έχω διαλύσει πρόγραμμα/οργανισμό βλέπεις με αυπνίες και ύπνους διάσπαρτους και είναι λίγο η κατάσταση....δεν ξέρεις πότε με βρίσκεις ξύπνιο και πότε όχι :Ρ
Feb 12 2009 06:50
Photo

Seirios → Nighteyes

δεν είναι ότι διαφωνούμε,είναι οτι απλά έχω πάντα δίκαιο... αχαχαχχααχχααχαχαχαχαχ
Feb 12 2009 06:42
Photo

Seirios → Nighteyes

δεν λέω ότι έχεις άδικο...αν και πιστεύω ότι είχε αναγνωρίσει την μουσική..γιατί κάποια στιγμη καθώς την ακούει,της πεύτει από τα χέρια και είχε γουρλ΄σει τα μάτια και τον κοιτάει και μετά του έλεγε τα ίδια..αλλά για να σωθεί η αδερφή του η οποία από ότι φάνηκε είχε αρκετά αδύναμο χαρακτήρα σε σχέση με αυτόν ας πούμε,μπορεί να έπερνε χρόνια,και ίσως ποτέ δεν ξεπερνούσε τα ψυχολογικά...προσπαθεί να σου δείξει ότι αν πάρεις τον κατίφορο και φτάσεις τόσο χαμηλά δεν υπάρχει γυρισμός,δεν ξέρω αν είναι σωστό αυτό σαν θεωρία η λάθος,αλλά σίγουρα αυτός που το έγραψε το πιστεύει...από την δική μου οπτική γωνία έκανε καλά και την σκότωσε,πέθανε μέσα στην νιρβάνα της και πιθανός τρέλα...σκέψου αν γινότανε καλά και συνιδιτοποιούσε τι πέρασε τόσα χρόνια πως θα γινότανε η ψυχολογία της στην συνέχεια,και εφ όσων αυτός δεν μπορούσε να είναι δίπλα της όλη την ώρα θα έπρεπε ή να παρατήσει τον στόχο του η να την κρατήσει σε μια μίζερη ζωή...το να της έδεινε μια ευκαιρία σίγουρα είχε πιθανότητεσ αλλά ακόμα πιο σίγουρα ήταν ένα τεράστιο ρίσκο... Πάρε το σεντόνι σου τώρα πρωί πρωί.... χααχχααχ
Feb 12 2009 06:33
Photo

Seirios → Nighteyes

χαχαχαχα βασικά δεν πιστεύω κάτι τέτοιο...γιατί όπως σου είπα ακόμα και στην κατάσταση που την βρήκε,προσπάθησε με το μουσικό κουτάκι να της εξηγήσει ποιος είναι και να την πάρεινα φύγουν..αλλά αυτή το μόνο που την ένοιαζε ακόμα και όταν αναγνώρισε την μουσική ήταν να κάνει την δουλειά της,μου φαίνεται πως προσπαθεί να περάσει το μήνημα ότι είχε ξεπέσει τόσο πολύ που δεν υπήρχε γυρισμός,και το περνάει αυτό μέσα από την αδερφή του ως τραγικό πρόσωπο...
Feb 12 2009 06:06
Photo

Seirios → Nighteyes

ααα σορρυ ρε συ..νόμιζα πως μιλούσε για την άλλη. μπερδέυτικα..ίσως γιατί μέσα στο μυαλό μου είχα σίγουρο ότι καλά έκανε και σκότωσε την αδερφή του... δεν υπήρχε σωτηρία όπως το παρουσιάζει..γιατί δείχνει ότι καταλαβαίνει ποιος είναι και συνέχιζει να του λέει το ίδιο δεν την ενδιέφερε πια..είχε ξεφύγει τελείος η κατάστασή της...
Feb 12 2009 05:56
Photo

Lokeiristella

hmm βασικα το γατι ζει μεσα στο κτηριο αρα καποιος το εφερε η ειναι παιδι απο καποια απο τις γατες τους. Αυριο θα ρωτησω, ωστε να μαθω και για το κτηνιατρο (αν και κατι πρεπει να εχει γτ το πιανει δ*****)...
Feb 12 2009 04:54