Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaLoke

Λοιπον γενικά απο την στιγμή που το μάζεψες πάει τελείωσε. Μην αγχώνεσαι δεν ειναι κατι το τραγικό. 1. Ο κτηνιατρος ειναι κατι που το πηγαινεις μια φορα το εξάμηνο εκτός απροοπτου. 2. τα γατιά δεν κατουράνε. Ειδικό χωματάκι εχουν και πάνε κατευθείαν σε αυτό. Εγω την δικιά μου την εβαλα σπιτι. Της εδειξα το καλαθάκι με το χωματάκι και το έπιασε με την μια το νοημα. Και άλλον ενα γατο που είχα το ίδιο είχε κάνει. 3. Για γρατζούνισμα πάρτου ένα ειδικό στύλο να έχει η δωστου ένα αντικείμενο να βγάζει το άχτι του εκεί. Αν το δεις να το κάνει αλλού μια ξυλιά στον πωπο θα το κάνει να το πιάσει το νόημα.
Feb 12 2009 04:10
Photo

Lokeiristella

το μπουλο δλδ γιατρε? μωρε δε θα με χαλαγε να το παρω, αλλα 1 πρεπει να δω τα περι κτηνιατρου 2. ετσι και μου κατουρισει 3. σπασει/ γρατζουνησει τπτ η υπομονη μου/ αγαπη μου για τα ζωα θα εξαφανιστει σε dt και μετα θα παμε σε... για τα νυχια του εχω δει οτι του αρεσει ενα ειδος χαλιου που εχω που δε με πειραζει να το κανει, αλλα τη τουαλετα του και να του παρω τα διαφορα, θα χαμπαριασει ή θα εχουμε ιστοριες?
Feb 12 2009 03:49
Photo

Adventurer → MisaYoshiko

Γεια σου MisaYoshiko. Θα σε παρακαλεσω να μη γραφεις με greeklish στο φορουμ αφου απαγορευονται. Κατα τ'αλλα βλεπω δηλωσες συμμετοχη σε μερικες αλυσιδες του ADN. Διαβασε λοιπον [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html"]τους Κανονες Λειτουργιας του[/URL] αν δεν το εχεις κανει ηδη ;)
Feb 12 2009 02:26
Photo

NighteyesLoke

Εγώ το ξεκίνησα πολύ αργότερα βέβαια, κατα τον Αύγουστο, και είχα δει μέχρι το 30κάτι και το συνέχισα λίγο πιο μετά. Τα υπόλοιπα τα είδα μονοκοπανιά. Η αλήθεια είναι ότι καλύτερα είναι να το βλέπεις σε δόσεις αφού βολεύει κιόλας με τις αυτοτελείς ιστορίες. Εκτός ότι το ευχαριστιέσαι περισσότερο είναι κι ένα ευχάριστο διάλειμμα ανάμεσα σ' όλα τ' άλλα που βλέπουμε.:drink:
Feb 12 2009 02:19
Photo

LokeNighteyes

βασικα το Gintama το βλεπω ισως και απο περσι τον ιανουαριο ισως και νωριτερα, αλλα ενω μου αρεσει πολυ το αφηνα επειδη κολαγα με αλλες σειρες (και βασικα μικροτερες γτ μονο που σκεφτομουνα 80+ ep.. :D) οποτε βλεπω 1-2 καθε 2 βδομαδες, αλλα τωρα θα το παρω πιο ζεστα το θεμα xD
Feb 12 2009 02:05
Photo

MisaYoshiko → KabaMaroudis

hmm tha orkizomoun oti se exw dei kai kapou allou k den ennow se syzhthseis anime...mhpws eisai sto vcdc?
Feb 12 2009 00:53
Photo

Adventurer → NemuiNeko

Η εξεταστικη μας εχει φαει ειναι αληθεια, παντως με τα παιδια που ειχαμε βγει εκεινη τη μερα με τον Zauk πηγαινουμε ακομα για καφε που και που. Για αρχη λοιπον ελα στο παρτυ να σε ξαναδουμε και μετα κανονιζουμε και εξοδο ;) Επ'ευκαιριας, μη γραφεις greeklish στα vms αφου και αυτα υπαγονται στους ιδιους κανονες με το φορουμ (αντιθετα με τα pms οπου μπορεις να γραφεις οπως θελεις).
Feb 12 2009 00:28
Photo

Erisadesu → Shikamaru

thanks
Feb 12 2009 00:07
Photo

Shikamaru → Erisadesu

δες και εδω [url=http://www.hebus.com/recherche.php]Recherche d'images, de galeries ou de membres - Hebus.com[/url]
Feb 11 2009 23:55
Photo

Shikamaru → Erisadesu

απο [url]www.devianart.com[/url] αν θυμαμαι καλα δεν τα σπανε!!!!!!!
Feb 11 2009 23:50
Photo

QueenofHearts → Kon_Okami

Kαημένα και ταλαιπωρημένα! Όχι δεν θα είμαι (σνιφ σνιφ!*δράμα*) Φεύγω τη Δευτέρα..
Feb 11 2009 23:43
Photo

Erisadesu → Shikamaru

που τα βρήκες αυτά τα τέλει τζιφάκια!!!!!!!
Feb 11 2009 23:39
Photo

Putin → Dante80

Γεια σου όμορφε ΑΝΤΜΙΝ. Πέρα από το να μου αποκαλύψεις μυστικά της ομορφιάς σου θα ήθελα να σου ζητήσω να μου κάνεις μια [I]μικλή[/I] αλλαγή νικνέημ. Change the stupid and (almost) meaningless username into "[B]Putin[/B]", would you? No relation to the politician ε.
Feb 11 2009 23:24
Photo

Azathoth → Emmanouela

:D ke ego me torrent tora pia, kapote imun premium sto anime eden, tora vevea vlepo liga anime :P i am more into manga :P :O :O :O :O akus metal vlepo eh? :P
Feb 11 2009 22:59
Photo

Emmanouela → Azathoth

All hail torrent!!! εγω αυτο εχω να πω!!! η μεταφραση μπορει να ηταν χαλια σε πορωνε ομως το ανιμ αγρια!!!
Feb 11 2009 22:59