Community Status Updates
Nighteyes
Κι εμένα μ' αρέσει πολύ.
Ίσως επειδή ξεφεύγει σε ηλικία; Ξέρω γω. Ίσως γιατί υποδηλώνει τον μεγαλύτερο φόβο των νέων;(40 χρονος, άνεργος και σε διάσταση που τον χτυπάει αλύπητα η μοίρα; ):hahaha:Όποιος και να ναι ο λόγος πάντως, έχει αποκτήσει άλλη διάσταση το φόρεμα των μαύρων γυαλιών.:congrats:
[B]edit[/B]
Μόλις είδα στο thread ότι είσαι σχετικά στην αρχή. Ακόμα δεν είδες τίποτα.:congrats:Ευτυχώς που δεν πέταξα κανένα spoiler:uhh:Welcome to the club λοιπόν.
Feb 11 2009 02:51
Seraphimon-T.K. → Nighteyes
hahaha~! Ευχαριστω πολυ :3
Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν αρεσει αυτος ο χαρακτηρας (γενικα)..Τα σπαει ΧΡ. Αφου να φανταστεις δεν μπορουσα να βρω καμια φωτογραφια της προκοπης για να κανω το νεο σετακι avatar/signature >_<
Feb 11 2009 02:40
Nighteyes → Seraphimon-T.K.
Ήθελα να σε συγχαρώ για το νέο σου theme.:gotit:
Μadao.:hahaha:
Feb 11 2009 02:01
Phantom Duck → Kakashi_fan
Τα δύο Boxsets για το Fullmetal Alchemist είναι αυτά εδώ
[URL="http://www.amazon.com/Fullmetal-Alchemist-Season-Box-Set/dp/B001K98M78/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=dvd&qid=1234308491&sr=1-1"]Amazon.com: Fullmetal Alchemist: Season 1 Box Set [/URL]
[URL="http://www.amazon.com/Fullmetal-Alchemist-Season-Box-Set/dp/B001OMZYDG/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=dvd&qid=1234308491&sr=1-5"]Amazon.com: Fullmetal Alchemist: Season 2 Box Set[/URL]
Το δεύτερο Boxset θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαρτίου, όμως μπορείς να το προπαραγγείλεις από το Amazon. Αν το κάνεις αυτό, έχει υπ' όψιν σου πως θα σου καθυστερήσει και το πρώτο Box μέχρι να κυκλοφορήσει το 2ο, επειδή τα στέλνουν όλα μαζί.
Τώρα αν ενδιαφέρεσαι για επιτραπέζια συσκευή δεν ξέρω αν σου παρουσιάσει προβλήματα με το Region. Αν αντιμετωπίσεις πάντως πρόβλημα compatibility της συσκευής σου, μπορείς πάντα να παίξεις όλα τα Regions DVDs με το VLC Media Player στον υπολογιστή.
Feb 11 2009 01:35
Black Kaiser → iristella
Εντάξει, δεν πηγαίνει χαμένη η "δουλειά". Εσύ έβαλες και παράδειγμα στο πόστ σου. Κάτι είναι και αυτό :p :)
Feb 11 2009 00:08
Seirios → Tsunade-sama
τι καβούρια εγώ και ο γκαντεμίτσου λέτε ε να ούμ,έλα τώρα μην τα πάρω και έχουμε άλλα...τι έγινε κοπελιά στέλνουμε τον ζορό στα βράχια και θεσ να του κάνω εγώ παρέα?? ε?ε?ε?Ε?...να πας εσύ να του κάνεις παρέα άμα θες τόσο πολύ!!!! ορίστε μας να ουμ....
αχ0αχ0αχ0αχ0αχ
Feb 10 2009 23:29
Cassiel → Adventurer
Ένα έχω να σου πω...ΒΓΗΚΕ STREET FIGHTER IV 10 ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ REGION FREE:oo::bike::fromabove::ballumad:!!!
Feb 10 2009 23:11
Shikamaru → Emmanouela
τελικα δικιο ειχες το 42 ηταν ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 10 2009 22:56
Cassiel → kantoros
Σε ποιο τεστ αναφέρεσαι:hmmm:.Ε κοίτα φροντηστήρια δεν έχεις στο σπίτι αλλά έξω,οπότε πας από εκεί απευθείας:hihi2:.Τα λέμε...με "ενδυμασίες":hiding_something:.
Feb 10 2009 22:47
Radagast → aboumonkey
Τις ταινίες να δεις.
Τα shorts παραθέλουν ιδιαίτερο γούστο και απαιτήσεις για να αρέσουν...
Feb 10 2009 22:35
Zoro → Tsunade-sama
Φυσικά και φταίνε οι κακές παρέες,αφού σου μιλάω(ακόμη θυμάμαι εκείνο το σκηνικό...τέρας!).:hahaha:
OK πάντως,αφού πρέπει απλά να ασχοληθώ εγώ μαζί του για να ασχοληθείς εσύ μαζί μου...μέσα.:orly:
(I rofled at the μικρούτσικο,αθωούτσικο κοριτσάκι comment xD)
Feb 10 2009 22:30
aboumonkey → Radagast
To atama yama το είδα,τις άλλες δύο ταινίες όχι αλλά τις έχω στα υπόψιν για όταν θα έχω την κατάλληλη διάθεση για να τις δω.Από studio 4C εχω δει πολλά από τα shorts του και δε μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.
Feb 10 2009 22:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed