Community Status Updates

iristella → Mad_Hatter
Ασε το είδα και έφαγα φρίκη, πραγματικά τρελή απογοήτευση. Περίμενα να έχει δώσει λίγο περισσότερη έμφαση........ Διόρθωσε το post σου λίγο στο bleach latest chapter btw as in make it show your opinion better and mind your language [ /nerve cracking moderator mode] ....

Mad_Hatter → iristella
τα φτερα καλα ηταν, αλλα το φορεμα??????????Δηλαδη ελεος 10ος ποιο δημοφιλης χαρακτηρας ειναι, δωσε λιγο παραπανω χρονο να τον σχεδιασεις.........

jedimastermaniac → iristella
xmmm Θενκς καταρχάς :p
άσε μην το ψάχνεις αύριο θα ψαχνόμαστε για τον επόμενο τόμο τι παίζει οπότε ότ λέμε τώρα αύριο πάλι άλλα θα λέμε :)

iristella → Mad_Hatter
Ι already did..... Ρεεεε σαν φορεμα είναι το πανωφόρι του Ulqui.... >.< Δεν φαίνεται πολύ καλά αλλά μου αρέσουν τα φτερά προς το παρόν. Ανυπομονώ να δω αυριο το chapter....

Azathoth
→
Emmanouela
ke ego akuo metal nai :P an ke den nomizo na akuo afta pu akus esi.
ti su aresi? :O :O :O

Shikamaru → Emmanouela
τελικα οντως το 43 ηταν καπως καλυτερο αλλα φοβερο σπασιμο η Maka ενα ολοκληρο επ ετρεχε περα δωθε,που πας ρε χωριο!!!!!!!!!!

jimmare → Dante80
Ευχαριστω.:)
Δεν ζητησα τπτ σημαντικο ομως.Ενα γραμμα και αυτο απλα απο μικρο σε κεφαλαιο...

Seirios → Tsunade-sama
1ον σου έστειλα με το που σε είδα...:)
2ον όχι μόλις το μάθα...ε αφού κάνεις παρέα με τον ζόρό στα βράχια τι πρόβλημα έχεις πότε θα σου στείλω έγω??
χαχαχαχαχαχα

Dante80 → jimmare
To σετ μου είναι από το manga NHK ni youkosho.
Για το θέμα του nickname, διάβασε εδώ...
[url]http://www.anime.gr/forums/284413-post22190.html[/url]

Emmanouela
→
Azathoth
ναι ρε! Metla 4 ever! Metal FΤW!!! απλα!!! και εσυ ακους μεταλ αν θυμαμαι καλα απο ενα thread!

jimmare → Dante80
Dante,απο που ειναι η sig και το avatar σου?
Υ.Γ.Αλλαξε αμα θες το ονομα μου απο jimmare σε Jimmare:)
Κουλο ε?Μ'αρεσει καλυτερα ομως

KabaMaroudis
Ba oxi alla eimai melos se diafora pragmata kai genika exw kykloforisei edwk ekei...hmm
Isws apo kapoio RPG-community? Couchsurfing?

jimmare → d.neko-angel
Και μην σου πω οτ καλυτερα ετσι για εσενα.
Νομιζα απλα οτι καποι προβλημα δημιουργηθηκε στην ADN team.Ακομα και ο kenny ειναι απλος mod και οχι μεσα στην ADN οπως πριν.