Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → Tsunade-sama

ρε συ! κάποιος διάβασε την σκέψη μου και την έκανε τραγούδι!!!! [url=http://www.youtube.com/watch?v=c2NNVlwOHXM]YouTube - Someone Special with lyrics[/url] Καλημέρααα!!!!
Feb 13 2009 08:04
Photo

Seirios → Nighteyes

πάντως το ότι ένα άνιμε χωράει τόση συζήτηση + ότι ο τρόπος σκηνοθεσίας σε παραπέμπει σε πολλές διαφορετικές εξηγήσεις,είναι ένα πολύ μεγαλό σύν στο άνιμε..
Feb 13 2009 05:56
Photo

Adventurer → Radagast

Δυστυχως δεν εχω πολυ χρονο για ανιμε τελευταια, δεν καθομαι και πολυ σπιτι λογω καφεδων και εξεταστικης (με αυτη τη σειρα :P ) και οσο καθομαι στο PC συνηθως βλεπω X-Files γιατι θελω να τα τελειωσω καποτε. Παντως μη φοβασαι, μολις τελειωσω με αυτα θα ξεκινησω το Seirei γιατι με εχεις ψησει ασχημα με αυτο ;)
Feb 13 2009 05:50
Photo

NighteyesKenny

Τα νέα διαδίδονται βλέπω.:hahaha:Κάποια στιγμή θα έρθω και σε συνάντηση. Πλάκα πρέπει να χει. Μου είχε πει και η Erisadesu, αλλά δεν βόλεψε. Εσύ πας φροντιστήριο ή ιδιαίτερα για Ιαπωνικά;
Feb 13 2009 04:20
Photo

KennyNighteyes

BTW, έμαθα ότι μένεις Θεσσαλονίκη. Μένουμε στην ίδια πόλη. Θα χαρώ να σε γνωρίσω σε κάνα meeting. :)
Feb 13 2009 04:10
Photo

Zoro → Anelis

ρε κα(η)μένη μια φορά έφυγες από τα μέρη σου και μακρυά από το πληκτρολόγιο δεν άντεξες... ...απλά δεν υπάρχεις σενσέι >______> τον Bram Stoker τι τον έχεις; xD
Feb 13 2009 04:02
Photo

NighteyesKenny

Κι εγώ κάνω κάποιες προσπάθειες προσηλυτισμού. :congrats:Που θα πάει, θα το μεγαλώσουμε το fan club. Δεν μπορούν να φανταστούν τι χάνουν όσοι δεν το βλέπουν.:drink: Μια που σε βρήκα/με βρήκες, thanks για την παρέμβαση στο thread των Ιαπωνικών.:gotit:
Feb 13 2009 04:02
Photo

KennyNighteyes

Kukuku, εγώ τον προσηλύτησα τον Loke στο Gintama. :P:tensai:
Feb 13 2009 03:25
Photo

Emmanouela → Azathoth

akouw ligo epic metal, trash (exw kollhma me metallica), latrevw stastic-x, drowning pool kai mudvayne!!! alla akouw kai pio palia kommatia apo judas priest kai iron maiden...meta ligo moonspell...
Feb 13 2009 03:03
Photo

Emmanouela → Shikamaru

ασε ρε...ετρεχε και δεν ηξερε που πηγαινε κιολας...! δεν την παλευουν αλλα anw! τωρα περιμενουμε το 44...αντε να δουμε...!
Feb 13 2009 03:01
Photo

Zauk-Lain-Kenny

χεχεχεχε!Nice Team!:kakaka:
Feb 13 2009 02:18
Photo

Seirios → Tsunade-sama

χααχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχα αχχααχαχαχαχαχααχαχαχαχ αα δεν ξέρω...ναι με ενοχλεί,αλλά εφ όσων δεν ενοχλεί εσένα δεν μπορώ να κάνω τίποτα....
Feb 13 2009 02:06
Photo

KennyZauk-Lain-

Εμ τι νομίζεις; Μπρίκια κολλάμε εδώ στο .aNiMe//GR Team; :kakaka:
Feb 13 2009 02:01
Photo

Zauk-Lain-Kenny

εφαγε κιολας delete o αλος με το thread για την εταιρια που πουλουσε μεταχειρισμενα?nice....
Feb 13 2009 01:59
Photo

Zoro → Radagast

ΡΕ ΚΑΜΕΝΕ ΑΠΟ ΧΡΟΝΟΠΟΛΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΗΤ ΕΓΙΝΕΣ ΜΑΝΙΑΚΟΣ ΧΗΑΛΧΑΡΤΗΤΗΣ ΤΩΡΑ??:hahaha: αυτα παθαίνεις με τις κακές παρέες >_> άντε να σε δω να προσυλητίζεις και μένα νεοσύλλεκτε!:P ps:ελπίζω χτες να στην βάρεσαν απλά τα πολλά ανιμέ στο κεφάλι,γιατί με τρόμαξες λίγο xD
Feb 13 2009 01:17