Community Status Updates

Dxs → Putin
OK too much angel sanctuary for today, με το που διαβασα αυτο που γραψες σκεφτηκα τη mad hatter να το λεει με αισθησιακη φωνη :terror2:

Putin → Dxs
y, why not.
But please dim the lights. After all, this is my first time.

Zoro → zade
σπλάττερ-κουν απάντα λίγο στο μούβι τρίβια,είναι ντροπή που δεν προσπάθησε κανείς και μόνο...οϊμέ οϊμέ,που πήγαν οι παλιοί καλοί καμμένοι μιας εποχής;:sigh2:

endless_inspiration → Zoro
nice set!!!!!!!
σταθερη αξια ο Zoro ε;
zoro-kun ftw(ο χαρακτηρας ε:hahaha:)

jimmare → Blaez
Καλοσηρθες στο forum!
Να περασεις καλα και αμα εχεις καποια απορια,ρωτα με!:)

Dante80 → jimmare
Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό, η εγγραφή στην database δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα ασχέτως του είδους της αλλαγής.

Cassiel → lily
Χαχα οτινάναι είσαι :hihi2:. Ε δεν έχει και κάτι άλλο η Κατερίνη πέρα από παραλίες.Αν και εδώ που τα λέμε το μέρος που λες δεν είναι στην Κατερίνη, αλλά στον δρόμο προς την Λάρισα, αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι:wis:.Αχ ναι, συγκίνηση να θυμάσαι τα "νιάτα", ε:hahaha:;

iristella → Nighteyes
Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται:hihi2:.... Moυ φαίνεται στα thread που ποστάρουμε και οι δύο είναι το θέμα ποια θα προλάβει την άλλη :hahaha:

iristella → Mad_Hatter
Από όσο ξέρω ο Pain έχει ήδη εμφανιστεί στο anime. Από εκεί και πέρα εφόσον δεν δείχνεις κάτι πιο συγκεκριμένο όπως πχ το περιεχόμενο της Sig σου δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν είναι ότι βγαίνει κάποιο δραματικό συμπέρασμα για την εξέλιξη των γεγονότων στην σειρά.

Mad_Hatter → iristella
iri, να σε ρωτισω, υπαρχει περιπτωση να μου την πει κανας mod επειδη εχω τον pein avatar?Ξερεις naruto manga spoilers και τετοια.

Adventurer → Tea-chan
Σε ευχαριστω πολυ, μην ανησυχεις παντως, δοξα τω Θεω δεν επαθα τιποτα σοβαρο, γι'αυτο αλλωστε εχω την πολυτελεια να σκεφτομαι δευτερευοντα πραγματα. Απο'δω και μπρος παντα ζωνη ασφαλειας.
Τωρα για το ποια με ματιαξε, κατσε να κανω μια λιστα...

Adventurer → Erisadesu
Ιδεα δεν εχω, φορουσε ολο μαυρα και δε φαινοταν το προσωπο του... απλα μου ειπε οτι ειναι χαρουμενος που εχω την ικανοτητα να οδηγαω, πηρε το δρεπανι του κι εφυγε.
Ευχαριστω, δοξα τω Θεω κατι ιδιαιτερο δεν επαθα οποτε δε χρειαστηκε παρα πολλη υπομονη :)

Black Kaiser
→
Azathoth
Το ορκίζομαι ! Το spoiler είναι πραγματικό ! Δεν το έχω ζωγραφίσει εγώ ! Πιστέψτε με ! :p
Εντάξει, ελπίζω τουλάχιστον η μάχη να αξίζει.