Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dxs → Putin

OK too much angel sanctuary for today, με το που διαβασα αυτο που γραψες σκεφτηκα τη mad hatter να το λεει με αισθησιακη φωνη :terror2:
Feb 13 2009 00:02
Photo

Putin → Dxs

y, why not. But please dim the lights. After all, this is my first time.
Feb 12 2009 23:10
Photo

Zoro → zade

σπλάττερ-κουν απάντα λίγο στο μούβι τρίβια,είναι ντροπή που δεν προσπάθησε κανείς και μόνο...οϊμέ οϊμέ,που πήγαν οι παλιοί καλοί καμμένοι μιας εποχής;:sigh2:
Feb 12 2009 22:22
Photo

endless_inspiration → Zoro

nice set!!!!!!! σταθερη αξια ο Zoro ε; zoro-kun ftw(ο χαρακτηρας ε:hahaha:)
Feb 12 2009 22:16
Photo

jimmare → Blaez

Καλοσηρθες στο forum! Να περασεις καλα και αμα εχεις καποια απορια,ρωτα με!:)
Feb 12 2009 21:16
Photo

Dante80 → jimmare

Δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό, η εγγραφή στην database δημιουργεί το ίδιο πρόβλημα ασχέτως του είδους της αλλαγής.
Feb 12 2009 20:57
Photo

Cassiel → lily

Χαχα οτινάναι είσαι :hihi2:. Ε δεν έχει και κάτι άλλο η Κατερίνη πέρα από παραλίες.Αν και εδώ που τα λέμε το μέρος που λες δεν είναι στην Κατερίνη, αλλά στον δρόμο προς την Λάρισα, αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι:wis:.Αχ ναι, συγκίνηση να θυμάσαι τα "νιάτα", ε:hahaha:;
Feb 12 2009 20:28
Photo

Nighteyesiristella

:hahaha::hahaha:
Feb 12 2009 19:52
Photo

iristellaNighteyes

Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται:hihi2:.... Moυ φαίνεται στα thread που ποστάρουμε και οι δύο είναι το θέμα ποια θα προλάβει την άλλη :hahaha:
Feb 12 2009 19:49
Photo

iristellaMad_Hatter

Από όσο ξέρω ο Pain έχει ήδη εμφανιστεί στο anime. Από εκεί και πέρα εφόσον δεν δείχνεις κάτι πιο συγκεκριμένο όπως πχ το περιεχόμενο της Sig σου δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα. Δεν είναι ότι βγαίνει κάποιο δραματικό συμπέρασμα για την εξέλιξη των γεγονότων στην σειρά.
Feb 12 2009 19:26
Photo

Mad_Hatteriristella

iri, να σε ρωτισω, υπαρχει περιπτωση να μου την πει κανας mod επειδη εχω τον pein avatar?Ξερεις naruto manga spoilers και τετοια.
Feb 12 2009 19:24
Photo

Adventurer → Tea-chan

Σε ευχαριστω πολυ, μην ανησυχεις παντως, δοξα τω Θεω δεν επαθα τιποτα σοβαρο, γι'αυτο αλλωστε εχω την πολυτελεια να σκεφτομαι δευτερευοντα πραγματα. Απο'δω και μπρος παντα ζωνη ασφαλειας. Τωρα για το ποια με ματιαξε, κατσε να κανω μια λιστα...
Feb 12 2009 18:56
Photo

Adventurer → Erisadesu

Ιδεα δεν εχω, φορουσε ολο μαυρα και δε φαινοταν το προσωπο του... απλα μου ειπε οτι ειναι χαρουμενος που εχω την ικανοτητα να οδηγαω, πηρε το δρεπανι του κι εφυγε. Ευχαριστω, δοξα τω Θεω κατι ιδιαιτερο δεν επαθα οποτε δε χρειαστηκε παρα πολλη υπομονη :)
Feb 12 2009 18:28
Photo

Mad_Hatteriristella

ah, no problems, παω να το αλλαξω :P
Feb 12 2009 18:14
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Το ορκίζομαι ! Το spoiler είναι πραγματικό ! Δεν το έχω ζωγραφίσει εγώ ! Πιστέψτε με ! :p Εντάξει, ελπίζω τουλάχιστον η μάχη να αξίζει.
Feb 12 2009 18:10