Community Status Updates
Mad_Hatter → iristella
iri, να σε ρωτισω, υπαρχει περιπτωση να μου την πει κανας mod επειδη εχω τον pein avatar?Ξερεις naruto manga spoilers και τετοια.
Feb 12 2009 19:24
Adventurer → Tea-chan
Σε ευχαριστω πολυ, μην ανησυχεις παντως, δοξα τω Θεω δεν επαθα τιποτα σοβαρο, γι'αυτο αλλωστε εχω την πολυτελεια να σκεφτομαι δευτερευοντα πραγματα. Απο'δω και μπρος παντα ζωνη ασφαλειας.
Τωρα για το ποια με ματιαξε, κατσε να κανω μια λιστα...
Feb 12 2009 18:56
Adventurer → Erisadesu
Ιδεα δεν εχω, φορουσε ολο μαυρα και δε φαινοταν το προσωπο του... απλα μου ειπε οτι ειναι χαρουμενος που εχω την ικανοτητα να οδηγαω, πηρε το δρεπανι του κι εφυγε.
Ευχαριστω, δοξα τω Θεω κατι ιδιαιτερο δεν επαθα οποτε δε χρειαστηκε παρα πολλη υπομονη :)
Feb 12 2009 18:28
Black Kaiser
→
Azathoth
Το ορκίζομαι ! Το spoiler είναι πραγματικό ! Δεν το έχω ζωγραφίσει εγώ ! Πιστέψτε με ! :p
Εντάξει, ελπίζω τουλάχιστον η μάχη να αξίζει.
Feb 12 2009 18:10
iristella → Mad_Hatter
Ασε το είδα και έφαγα φρίκη, πραγματικά τρελή απογοήτευση. Περίμενα να έχει δώσει λίγο περισσότερη έμφαση........ Διόρθωσε το post σου λίγο στο bleach latest chapter btw as in make it show your opinion better and mind your language [ /nerve cracking moderator mode] ....
Feb 12 2009 18:05
Mad_Hatter → iristella
τα φτερα καλα ηταν, αλλα το φορεμα??????????Δηλαδη ελεος 10ος ποιο δημοφιλης χαρακτηρας ειναι, δωσε λιγο παραπανω χρονο να τον σχεδιασεις.........
Feb 12 2009 17:56
jedimastermaniac → iristella
xmmm Θενκς καταρχάς :p
άσε μην το ψάχνεις αύριο θα ψαχνόμαστε για τον επόμενο τόμο τι παίζει οπότε ότ λέμε τώρα αύριο πάλι άλλα θα λέμε :)
Feb 12 2009 17:52
iristella → Mad_Hatter
Ι already did..... Ρεεεε σαν φορεμα είναι το πανωφόρι του Ulqui.... >.< Δεν φαίνεται πολύ καλά αλλά μου αρέσουν τα φτερά προς το παρόν. Ανυπομονώ να δω αυριο το chapter....
Feb 12 2009 17:51
Azathoth
→
Emmanouela
ke ego akuo metal nai :P an ke den nomizo na akuo afta pu akus esi.
ti su aresi? :O :O :O
Feb 12 2009 17:35
Shikamaru → Emmanouela
τελικα οντως το 43 ηταν καπως καλυτερο αλλα φοβερο σπασιμο η Maka ενα ολοκληρο επ ετρεχε περα δωθε,που πας ρε χωριο!!!!!!!!!!
Feb 12 2009 17:13
jimmare → Dante80
Ευχαριστω.:)
Δεν ζητησα τπτ σημαντικο ομως.Ενα γραμμα και αυτο απλα απο μικρο σε κεφαλαιο...
Feb 12 2009 17:00
Seirios → Tsunade-sama
1ον σου έστειλα με το που σε είδα...:)
2ον όχι μόλις το μάθα...ε αφού κάνεις παρέα με τον ζόρό στα βράχια τι πρόβλημα έχεις πότε θα σου στείλω έγω??
χαχαχαχαχαχα
Feb 12 2009 16:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed