Community Status Updates

Serestrum → Anelis
ναιιιιιι... μιλαω ταυτοχρονα σε chat,msn και φορουμ... σκαλωσα... XD... συνεχιζεις !!!

kelborn3 → odin
Απλα για το thread που εγρψες στο bleach εγω δεν το ανοιξα με σκοπο να 8αψω το bleach-εγω απλα η8ελα να δω τι γνωμη γενικα του κοινου απεναντια στο bleach περα απο τους συνη8εις υποπτους που ποσταρουν στο latest chapter.Το λεω γτ το thread εκλεισε βασισμενο σε μια υπο8εση οτι απλα δημιουργη8ηκε για flame bleach ενω εγινε για αλλο λογο κα8ως πολλοι το διαβαζουν και δε ποσταρουν στο latest chapter και η8ελα να δω τη δικη τους γνωμη.Τωρα απο κει και περα ειναι καπως αδικο να ποσταρεις μια γνω μη σε 1 ηδη κλειδωμενο thread απλα και μονο επειδη μπορεις χωρις να ξερεις το λογο της δημιουργιας του thread.

Yunancy → AristidisK
[COLOR=Purple][B]nai εχω να μπω περιπου 1 μηνα ονλιν...και γενικα πλαειον λογο διαβασματος θα μπαινω ολο και ποιο σπανια..εχεις μσν?[/B][/COLOR]

Yunancy → sickdrummer
[B]καλα μωρε και εγω ειχα να μπω κανα μηνα και τωρα σπανια θα μπαινω ονλινε λογω διαβασματος....εχεις μσν???[/B]

Black Kaiser
→
Azathoth
Εντάξει ρε. Δεν είναι οι μάχες το πρόβλημα. Δεν σου άρεσε η μάχη του Grimmjow με τον Ίτσιγκο ή αυτή του Nnoitra με τον Kenpachi ? Το πρόβλημα της σειράς είναι πως η πλοκή πηγαίνει πολύ αργά για εβδομαδιαίο μάνγκα.

papadevil → Shikamaru
hmm θα το σκεφτω να το αρχισω
βλεπω
bleach (ακομα στην αρχη γιαυτο γουσταρω :P)
MariaXHolic (ωραιο comedy για να περασει η ωρα)
και Devil May Cry (respect)...

Azathoth
→
roriconfan
welcome back! pity pu tora pu girises esi ego den me vlepo na grafo sta naruto/bleach threads gia poli kero akoma :P prosexe min se ksanakanun ban giati tha ine asximo =/

Azathoth
→
Emmanouela
to kenurio idika den iparxi periptosi na to akuso :P theoro ta palia tus aksiologa albums ke as min ine tu idous mu, ta kenuria apla den ta sxoliazo :D
akuo mainly folk, black, doom, viking metal!
avrio tha pao ke stin sinavlia ton Amon amarth :D :D :D :D
an thes names apo sigrotimata pes mu na su po merika :D
Blind guardian ine vareti ke gia pedakia :P kapote mu aresan, exo akoma ena footer tus.

Emmanouela
→
Azathoth
Gomen για το thrash μπερδευτηκα...! Οι Metallica ειναι σκατα?:oo:
Οι Metallica μπορει να ειναι εμπορικοι ειναι ομως ΘΕΟΙ!!!!:nbleed: Eχεις ακουσει το καινουργιο τους αλμπουμ??? Eιναι αρκετα καλο θα ελεγα!!! Μoonspell ουτε εγω ακουω πολυ αλλα κανα δυο κομματια τους ειναι πολυ καλα! Epic Metal ακουγα κυριως Blind Guardian. Μanowar ακουγα πιο παλια...Εσυ τι ακους απο metal???

red pyramid → ayame
Well, actually no :/ I know a guy though and I'll ask him about it next time.
I haven't seen the anime either to tell the truth, so I don't really know the scenes you're talking of :P

Anelis → Zoro
ώστε έτσι ζoro-chan, με ελένχεις τώρα; :oo:
εμ τι να κάνω η κακομοίρα έμεινα μόνη μου και μου έλλειψε το φόρουμ
[I]τον Bram Stoker τι τον έχεις;[/I]
χεσμένο :hahaha:

Shikamaru → papadevil
εδω και 1 βδομαδα εχω ξεσκιστει να βλεπω Hitman reborn το οποιο εχει 118 επ και γω τωρα ειμαι στο 117 στο προτεινω ανεπιφυλακτα το μονο κακο που εχει ειναι οτι τα πρωτα 20 επ ειναι κατι σαν filler και μετα μπαινει στο ζουμι της υποθεσης αλλα αξιζει την ανυπομονησια αφου η σειρα τα σπαει,εσυ αυτον καιρο ποια αλλα anime βλεπεις εκτος του soul eater?

papadevil → Shikamaru
και εγω αυτο πιστευω γιατι συνυθως το κατεβαζω καθε σαββατο και τ βλεπω τν κυριακη...τωρα ποια αλλα anime παρακολουθεις?

Shikamaru → papadevil
αυριο μεθαυριο πρεπει λογικα να βγει τωρα δεν ξερω να σου πω στα σιγουρα αλλα το πιο πιθανο αυτο ειναι!!!!