Community Status Updates

Shikamaru → papadevil
βγηκε απο [RNF] αλλα καλυτερα να περιμενεις τους Tsubaki αλλα αν θες κατεβασε το απο [url=http://www.mininova.org]Mininova : The ultimate BitTorrent source![/url]

Azathoth
→
Emmanouela
apo osa ipes mono ligo epic metal mu arese kapote :P tora pia mono manowar.
btw legete thrash :P ke i metallica den ine thrash XD skata ine >_>
moonspell aksizun an ke den ine tu gustu mu toso poli :D

papadevil → Shikamaru
yeah και εγω το περιμενω με ανυπομονισια ακομα 7 μεινανε και τελος xD
το 44 σημερα το εψαξα αλλα τιποτα δεν εχει βγει ακομα ...

papadevil → Shikamaru
εχεις απολυτο δικιο ....εγω το λεω οτι η maka μ τν σπαει απιστευτα με τα ψυχολογικα της

jimmare → Barbara
Kαιρο εχουμε να σε δουμε :O
Εγω καλα ειμαι αλλα δεν πολυμπαινω.Πολλα μαθηματα,καταλαβαινεις...
Αλλα σημερα εμαθα οτι τα γενεθλια μου πεφτουν την ιδια μερα με το Πασχα :|
Ομως,διπλη γιορτη= πολλα manga!!!:)
Τεσπα,πως παει?Εισαι καλα?

Neuro → Barbara
Οντος πολυ κερο εχουμε να τα πουμε XD φτεει και το οτι δουλεβω και με τιν σχολη εχς 0 ελευτερο χρονο ... μονο κανα manga αμα προλαβω διαβαζω....ουτε που ξερω τι γινετε στο forum XD.

ayame → red pyramid
I want some help... Do you know an amv or someone who could make for me an amv of horo x lawrence from spice and wolf with the whole subbed scenes (the best moments) of these two? I haven't seen the anime but I loooooooooove horo (so cute, sexy, cunny woman!) and I'm actually not attracted in economics -merchants things so I want to know only of their moments... thanks

roriconfan
→
°•πίΟu-πίΟu•°™
Για αυτό μόνο σου έλειψα; :( Τέλος πάντων...
Ξέχνα την ιδέα με την κλήρωση πάντως, με βγάλανε κλέφτη και ακυρώθηκε.

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Όχι παίζουμε XDDD !!!!!!! Eίπαμε κάνουμε δουλειά δεν κολλάμε μπρίκια! Εννοείται ότι δεν είναι επί του προσωπικού πιουχ2 chan και εννοείται ότι ότι λέω δεν το λέω με άσχημο τρόπο. Και εγώ περιμένω και περίμενα όλη την νύχτα αλλά δεν μου την εκαναν την χάρη. Το καλοκαιρι 1997 είναι το πότε ξεκίνησε να εκδίδεται το manga.....

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ΒΓΗΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
ΑΜΑΝ Ο ΣΙΦΟΥΝΑΣ!!
Καλα ντε μη βαρας, δεν το χα δει!
Και ηθελα να σιγουρεψω οτι δεν υπαρχει καποιος αλλος που το διαβασε και γω καθομαι και ξενυχταω κυριες και κυριοι ΝΑΙ και περιμενω!
(το tag summer 1997 τι ειναι; )

Shikamaru → papadevil
στο post μου αναφερομουν οτι οντως καθε φορα που το επ εχει τον kid ειναι γαματο αλλα μ'ενευριασε το γεγονος οτι σχεδον σε 2 επ η Maka ετρεχε στο πουθενα,δηλαδη τι σκεφτοντουσαν οι ανθρωποι!!!!!!