Jump to content

Community Status Updates

Photo

sunday → zade

l-a από box. Είχα βρει στο irc SSp-Corp αλλά τα βγάλανε. Δεν ξέρω αν τα ξαναέβαλαν
Feb 13 2009 23:42
Photo

zade → Anelis

Epic scene είναι εκεί που του την πέφτουν όλοι μαζί και αφού τους πλακώσει στις σφλαιάρες , ΣΠΑΕΙ κάποιο κόκκαλο στον καθένα. Δεν ξέρω εάν ε΄γινε και αυτή η σκηνή χωρίς κασκαντέρ ,εάν έγινε πάντως , λυπάμαι τους καημένους του Ταυλανδούς που τις φάγανε
Feb 13 2009 23:31
Photo

Anelis → zade

"πρώτη φορά στα χρονικά" χμ!! χαχ ναι τα ξέρω αυτά που λες και έχω δει τις ταινίες ήδη αν κ δεν τρελαίνομαι τόσο για jaa (epic scene εκεί που πετάνε τον ελέφα από το παράθυρο, την έχω δει εκατό φορές and it never fails!)
Feb 13 2009 23:23
Photo

zade → Anelis

Όχι ούτε καν ήξερα την ύπαρξή του. Με πρόλαβες για πρώτη φορά στα χρονικά. Θεωρώ τον Τony Jaa εξίσου καλό με τον Bruce Lee και έχω δει τις δύο επικές φιλμάρες του Ong Bak + Warrior King. Εάν δεν τα χεις τρέξε. Μιλάμε για το ΞΥΛΟ . Επίσης , ο τύπος δεν χρησιμποιεί σταντς και κασκαντέρ οπότε όλ οτο ξύλο είναι αληθινό .FFS . Δέρνουν αβέρτα ταυλανδούς. Από ότι βλέπω και αυτό οτ φιλμ πρέπει να λέει τρελά. Τρέχω να το κατεβάσω. Εαν δεν ε΄χεις δει Jaa τρέξε. ακόμα και να μην σου αρέσει το ξύλο , αυτές οι τιανίες είναι ισάξιες του Bruce Lee .
Feb 13 2009 23:17
Photo

Zoro → zade

γκόου φορ ιτ:riiight:
Feb 13 2009 23:11
Photo

Anelis → Zoro

έτσι, κλαίγε!!!
Feb 13 2009 23:08
Photo

zade → Zoro

Το πρώτο nightmare on elm street δεν είναι ; Η κάνω τόσο λάθος πια ;
Feb 13 2009 23:07
Photo

Anelis → zade

[URL="http://www.movie-list.com/trailers.php?id=chocolate"]Movie-List - Chocolate Trailer Page[/URL] απλά δες το (αν δεν το έχεις δει ήδη)
Feb 13 2009 22:42
Photo

Black Kaiser → Azathoth

Θέμα γούστου είναι όλα. Εμένα πχ μου άρεσε η συγκεκριμένη μάχη. Και όταν λες "άκυρη" τι εννοείς ? :p
Feb 13 2009 22:39
Photo

ioanna → Yunancy

Γεια! Τι κανεις? Μου ειχες στειλει ενα PM κατα τα Χριστουγεννα αλλα τωρα τα ειδα και σκεφτηκα πως το πιο ευγενικο ειναι να απαντησω. Οπως βλεπεις οτι κανω. Οσο για την ερωτηση που μ ειχες κανει... δεν ειμαι πορωμενη αλλα μου αρεσουν παρα πολυ!
Feb 13 2009 22:34
Photo

Seirios → Nighteyes

yeap exeiw dikio...XD
Feb 13 2009 22:27
Photo

Zoro → Anelis

δεν με θες δλδ...οκ Τ.Τ
Feb 13 2009 22:15
Photo

Anelis → Zoro

:hahaha: δε μου λες, εσύ δεν είχες διάβασμα; τι κάνεις εδώ;! άντε ουστ!!
Feb 13 2009 22:13
Photo

Zoro → Anelis

μόνη ε;:orly:
Feb 13 2009 22:02
Photo

Anelis → Serestrum

lol no prob man όλοι το έχουμε πάθει
Feb 13 2009 21:59