Community Status Updates

sunday → zade
l-a από box. Είχα βρει στο irc SSp-Corp αλλά τα βγάλανε. Δεν ξέρω αν τα ξαναέβαλαν

zade → Anelis
Epic scene είναι εκεί που του την πέφτουν όλοι μαζί και αφού τους πλακώσει στις σφλαιάρες , ΣΠΑΕΙ κάποιο κόκκαλο στον καθένα. Δεν ξέρω εάν ε΄γινε και αυτή η σκηνή χωρίς κασκαντέρ ,εάν έγινε πάντως , λυπάμαι τους καημένους του Ταυλανδούς που τις φάγανε

Anelis → zade
"πρώτη φορά στα χρονικά" χμ!!
χαχ ναι τα ξέρω αυτά που λες και έχω δει τις ταινίες ήδη αν κ δεν τρελαίνομαι τόσο για jaa
(epic scene εκεί που πετάνε τον ελέφα από το παράθυρο, την έχω δει εκατό φορές and it never fails!)

zade → Anelis
Όχι ούτε καν ήξερα την ύπαρξή του. Με πρόλαβες για πρώτη φορά στα χρονικά. Θεωρώ τον Τony Jaa εξίσου καλό με τον Bruce Lee και έχω δει τις δύο επικές φιλμάρες του Ong Bak + Warrior King. Εάν δεν τα χεις τρέξε. Μιλάμε για το ΞΥΛΟ . Επίσης , ο τύπος δεν χρησιμποιεί σταντς και κασκαντέρ οπότε όλ οτο ξύλο είναι αληθινό .FFS . Δέρνουν αβέρτα ταυλανδούς. Από ότι βλέπω και αυτό οτ φιλμ πρέπει να λέει τρελά. Τρέχω να το κατεβάσω. Εαν δεν ε΄χεις δει Jaa τρέξε. ακόμα και να μην σου αρέσει το ξύλο , αυτές οι τιανίες είναι ισάξιες του Bruce Lee .

Anelis → zade
[URL="http://www.movie-list.com/trailers.php?id=chocolate"]Movie-List - Chocolate Trailer Page[/URL]
απλά δες το (αν δεν το έχεις δει ήδη)

Black Kaiser
→
Azathoth
Θέμα γούστου είναι όλα. Εμένα πχ μου άρεσε η συγκεκριμένη μάχη. Και όταν λες "άκυρη" τι εννοείς ? :p

ioanna → Yunancy
Γεια! Τι κανεις? Μου ειχες στειλει ενα PM κατα τα Χριστουγεννα αλλα τωρα τα ειδα και σκεφτηκα πως το πιο ευγενικο ειναι να απαντησω. Οπως βλεπεις οτι κανω. Οσο για την ερωτηση που μ ειχες κανει... δεν ειμαι πορωμενη αλλα μου αρεσουν παρα πολυ!

Anelis → Zoro
:hahaha: δε μου λες, εσύ δεν είχες διάβασμα; τι κάνεις εδώ;!
άντε ουστ!!